Nyheter - arkiv

Velkommen til hjemmesiden vår

TRIXTON, Rek. 3 år: 1.08,7, innkjørt $ 947.057,-
e. Muscle Hill - u. Emilie Cas El, helsøster til Andover Hall, Convay Hall og Angus Hall
Vinner av: Hambletonian Stakes 2014, Goodtime Stakes 2014 og New Jersey Stakes 2014.

Er tilgjengelig for et begrenset antall hopper i Norge i 2016.
Pris: NOK 3.500,- ved påmelding + NOK 5.000,- ved 42 dagers drektighet + $
12.000,- ved levende født føll (8 dgr. gml.)
Påmelding til: Øistein Eriksen, telef.: 91518043 eller mail: oei-e@online.no

Tirsdag 3. november 2015

Endelig var Bettini tilbake i seiersringen igjen etter mye trøbbel og sykdom det siste året. I fra andre rekke på 20 meter tillegg styrte Jomar fint igjennom og havnet etterhvert i andre og tredje utvendig. Jomar satte inn angrepet på siste bortre og gikk sikkert unna til seier inn mot mål. Gratulerer masse til eier og kretsen rundt Bettini - dette fortjente dere! Får håpe han holder seg frisk og fin fremover nå så kan det bli mer morro - han så veldig spenstig og fin ut i går

  Søndag 23.august 2015

Da har vi lagt ut noen bilder av åringene våre som er meldt på Klasseløpsauksjonen 2015. De ligger ute under siden Auksjonshester 2015 i menyen til venstre. Bildene er lagt under teksten. Du kan også trykke på navnet under bildet her å følge lenke til hestens egen hjemmeside.

Tekst og bilder kan bli endret underveis fram mot aukjsonen.

Vi setter som vanlig åringene inn på Bjerke, stall 7, 14 dager før auksjonen og de kan besiktiges der etter avtale.

På bildet over til høyre ser vi søster til vinnerhesten Miracle of Joy, en av våre åringer du kan bli eier av på årets Klasseløpsauksjon, også denne med fransk blod!

            

    Katalog nr 28 Silence of Joy              Katalog nr 53 Visentini                   Katalog nr 61 Camusso


😀 Tirsdag 19.august 2015

I dag gjenomførte vår egen Scandolara sitt andre mønstringsløp på en overbevisende måte. Tok det pent fra start og avsluttet i 22 fart på en enkel måte -dame som går i strikka! Tiden ble pene 25.7. De to andre to-åringen Belloni og Calzolari har også gått sine to mønstringsløp.


😀Onsdag 15. juli 2015

Sist uke har 3 av 2-åringene fra vårt oppdrett gjennomført godkjente mønstringsløp; Belloni (Real Big Bang og Banker Hall), Calzolari (Corazza og Banker Hall) og vår egen Scandolara,bildet(New Winning og Orlando Vici). Gratulerer til eiere og trenere for vel gjennomført. I tillegg har alle aktive avkom etter Real Big Bang startet siste uken. Det har endt med seier søndag til 3-årige Bertoni, 3.plass til 4-årige Bettini mandag på Leangen og 2. plass på Baldini i dag på Bjerke. Baldini så ut som en vinner i rygg på leder men fikk åpning litt for sent men spurtet inntil 2. plass. Stolt mamma Big Bang gratulerer de flinke gutta sine. En god uke å være oppdretter

Søndag 12. juli 2015

Nok en oppdrettsseier i dag på Sørlandets Travpark. 3-årige Bertoni startet fra dårlig spor i annen rekke og havnet sist i fra start. Ble med i angrep runden igjen og avgjorde til sikker seier etter en flott sisterunde. Dette var Bertonis andre strake seier. Gratulerer til alle i kretsen rundt hesten - er det en mulig Kriterie deltaker vi så i dag? Spennende blir det framover ihvertfall.

 Torsdag 2. juli 2015
Avkommene til Judge Joe gjør det godt om dagen, både her hjemme og i Sverige.
I Sverige har Per Bergs 4-åring Eddie tatt to strake V75 seire, den siste i finalen (vinnertid 12.5/2140 auto). Han har tjent 300.000 kroner på de to løpene, mens 4-årige Audere Est Facere (bildet) klinte til med seier på 12.9/1600 auto og tok sin femte seier for sin trener Geir Vegard Gundersen på Kongsvinger i går kveld.

😀 Mandag 29. juni 2015
Oppdrettseier på Klosterskogen. 3-årige Bertoni startet fra 6. spor volte. Han løste fint i fra start, ble tatt pent rundt første sving og kjørte til tet på første langside etter 18.5 første 500 m. Vel i tet fikk han dirigere som han ville og når Tom Erik slapp til på oppløpet stakk han unna til sikker seier. Trener Per Gotling har gjort en flott jobb med Bertoni og det blir spennende å følge med han fremover. Gratulerer til eiere og kretsen rundt hesten og takk til Tom Erik for fornuftig og fin kjøring

😀 Tirsdag 9. juni 2015
Nytt om Judge Joe avkom:
Global Spotify som i fjor viste seg som en meget god 2 åring i norsk eie, men i dansk trening, er eksportert til Sveits hvor han har tatt 2 seiere på 2 starter og kr. 72.000,- innkjørt.

Judge Joe har også en sønn i Tyskland som gjør det meget bra, Elvis Attac. Han har 5 seire på rad, 3 annen, 2 tredje og 3 fjerde på 15 starter.

Tyskfødte Tabaiba 3 år har seiret i Sveits til en verdi av kr. 36.000,-.

Svenskfødte Mantoqueen gjør det svært bra i Sverige med 3 første og 1 annen på de 4 siste startene.

På bildet ser vi vakre Judge Joe under hingstevisningen på Bjerke i våres.

Velkommen til hjemmesiden vår

 Søndag 7. juni 2015
Oppdrettseier på Sørlandet, og for et løp han gjør Pantini! Legger ned 40 meter på startgalopp men kommer tilbake og vinner sikkert på tiden 15.7aM. Gratulerer til eiere som har gjort en kjempejobb med Pantini. 
Se løpet på Rikstoto direkte

https://www.rikstoto.no/RikstotoDirekte/RDsisteuke/

 1. juni 2015
Endelig Bettini! Etter kastraksjon i vinter og noe virus problemer i våres, var han endelig tilbake i vinnersirkelen. Jomar tok det rolig i fra start og gikk til tet på første bortre langside. Her dirigerte han inn til en sikker seier på tiden 16.9. Han så flott ut og vi krysser fingrene for at han nå skal få vist sin kapasitet utover sommeren og høsten. Gratulerer til eier og kretsen rundt hesten - det var vel fortjent. Bildet er av stilige Bettini fra et tidligere løp.

😉 Søndag 24. mai 2015
Pga det dårlige været har ikke åringshoppene blitt sluppet på beite før i dag. Transporten gikk vedlig fint og det var to nye kamerater på plass og tok de imot på beite. En fin liten flokk på 6 åringshopper, jamne og fine alle sammen. Slippet gikk veldig stille og rolig for seg, de var mest opptatt av gersset alle sammen. Så får vi bare håpe på litt sol og varme så de får en fin sommer på det grønne.

 

😀 Tirsdag 19. mai2015
Sent lørdag 16.mai kom vårt andre føll denne sesongen. Pouline Byvang fikk et hingsteføll e Pastor Stephen. Litt startvansker hadde den lille som kom litt for tidlig, men etter noen dager med litt spesialoppfølging begynte krabaten å sprette rundt og vise at formen var i anmars. Flere bilder av føllet kan du se under Mitt fotoalbum. 


 


 

 

😀 Tirsdag 21. april 2015
I dag kom endelig årest første føll; en stor og kraftig hingst etter New Winning og Judge Joe. En skikkelig spreking som var oppe på beina lenge før sin mor som var sliten etter å båret på denne kraftkaren. Fødselen gikk lett og greit på alle måter. Flere bilder av føllet samt andre bilder er nå lagt ut under siden Mitt fotoalbum. Husk at de nyeste bildene legger seg nederst i fremvisningen.

 Tirsdag 28. april 2015
Oppdrettseier på Momarken tirsdag. PANTINI var ute på en 2600 m. Fra 1. spor tok Lars Anvar det som planlagt pent i fra start og de havnet i tredje innvendig. Her lå de hele løpet og det så mørkt ut inn mot siste sving da de satt bom fast. Men så kom luken som bestilt og Pantini skjøt fin fart ut mot oppløpet og avgjorde 50 igjen. Dette var Pantinis andre seier i april i tillegg til en andre plass, så Pantini har blomstret skikkelig til. Gratulerer til eierne som har gjort en kjempejobb og bygd opp Pantini etter gaffelbåndskade - dette er veldig fortjent og viser at tålmodighet og god pleie kan lønne seg.

🙂 Lørdag 18. april 2015
I dag ble det i regi av DNT gjennomført en hingstevisning på Bjerke travbane. Hele 9 hingster hadde møtt frem og det var 9 meget godt presenterte hingster vi fikk se. Et godt gjennomført opplegg som vi håper vil gjentatt. Gå inn på linken å se video av visningen.

På bildet ser vi Judge Joe vist av hingsteholder Jan Tønnesen på Asak hestesenter, Frogner

http://www.bjerke.no/Aktuelt/2015/April/Se-lordagens-hingstevisning/  

😮  Fredag 17. april 2015
Whom Shall I Fear, 3-årige helbror til Pastor Stephen og Father Patrick, vant helenkelt på Meadowlands i dag på 1.53.3 1609  m (1.10.6)
Gå inn på linken og se det fantastiske løpet
https://youtu.be/YtG39Wo3Zls

Pastor Stephen er tilgjengelig for norske hoppe eiere med både frossen og fersk sæd. Se egen side for Pastor stephen på egen side på vår hjemmeside
http://www.kvalitetsoppdrett.com/31875506v

🙂Mandag 13. april 2015.
Førstkommende lørdag vil det, i forkant av V75 løpene på Bjerke, være en visning av noen av hingstene som står til avlstjeneste i år. Er du en av de som skal bedekke din hoppe i år, så har du mulighet til å få se noen av de hingstene du kan velge - kanskje finner du en der for akkurat din hoppe? Lekre Judge Joe er en av hingstene du kan få se på Bjerke lørdag.
Se link til DNTs sin side for mer info.
http://www.bjerke.no/Aktuelt/2015/April/Hingstevisning-for-V75-lordag/ 


 


 Søndag 5. april 2015.
Judge Joe sine avkom fortsetter å imponere. I går var det 4-årige Eddie som årsdebuterte på Momarken for sin trener Tom Horpestad. Den storvokste hingsten fosset til tet og vant sikkert på 15.1/1640 og ser ut til å gå en spennende sesong i møte. I fjor tok han fire seire og tjente over 100.000 kroner. Årets sesong kan bli enda bedre.
Vi venter årets første føll i disse dager nettopp etter Judge Joe og New Winning. Spennende!

 Fredag 3. april 2015
Ny oppdrettsseier i kveld! Pantini startet i siste løp på Klosterskogen og kom flott igjennom fra andre rekke og fram i annet par utvendig. Han angrep på siste bortre og spurtet inn til seier sammen med godt kjørende Lars anvar Kolle. Gratulerer til eiere og kretsen rundt Pantitni og til Lars anvar for god kuskejobb!

 Torsdag 26.mars 2015
Judge Joe viser fram fine unghester om dagen. I kveld tok 4-årige Audere Est Facere nok en seier på Klosterskogen. Det var hans andre strake seier i mars mnd! Vallaken, med Magnus Teien Gundersen i vogna, koblet grepet på oppløpet etter et løp i dødens og vant lett. Imponerende! Dette var hans 4. seier på 11 starter, han har vært hele 8 ganger på trippelen. Det kan se ut til å bli en god sesong for Judge Joe sønnen.                           
På bildet ser vi stolt pappa Judge Joe

 

 Mandag 23. mars 2015.
Oppdrettsseier på Leangen i kveld! Sensation of Joy startet etter 7,5 mnd pause. Fra 5. spor på 20 meter tillegg løste han bra ut og Atle Solhus serverte han deretter et perfekt løp. Sensation takket for det og stakk i fra til sikker seier på oppløpet. Gratulerer til trener og eier, og stor takk til Atle Solhus for perfekt styring. 
Ellers nærmer det seg følling på gården nå. New Winning er først ut og hun er ventet rundt 10. april. Hun har sunket mye ned i det siste og juret lager seg fint. Far til føllet er Judge Joe. Spennende! Vi får bare to føll i år og neste ut er vår nye hoppe Pouline Byvang som venter føll etter Pastor Stephen i slutten av mai. 
Ellers så blir det familieforøkelse på gården i form av lille, skjønne Gjøa som hentes hjem rundt 10. april - så litt nattevåk skal det nå allikevel bli selv om vi kun venter 2 føll he, he. 

 Tirsdag 10.mars 2015
Judge Joe viste fram noen flotte 2-års vinnere i fjor høst, og det forsetter å dukke opp nye vinnere etter han. I går vant Fighting Joe Svensk Travsports Unghestserie for 3-åringer på Axvalla med SEK  50.000,- i premie. Fighting Joe debuterte på Bjerke 4. februar der han galloperte i fra start og tapte mye, men kom tilbake og tok en sterk annen plass. Vi gleder oss til følge avkommene til Jugde Joe denne sesongen. Mer info om Judge Joe kan du finne på egen side her på hjemmesiden.

På bildet ser vi vakre og oppsynte Judge Joe


🙂 Torsdag 5. februar 2015
Da har det vært litt stille på hjemmesiden vår i det siste, men det skyldes at det ikke har skjedd så mye den siste tiden. Alle hestene våre hjemme har holdt seg friske og fine, hestene på Bjerke trener på; Chickamauga har "vinterferie", 4-årige Tioga har vokst seg stor og fin men har trengt tiden og 2-årige Scandolara ser bærre lekker ut - sjelden Øistein er så positiv! De fleste andre starthester fra vårt oppdrett har også hatt en pause/vært på skadelisten. Baldini har gjort et par fine strarter etter over ett års pause. Han starter igjen på Biri til lørdag - spennende! Bettini har også gjort et par starter etter kastraksjon og pause og blir spennende å følge utover. Vi har også fått veldig gode tilbakemeldinger på flere av unghestene fra vårt oppdrett, så året kan bli veldig spennende. Unghestene etter Judge Joe begynner også å vise seg fram, senest i går med 3-års debutanten Fighting Joe som galloperte stort i fra start men kom tilbake og tok en sterk annenplass på Bjerke. Nå har det endelig blitt skikkelig vintervær og hestene storkoser seg om dagen. Det er lagt ut flere nye bilder under Mitt fotoalbum så gå inn og ta en titt. Husk at de nyeste bildene legger seg nederst i bildesamlingen. Følg med på hjemmesiden vår utover - jeg tror det kan bli mye morro.... vi gleder oss ihvertfall! 😀

 

v

 Onsdag 17.des. 2014
Judge Joe viser fram fantastiske 2-åringer i Sverige. I går vant 
Cupido Sisu Vnterfavoritten på Solvalla, et løp  for de beste 2-åringene, på sterke 15.6 2140 m auto. Førstepremien var på hele SEK 200.000,- og han har allerede sprunget inn SEK 404.700.- og rek 15.2a.
Les mer om prestasjonen på Trav24.
http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Judge-Joe-soenn-vant-200.000-paa-Solvalla

Flotte og storvokste Judge Joe, etter populære Credit Winner som topper stastikken over best betalte åringer i Nord Amerika både i år og i fjor, er allerede på plass på Asak Hestesenter i Sørum og kan besiktiges der. 

😀  Onsdag 10.12.2014
Svenskfødte og norskeide Global Spotify e Judge Joe ble annen på sterke 1.14.8a/1640 i et Breeders Crown-løp på Jägersro i går kveld.

http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/1.14.8ak-av-norskeid-2-aaringv  

Judge Joe vil i 2015 stå på Aak Hestesenter i Sørum. Mer info se egen side for Judge Joe her på vår hjemmeside

Velkommen til hjemmesiden vår

🙂 4. desember 2014
Orlando Vici, som har slått til avlsboksen så det holder, vil også i 2015 være tilgjengelig på frossen sæd for norske hoppe eiere. Han leverer den ene årgangstoppen etter den andre og hans avkom betinger da også høye priser på åringsauksjonene rundt om. Se Trav24 og hingstekatalogen for mer info. 
http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Orlando-Vici-ny-i-Hingstekatalogen3v

Han har også egen side her på var hjemmeside.
http://www.kvalitetsoppdrett.com/31875499v😉 Onsdag 24. september 2014.
Fantastisk høstvær gjør at hestene fortsatt kan gå ute lange dager og blir ikke tatt inn før mørket begynner å senke seg. Føllene har blitt chippet og fått sin første influensavaksine. Alle har vært friske og fine og de spiser godt med kraftfor. Graset ble i år høstet under fine forhold og er av meget god kvalitet, beitene er pusset og det meste er klart for vinteren.

🙂  Onsdag 24.september 2014.
Da er det på tide med en liten oppsummering av en lang og hektisk auksjonsdag. Vi hadde 5 åringer ute og det var stor interresse for dem på dagen og spenningen var steg fram mot kvelden. Vi hadde kataognr fordelt helt i fra starten og helt til slutt. Vi fikk solgt alle våre bortsett fra siste som var Scandolara og som ikke kom ut i ringen før langt på natt. Da hadde mange gått hjem eller brukt opp penegen sine tidligere på kvelden. Vi fikk bra bud på henne men etter interressen tidligere på dagen mente vi at vi har mulighet til å selge henne selv i etterkant og da styre litt mer hvor hun havner. Også i år var det trenerne som fikk tilslag på flere av våre, 1 til Helgestad, 1 til Hammersborg og 1 til en svensk trener i Østersund Rikard Skoglund. I tillegg havnet også en til på stallen til Helgestad hos fam. Kjærnet. Vi har allerede fått mange positve tilbakemeldinger på hvor snille og greie åringene er - det er alltid hyggelig. Alle er igang med tømmekjøring og noen er også allerede i vogn. Vi ønsker alle nye eiere og trenere lykke til med åringen herfra og håper de vil skape mange gleder i fremtiden.
På bildet ser vi Belloni.
 

😀 Fredag 5. september 2014
Bedre start på Klasseløpshelgen kunne vi vel ikke fått. Dancelli startet i kveld i DNTs 3-ås løp. Han ble overfløyet fra start men gikk resolutt til angrep og overtok teten ut av første sving. Han ledet siden hele veien inn i mål og vant sikkert. Bedre reklame kunne han ikke gitt sin lillesøster Scandolara som skal selges på auksjonen i morgen kveld.
Gratulerer til alle i kretsen rundt Dancelli. Nå er vi spente på resten av helgen med 5 åringer ut på auksjonen i morgen kveld og søndag skal Bettini starte i Norsk Travkriterium.

 Mandag 1. september 2014.
Orlando Vicis popularitet som far bare fortsetter og hans avkom betinger gode priser på auksjoner rundt om i verden. 
Fredag ble det avholdt auksjon på løpshester i Deauville i Frankrike. Her ble 70 av 122 hester solgt for 2,1 millioner euro. Det er en snittpris på 31.093 euro. Dyrest var Alex The Winner, som ble ropt inn for 310.000 euro. 4-åringen er etter Orlando Vici og Likely Jet.
Også denne dyringen er resultat av den suksessfulle krysningen med Orlando Vici på hopper med Speedy Crown blod. En av våre åringer som skal ut auksjonen, kat.nr 29 Secret of Joy, har også netopp denne blod kombinasjonen! 

Tirsdag 26. august 2014
I  kveld er det kjørt kvalifiseringer til kriteriet. Det var to hester i fra vårt oppdrett med; Bettini og Dancelli. Først ut var Bettini. I fra første spor erobret han teten og dro unna i stor fart. Han fikk favoritten Glen Ord Superb utvendig for seg og denne koblet grepet på Bettini i siste sving og vant sikkert på ny norgesrekord 14.1! Bettini kjempet om annen plass men måtte se seg slått kort før mål av Yankee Frecel. Bettini oppnådde også en fantastisk tid 14.6 og er med i finalen neste søndag. Dancelli hadde en dårlig utgangsposisjon i fra spor 11 og fikk en tøff åpning via tredje spor første sving for deretter å gå resten av løpet i dødens. Dette ble for tøfft for ferske Dancelli og han klarte ikke finaleplass. Men vi er kjempefornøyd med å ha en hest fra vårt ett med i finalen og gleder oss stort til neste helg- det ble tidenes finalefelt. Hvilke prestasjoner de norskfødte hestene gjør om dagen! 😀
På bildet ser vi Bettini i tet runden fra mål med Glen Ord Superb utvendig - det går unna!  

 Lørdag 23. august 2014.

Bli med på den norskfødte bølgen og kjøp en åring på årets auksjon! Flere av våre aller beste aktive travere i dag er handlet inn nettop på auksjonen - bare se her:

https://www.youtube.com/watch?v=8JYPLU3f_B0&list=TLBVM8vwhsaCefgqfo5n9PrNMDktgYxHQh

🙂 Fredag 15. august 2014.
Vi hentet hjem åringene våre fra beite for en uke siden så nå er vi godt igang med preparering fram mot auksjonen i september. De så godt ut etter opphold hos Arvid og Lise på Jessheim der de har fått tilleggsfôring ved siden av beite i hele sommer. Vi vil ta nye bilder av åringene våre (venter på sol!) og lage en egen side for auksjons hestene med bilder og info så det er bare å følge med på hjemmesiden vår fremover nå.

Etter at vi hadde et knallår for vårt oppdrett i fjor og da også ble nominert til årets oppdretter i Oslo og Akershus, har også dette året startet meget bra. Det til tross for at derby toer Baldini har stått på skadelisten siden i fjor høst og at vi mistet vinnerhesten Miracle of Joy. For å starte med de yngste så har 3-årige Bettini vist stort talent og gikk 14.6 allerede i mai og har vunnet 4 løp. Jamngamle Dancelli imponerer mer og mer for hver start. Han har også vunnet løp og tapte knepent etter tøff åpning og ledelse hele veien i kval til Märtha Louises pokalløp på Biri men ble sittende fast med krefter på lager i finalen. Begge disse skal ut i kval til kriteriet. Videre har også kabable Chickamauga, flinke Deloria, Poulidor og Bartali vunnet løp i år. Det rapporteres at alt ser bra ut med Derby toer Baldini etter et års skadeopphold. Eier Janne har vært veldig tålmodig og gått forsiktig frem. På siste kontroll i juli var det ingen anmerkninger og han fikk klarsignal til hurtigkjøring.Nå vil det bli noen banejobb utover høsten og vi krysser fingrene for at Janne får lønn for strevet og at vi får se flotte Baldini til start utpå senhøsten en gang.
Så mye spennende også framover for eiere av vårt oppdrett og selvsagt oss. Vi ønsker alle masse lykke til. 😀

På bildet ser vi Belloni som koser seg i den grønne eng
uvitende om hva han skal være med på om en snau måned 😲

Tirsdag 29. Juli 2014
I dag startet Chickamauga på Bjerke. I fra spor 4 spant hun til tet og dirigerte der framme. På oppløpet satt Geir Vegard bare å kikket bakover og vant helenkelt på 16.7aM. Det kommer noen dumme galopper i blant men fra tet er ikke Chickamauga god å slå! Takk til Geir Vegard for super kusking - han har et godt lag med spesielle Chicka.  Fredag 25. Juli 2014
I dag var Dancelli og Bettini ute i kvalifiseringsløp til Märtha Louises pokalløp på Biri. Dancelli var tapper i fra tet, dro unna i knallhardt tempo og fikk trykk underveis og tapte på siste metrene for en meget god Duke. Dancelli kvalifiserte seg dermed til finalen mens Bettini desverre galopperte før bilen slapp. Veldig morsomt med Dancelli som bare blir bedre og bedre for hver start. Han trakk 4. spor i finalen og det er knall hard konkurranse men vi er med! Vi gleder oss til neste søndag. På bildet ser vi Dancelli og Olav Mikkelborg på vei mot tet rett etter start. 

😀 Mandag 21.juli 2014
I dag gikk lillebror til Baldini og Bettini, Bertoni,  sitt første mønstringsløp. Han så veldig fin ut men selvsagt urutinert og galopperte 2 ganger. Han viste store fartsressurser mellom de to galoppene og klarte kravet enkelt. (Mulig årsak til galoppene var kanskje at han var tissetrengt for du verden som han tømte seg rett etter løpet stakkar). Bertoni har tidligere i våres vunnet lokjalkjøring og det ryktes om nok et talent i fra Big Bang. Det var hyggelig å se hvor avslappet og godt Bertoni så ut. På bildet til høyre ser vi han sammen med trener Per Gottling og oppasser Stian Hansen mens bildet under viser Bertoni og kusk Åsbørn Tengsareid i selve mønstringsløpet.
Etter vår fantastiske uke for vårt oppdrett for 14 dager siden, blir det nok en spennende uke. Flinke Poulidor starter i monteløp på Haugaland i morgen, onsdag starter Deloria på Bjerke (der også 2-årige Bitossi skal gå sitt andre mønstringsløp), torsdag Bartali i Bergen. På fredag skal både Bettini og Dancelli gå kvalifisering til Märtha løpet på Biri, begge disse vant i sin siste start noe også Deloria gjorde. Så dette er spennende
    

 Lørdag 12. Juli 2014
Nå går det unna her og ligger litt etter på oppdatering. Uka begynte jo så bra med seier på Bettini på Leangen mandag. Torsdag var 3-årige Dancelli ute på Jarlsberg og han gjorde et kjempeløp for Olav Mikkelborg. Fra dødens posisjon hele veien vant han sikkert på ny rekord 17.2aM - kanonsterkt. Og ikke nok med det - i dag var Deloria ute i hoppeløp på Jarlsberg. Hun stakk til tet fra 3. spor, åpnet på raske 10.2 første 500 og vant sikkert på ny rekord 13.3aK. Helt utrolig! Da har vi hatt 4 hester fra vårt oppdrett til start denne uka og det har endt med 3 seire og en 5. plass (Contador fredag) - helt utrolig! 
Gratulerer til alle eiere, trenere og kusker. 
På bildet ser vi Dancelli med trener og kusk Olav Mikkelborg 

 Mandag 7. Juli 2014
Etter at han har galoppert i sine to siste starter var stilige Bettini tilbake som vinner i et 3-års løp på Leangen i kveld. I fra 20 m tillegg gikk Jomar tidlig frem og erobret tete. Der fikk han dirigere som de ville før de stakk unna siste 300 til sikker og veldig enkel seier. Dette var hans 4. seier på 8 starter - ikke dårlig det! Nå blir det kval til Märtha løpet på Biri neste uke - spennende!
På bildet ser vi Bettini og eier Sverre Kulseth under OGP helgen.
Gratulerer til eier og kretsen rundt Bettini.

 Søndag 29. juni 2014
Ny verdensrekord!
Korean sønnen Sebastian K fortsetter å imponere - nå med utrolige
1.07.7 på 1000 metersbane!! Les mer om denne fantastiske prestasjonen og se løpet på Trav24.
Sebastian K. ble samtidig den første hesten i historien til å trave fire løp på rad med vinnertid bedre enn 1.09.0.
USA: Sebastian K e. Korean, kåret il Månedens hest for Mai.

http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Sebastian-K-1.07.7-paa-1000-metersbane
 

Link også til Korean sin side i hingstekatalogen:
http://www.trav24.no/Travets-Gule/Hingstekatalog-20142/Korean

og Korean sin hjemmeside:
http://www.volotech.com/

😀 Lørdag 21. juni 2014
I formiddag nedkom Twigg med et stort, sprekt og rødt hoppeføll e Clerk Magistrate. Dette var årets siste følling her på gården og vi kan summere opp med 4 hopper og en hingst - skikkelig hoppeår med andre ord. Får håpe de vil bite godt i fra seg i i årgangsløpene for norskfødte hopper når den tid kommer. Alt har gått veldig bra og vi krysser fingrene for at de vil holde seg friske og raske fremover. På bildet ser vi Twigg og den nyfødte hviler ut i sola etter fødselen.

Velkommen til hjemmesiden vår

😎 Torsdag 12. juni 2014
I dag tidlig fikk Corazza et hoppeføll e Clerk Magistrate. på bildet ser vi Corazza som akkurat har reist seg etter fødselen og hilser på sin nyfødte. Da er det bare å vente på sistemann ut i år, Twigg som også nærmer seg 11 mnd dag. Alle fødsler har gått greit i år og føllene er raske og friske.
I går fikk vi pakket inn grasballer etter at det har ligget ute i et fantastisk tørkevær. Så da er noe av vinterfôret også vel i havn.

Velkommen til hjemmesiden vår

😀 Fredag 30.mai 2014
Natt til 30.mai nedkom endelig Tears of Joy dvs en lillesøster til vinnerhesten Miracle of Joy. Et stort og velskapt hoppeføll e Rolling d´Heripré. 
Ellers er åringene nå sluppet på havn på Jessheim mens avlshoppene går på beite hjemme rundt husene her. Alle nyter nå deilige dager med masse gras og fin temperatur.
Det er lagt inn noen nye bilder av årets føll under Mitt fotoalbum - de legger seg nederst.

 Tirsdag 20. mai 2014
I dag var 3-årige Bettini ute i lunsjtrav på Leangen - denne gangen mot eldre hester. Fra spor 2 fulgte Betini bilen og erobret enkelt teten. Han fikk en opptil seg men svarte enkelt opp og det ble en radig første 500 m på 13.2, fikk dempe men satte full fart igjen på siste bortre og vant greit på 14.6a. Ikke værst i sin femte start i livet og sesongen har jo akkurat begynt - dette kan bli morsomt fremover! Gratulerer til eiere og kusk - vel utført! 

Bildet er fra løpet på Biri tidligere i år.

🙂 Fredag 16.mai 2014
Endelig kom føllet til Big Bang - et kraftig og fint hoppeføll e Clerk Magistrate. Big Bang har vært så stor og tung med masse ødem så nå var det godt for henne at den endelig kom. Fødselen skjedde i natt ved tre-tiden og alt gikk helt etter boka. Som bildet viser er de allerede ute og koser seg i sola ved utegangen og føllet har allerede prøvd seg på de første krumspring på ustødige bein. Neste føll å vente på nå er Tears som har 11 mnd dag neste helg.

😮 Lørdag 10.mai 2014
Verdensrekord av Sebastian K e Korean (bildet til høyre) på Meadowlands  - 1.08.5. Dette føyer seg bare inn i rekken av topp prestasjoner  avkom etter Korean kan vise til. Han har produsert 23 millionærer og hans avkom i Frankrike har tjent fantastiske NOK 73 mill!
Se video av verdensrekordløpet og les mer om prestasjonen til Sebastian K på Trav24
http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Verdensrekord-av-Sebastian-K-se-loepet-her

Mer info og bilder av Korean på egen side her på vår hjemmeside
http://www.kvalitetsoppdrett.com/31875500

😀  Mye spennende for den hesteinteresserte hos Team Bo Westergaard på Holt gård. SISU, som har levert løsning for både bygg og innreding,  holder "fagdag". Sikkert mange gode råd og tips, mye spennende både å se og høre - bare må dit!!

SISU GRAS- OG STALLDAG 
4. JUNI 2014 kl 12:00 – 18:00
Sted: Holt gård, 2040 Kløfta

Team Bo Westergaard AS startet opp i Norge 1.januar 2014 på flotte Holt gård, Ullensaker. Vi har nå gleden av å presentere den nybygde stallen til 36 topptrente travhester hvor ny teknologi, optimal og rasjonell drift, er lagt til grunn.

Det vil bli:
• Presentasjon og teknisk gjennomgang av Fransgård grasmaskiner med  Jens Ploug
• Presentasjon og teknisk gjennomgang av stall-innredninger fra Dan Egtved ved Sten Andresen
• Byggetekniske løsninger på Weckmanhall ved Henning Lundby fra Stålhallen AS

Foredrag kl 14.00 og kl 16.30 i stallen: travtrener/ kusk Bo Westergaard «Team Westergaard»

Erfaringer med etablering og drift av travstall på Holt gård
• Hest på halm / skifte av halm i 44 bokser.  Praktiske l øsninger, økonomi og trivsel
• Foring og trening av travhest. Hva gjør Team Westergaard for å skape en vinner

www.bowestergaard.noMAT & DRIKKE: vi holder grillen varm gjennom hele arrangementet


Velkommen

Annet denne dagen:
TESTKJØRING:
• Vi testkjører på jordene på Holt, Fransgård skårlufter SV 250-SE og TI-6000 kombirive.
MASKINUTSTILLING:
• Weckman tilhengere, kornhengere, rundballevogn og nyheter på lettdumperfronten
• Fransgård grasmaskiner – fullsorti-mentsutstilling, skårlufter, samleriver og kombiriver

Veibeskrivelse: sving av E6 ved Kløfta, nye Rv 2 mot Kongsvinger, ta av første avkjøring ved Borgen, følg Fv 450 mot Lørenfallet. Holt gård h hånd. Ca 8 km fra E6. GPS koordinater: N60.07871’ E11.26841’

🙂 Tirsdag 6.mai 2014
Hyggelig besøk hos Baldini og eier Janne Killingmo i går. Det var gode nyheter ift gaffelbåndskaden til Baldini som iflølge veterinær har leget seg på en helt unik måte. Janne har økt mengden med trening javnt og trutt hele tiden og hun har et opplegg framover som tilsier at han i begynnelsen av juni skal være oppe på samme mengde som da han var i løpsform. Det blir ny ultralyd i slutten av juni og da blir det spennende om farten kan økes. Når jeg så hvor fantastisk Baldini så ut i går og humøret var det samme som han alltid har vist (ramp og pøbel he, he) - ja jeg må si vi gleder oss til å følge Baldini og Janne utover ettersommer og høst. På bildet ser vi Baldini og Janne - her er det kjemi! Flere bilder av Baldini og Janne under Mitt fotoalbum.

Velkommen til hjemmesiden vår

Nytt om de franske hingstene  ORLANDO VICI, - UN MEC d’HÉRIPRÉ’,  KO REAN og  ROL LING d´HÉRIPRÉ

Franske hingster som alle er Gentestet AA for nedarving som travere.

I år er hoppekvoten økt til 75 så vi håper at de fleste som ønsker ORLANDO VICI får plass.

Imidlertid vil det være en fordel om bestillingene kommer så tidlig som mulig.

UN MEC d’HÉRIPRÉ var dessverre uheldig og fikk en kodeskade da han ble tappet for frossen sæd. Fø lgelig måtte treneren stoppe tappingen. Dette har medført at vi bare har et begrenset antall doser tilgjengelig.

For KOREAN er det ingen problemer og avkommene hans vinner og vinner. Samtidig krysser vi fingrene for sønnen SEBASTIAN K’s eventyr i Amerika hvor Trener Svanstedt håper på å sette ny verdens rekord på 1.08.
Korean har i skrivende stund 26 millionærer etter seg. Mange av hans avkom mangler ikke mye på å slutte seg til millionærklubben.

ROLLING d’HÉRIPRÉ sine første avkom viser flotte takter. Hele 57% av 3-åringene har godkjente prøveløp i Frankrike. 2. påskedag vant 2 av dem i Frankrike.

Vær oppmerksom på rabattene til Volotech:
Det gis Kr 1 000 i rabatt på føll avgiften hvis samme eier har flere hopper til våre hingster. Dessuten gir vi Kr 1 000 i avslag på føllavgiften til hopper som benyttet våre hingster i 2013.

Flere opplysninger om disse hingstene finner du under egen side i menyen Franske hingster og på Volotechs egen  hjemmeside: www.volotech.no Der vil de søke å vise ukentlige nyheter.

Bildet viser Rolling d´Heripré

🙂 Mandag 21. april 2014.
I dag har åringene våre fått nytt område å gå på. Våronna er i oppstarten og da må området de har har gått på i vinter ryddes for gjerde slik at nytt korn kommer i bakken. Nå har åringshoppene fått et stykke av beitet og det var stas. Det gikk i full fart opp og ned bakken så svetten rant før de ga seg - fin trening etter å ha gått på flate jordet i vinter. Litt grønt har det også blitt men det er fortsatt fri tilgang til høy ensilage og selvsagt kraftfor morgen og kveld når de blir tatt inn for natten. Har lagt inn noen bilder av hver av dem under Årgang 2013 og på den enkeltes side. Det skjer mye med åringene fremover nå; de slipper vinterpelsen og snart er de blanke og fine, formene kommer mer frem og en sommer på godt beite for disse gjør underverker. Husk at de siste bildene legger seg nederst i fremvisningen. Koz dere med bildene - nye følger etterhvert.

 Tirsdag 15.april 2014.
I kveld startet Bartali på Bergen travpark. I fra 7. spor havnet han etterhvert som femte hest ut. Kusk Ronny Halvorsen serverte Bartali et perfekt løp og han svarte med å levere en fin avslutning til 2 plass via tredje spor i siste sving. Han viste fightervilje i kveld flotte Bartali. Gratulerer til eier og trener Anette Rasmussen - du gjør en kjempejobb med han. 

 Torsdag 3. april 2014.
 I dag gjorde Chickamauga sin første start etter pause i lunsjtrav på Bjerke. Fra spor 1 erobret Chicka og Geir Vegard Gundersen teten enkelt. Det ble en rask åpning etter 11.6 før de dempet litt. Chicka holdt unna til seier på 14.5 og det var en fornøyd kusk som overleverte hesten etter løpet. Det var en vel forberedt hest som stilte til start etter vintertrening. Det virker som hun har stabilisert seg mer i løp og vi får bare håpe hun holder seg hel og frisk så kan det bli en fin og spennende sesong.

Mandag 24.mars 2014.
I dag debuterte 3-årige Bettini med autostart på Leangen. I sitt livs andre løp løste han fint fra første spor og erobret teten veldig så enkelt. Jomar fikk styre i tet som han ville og det var en pigg Bettini som passerte målstreken først. Han oppfører seg eksemplarisk i alle faser av løpet og autostart var ingen problem. En fornuftig gutt dette. To starter og to seire, det kan ikke bli bedre det. Måtte han bare holde seg frisk og hel så kan dette bli veldig morsomt fremover. På bildet ser vi 3 fornøyde karer etter løpet i dag; Bettini med stolt eier Sverre Kulseth og barnebarnet Espen. Gratulerer masse - dere har gjort en kjempejobb!

🙂 Søndag 23. mars 2014
I dag fikk vi tatt noen nye bilder av åringene våre. Det var skikkelig fart ute på "storjordet". Midt i mars skulle vi jo egentlig hatt snø men slik er det ikke i år. Det gikk så søla skvatt og de ble etterhvert rimelig sølete hele gjengen he, he. Men det får vi bare ta med på kjøpet - noen bilder ble det da. Gå inn på Årgang 2013 og siden for de enkelte åringer. Fikk ikke like mange bilder av alle men sånn er det - kan kun ha fokus på en av gangen. NB; de nyeste bildene legger seg nederst i billedrekka.
Ellers ser vi fram til ny start for 3-årige Bettini i morgen på Leangen og neste torsdag skal Chickamauga årsdebutere i lunsjtrav på Bjerke etter pause.  

🙂 Vedlagt utklipp i fra dommerkort Russel Hill:

Avstamning:
Far: Conway Hall (US) (f.95) 10,5a/ $ 818 000 e. Garland Lobell vant 13 av 29 starter og tilhørte kulltoppen I USA både som to- og treåring. Han vant bl.a. Bluegrass Stakes, Champlain Stakes og Gran Premio Orsi Mangelli. Conway Hall har virket i nordamerikansk avl i en årrekke og sammen med flere helbrødre har han vært med å sette et betydelig preg på senere års amerikanske traveravl. Av kjente avkom framheves Triple Crown-vinneren Windsong’s Legacy samt andre vinnere av klassiske løp som Algiers Hall, Wishing Stone, Make It Happen og Citation. Av døtre framheves Creamy Mimi, Alexia Ås og Pizza Dolce. Mestvinnende norskfødte avkom er toeren i Norsk Hoppekriterium, Conceila B.R. med vel 300 000 innkjørt.

Mor: Southwind Maywood (US) (f.00) 12,8a/ $ 297 000 e. Valley Victory vant to av åtte starter som toåring, bl.a. Merrie Annabelle og oppnådde trippelplasseringer I flere årgangsløp. Hun har fem avkom født 05-09. Samtlige har startet. De mestvinnende er Russell Hill og Five Towns 11,6a/ $ 70 000.

Mormor: Miss Goal (US) (f.93) 11,7a/ $ 190 000 e. Armbro Goal vant fire av 17 starter som to- og treåring og oppnådde bl.a. andreplasser i Hambletonian Oaks og American National. Hun har ni avkom født 99-11. Av disse har fem startet hvorav tre hopper har tjent penger. Foruten Southwind Maywood er det Southwind Moni 12,0a/ $ 204 000 og Southwind Martini 14,1a/ $ 112 000.

Prestasjoner: Russell Hill vant en av åtte starter som toåring. Mest innbringende prestasjon denne sesongen var andreplassen i Champlain Stakes. Som treåring vant han åtte av 20 starter. Seieren i Empires Breeders Classic og andreplassen i Zweig Memorial framheves. Som fireåring ble han eksportert til Sverige der han konkurrerte denne sesongen. Han vant da tre av 15 starter og hevdet seg i V75-løp   

Veterinærbeskrivelse: Hingst vist i god kondisjon med for dagen muskelømheter i overlinja. Hevelse i seneapparatet i høyre bakbein (skade av eldre dato), fylninger i kodeseneskjeder og knær BB og frodig kodeseneskjede VF. Små testikler, den venstre noe mindre og mykere enn den høyre. Ingen anmerkninger på røntgenbildene.

Eksteriør: Oppsynt, middels stor hingst med godt preg. Pent hode, noe kort hals. Bredbygd kropp med lite markert manke. Liggende bog. Rett i krysset med noe lite muskelsetning. Lange underlår, rette haser og myke bakkoder. Grov beinbygning, korte piper og koder. Noe små, men velformede høver. Korrekt beinsstilling sett forfra. Ledige, marktrange bevegelser.

Eksteriørpoeng:

Rasetype, preg Kropp og muskulatur Bein og beinstilling Bevegelser Helhet eksteriør Helhet helse
7,57,5777,57

Mål:

Stangmanke Stang kryss Bånd manke Lengde Brystomfang Pipeomkrets Klave pipe
159159170162186217,7

Avgjørelse: KÅRET

Se også link til Trav24
http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Dommerkort-kaaring

😀 lørdag 15.mars 2014
Så er vi igang! I natt kom årets første føll; en hingst etter Clerk Magistrate og vår nye hoppe Birka Håleryd. Skjønte i går kveld at her var noe på gang men ikke alltid så godt å vite med disse første gangs fødende. Men i natt ved halv to tiden pluppet han ut. Han hadde litt problemer med å reise seg og stå på beina til å begynne med, men sugerefleksen var enorm så vi fikk i han mye råmelk. Så etter å ha blitt hjulpet på beina noen ganger klarte han å reise seg selv og vi kunne ta kvelden (morningen). I dag tidlig var han på beina og puppet som bare det - en skikkelig matmons er det. Han vært i utegangen og kost seg sammen med mamma Birka i hele dag. Der kan de være ute eller inne i lune "halmbingen". Birka viser seg å være utrolig snill og oppmerksom mamma og det er vi glade for. Flere bilder av Birka og føllet ligger under siden Mitt fotoalbum (nyeste bilder ligger nederst)

🙂 Onsdag 12. mars 2014.
I dag ble Russel Hill kåret på Bjerke.
Han fikk følgende beskrivelse:
Oppsynt, middels stor hingst med godt preg. Pent hode, noe kort hals. Bredbygd kropp med lite markert manke. Liggende bog. Rett i krysset med noe lite muskelsetning. lange underlår, rette haser og myke bakkoder. grov beinbygning, korte piper og koder. Noe små men velformede høver. Korrekt beinstilling sett forfra. ledige, marktrange bevegeler.
Link til fullstendig dommerprotokoll vil komme når den er lagt ut.

 Torsdag 6. mars 2014
Ny oppdrettseier igjen i dag! I kveld var det Bartali, storebror til Baldini og Bettini (som vant mandag), som vant en 2 600 m på Bergen Travpark. Første gang ut etter pause ble Bartali gitt et fint løp innvendig. Ut på oppløpet angrep han og spurtet inn til seier. Masse gratulasjoner til eier og trener Anette Rasmussen som gjør en kjempejobb med vakre Bartali. Dette var veldig fortjent.
Puolidor, som har vist fin form i sine to starter for året, startet i samme løp som Bartali, men han galopperte seg dessverre bort. 

På bildet ser vi Bartali som åring.

😀 Mandag 3.mars 2014.
Det er ikke så mange starter vårt oppdrett har gjort så langt i år - men det har til gjengjeld gått meget bra! I går debuterte 3-årige Bettini på Leangen. I fra 1 spor beholdt lillebror til Derby toer Baldini teten og etter en rask avslutning vant han enkelt på 18.2 v - ikke dårlig for en 3-åring tidlig i mars! Ifølge kusk Jomar Blekkan var det mer å gå. Bettini så fantastisk fin ut og vi får krysse fingrene for at han holder seg hel og frisk så kan dette bli morsomt framover. 4-årige Poulidor har vært ut i to starter i Bergen og det har endt i en første og en andre plass. Han ser ut til å ha funnet storformen. 3-årige Sensation of Joy har også debutert. Han tok turen over grensen til Østersund. Det ble galopp fra start i kamp om teten, men hesten gikk bra etterpå og ble nr. 5. Gratulerer til alle i kretsen rundt hestene - vi følger spent med videre.
På bildet ser vi stilige Bettini som åring.
 

Mandag 3. februar 2014.
Da har vi fått summet oss litt etter den triste hendelsen på fredag da Miracle of Joy måtte avlives etter å ha brukket bakbeinet i luftegården på Bjerke.
http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Vinnerhest-avlivet 
http://www.tgn.no/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=4932&Itemid=259
Tragisk og vondt, men det er slikt som kan skje - det vet vel alle som driver i dette gamet. Miracle debuterte i løpsbane i august og startet kun 9 ganger som endte med 5 seire. På bildet ser vi Miracle på sermoniplass i drammen etter V75 seier sammen med en glad gjeng.  Det er ikke langt fra gledessrus til det stikk motsatte. Men man må se framover og glede oss over de framgangene vårt oppdrett har hatt. Vi har 5 fine åringer her hjemme, 6 drektige hopper og vi får gode tilbakemeldinger på ungehstene vi har solgt. 3-åringen Bettini har allerede gått prøveløp på god tid og det ryktes om et stort talent. Fjoråret var et fantastisk år for vårt oppdrett og vi får håpe at det fortsetter også i 2014 selv om året fikk en slik tragisk start.

KVALITETSOPPDRETT. COM HAR HATT ET FREMGANGSRIKT
ÅR I 2013

Vårt oppdrett har på få hester, eldste født i 2008 her på Frogner, kjørt inn kr. 1.293.250,-.  Det er ny rekord for vårt oppdrett, som har markert seg flott i 2013.

Flaggskipet er selvfølgelig Baldini, med sin 2. plass i Norsk Trav Derby, men Miracle of Joy, som debuterte i år som 4-åring, har vist stor styrke og vinnerinstinkt.  På sine 9 starter siden august mnd. har det blitt 5 seire, 2 tredje, 1 fjerde plass og 1 upl.  Chickamauga, nå 5 år, har lagt bak seg sin beste sesong og rek. forbedret seg til 1.13.2 ak., hennes lillesøster Deloria har vist sitt talent med 3 seire i år.

Alle våre åringer som ble solgt på Klasseløpsauksjonen i 2012 har gått mønstringsløp i år, Bettini, lillebror til Baldini har vist at han er et stort talent.

Årets 1 åringer på Klasseløpsauksjonen ble solgt til solide trenere.  Bitossi gikk til Jan Kristian Waaler og Bertoni, lillebror til Baldini gikk til Per Gotling.  De bør få sine sjanser og vi er svært godt fornøyde med hvor de havnet.  Det er alltid hyggelig å se at oppdrettet havner hos seriøse trenere, som verdsetter kvalitetsoppdrett.com.

Det blir et spennende år i 2014 med tanke på produksjonen i 2013, vi har fått 5 velskapte føll, 3 stk. e. Banker Hall og 2 stk. e. Orlando Vici, som alle er til salgs

Alle våre 6 avlshopper er drektige og venter føll i 2014, 4 stk. er drektige med Clerk Magistrate, 1 stk. med Orlando Vici og 1 stk. med Rolling d’Heripre.

For 2014 kan vi ønske velkommen til 7 spennende hingster på Asak Hestesenter.

KVALITETSOPPDRETT.COM ØNSKER ALLE SINE SAMARBEIDSPARTNERE OG KUNDER ET RIKTIG GODT NYTT ÅR


På bildet Miracle of Joy som åring

😀 Lørdag 7. desember 2013.
Som stolte oppdrettere av Baldini gratulerer vi Janne som dro av gårde med pris for både beste 4-årige varmblodshest (Baldini) og som beste amatørtrener på hestegallaen på Bjerke i kveld. Vi var nominert i klassen for beste oppdrettere i Oslo og Akershus men måtte se oss slått av Tore Jan Sørensen, mannen bak Ulsrud hestene. Gratulerer også til han og alle andre flotte vinnere i dag. Og takk for et flott og hyggelig arrengement.
På bildet ser vi de to fornøyde jentene til Baldini; eier Janne og hennes faste medhjelper Carima. Bildet under viser den fine prisen Årets 4-åringe varmblods traver


Lørdag 7. desember 2013.
Så var det Miracle igjen! Ute i grunndivisjonen på Drammen i dag. I fra spor ni og volte var ikke optismen med tanke på seier veldig stor. Men Geir Vegard kjørte som en gud; sikret i fra start og straks tempoet ble dempet kjørte han framover. Kom ned i lederrygg og lå der til han angrep. Var spennende ut på oppløpet men styrken til Miracle avgjorde til en ganske sikker seier. Nå blir det finale i grunndisvisjone på Bjerke nærmere jul før han får en velfortjent løpspause. Han har steget raskt i grunnlaget og har kun 8 starter totalt - ja første start var faktisk i august i år så dette har gått over all forventing.

Tirsdag 12. november 2013 
Oi, oi, oi - Miracle of Joy var i dag ute i lunsjtrav på Bjerke over 2600m med Geir Vegard Gundersen i vogna. I fra spor 3 (ble strøket ned til spor 2) tok han enkelt føringen, fikk dirigere underveis og vant meget enkelt på tiden 17.8. Hva han er flink denne godgutten! Dette var den 4.  seieren på 7 starter! Takk til Nina som har det daglige ansvar for Miracle og til Geir Vegard for vel disponert løp.


Les også Geir Vegards uttallelser før løpet - trivelig lesestoff https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/2013/November/12/Bjerke-Travbane---12112013/Aktuelt/Sterk-herremann-en-vinner/

Pastor Stephen *1.10,1a · $1.048.607 · 22 st: 10-6-2
e Cantab Hall – Gala Dream e. Enjoy Lavec – Maple Frosting e. Valley Victory

Tilgjengelig på frossen sæd 2014 på Asak Hestesenter.

kr. 3.500,- + MVA ved påmelding og kr. 31.500,- + MVA ved levende født føll.

Se også Stall Zet sin hjemmeside
http://www.stallzet.se/sida86.html 

og reportasje i Trav24
http://trav24.no/Nyhetsarkiv/Friskt-blod-til-norsk-avlRussel Hill 
e. Conway Hall – Southwind Maywood e. Valley Victory

Oppstallet på Asak Hestesenter 2014

Pris: kr. 3.000,- + MVA ved bedekning + kr. 15.000,- + MVA ved levende født føll.

Det gis kvantumsrabatter på begge hingstene ved flere hopper fra samme eier.

Mer info på hingstene kommer etterhvert.

🙂 Torsdag 25. oktober 2013.
Spennende hingster tilgjengelig for norske hopper neste år!
Les mer på Trav24

http://trav24.no/Nyhetsarkiv/Friskt-blod-til-norsk-avl

Tirsdag 22.oktober 2013
Miracle of Joy var ute i lunsjtrav på en sølete Bjerkebane i dag. I fra 7. spor sikret kusk Geir Vegard Gundersen i fra start, kom frem til dødens via tredje spor i første sving og overtok føringen ut på oppløp første gang. Første 500 ble unnagjort på raske 13.3. Miracle styrte deretter løpet, dempet midtveis før han la inn en siste 500 på 14.3 og vant sikkert som målfoto viser. Dette var hans 3. seier på fem forsøk - gutten sin det!

 

😀 Lørdag 19. oktober 2013.
Ny oppdrettseier i dag! 4-årige Deloria, søster til Chickamauga, startet i V75 på Bergen travpark. I fra tredje spor gikk hun tet i første sving og ble der til målstreken var passert. Ny rekord 15.2aK. Nå blir det Frankrike opphold og trening i vinter før hun kommer hjem til våren igjen. Vi ønsker trener Bjørn Gulbrandsen lykke til med sitt nye treningskvarter der borte og gleder oss til å se Deloria i banen igjen til neste år.

😀 Tirsdag 24. september 2013
Chicakmauga var ute i lunsjtrav på Bjerke i dag og gjorde nok en gang et flott løp. I fra andre spor meldte kusk Geir Vegard på forhånd at han ville kjøre på sikkerhet i fra start noe som ble veldig riktig. Det ble et voldsomt kjør de første 500 m (09 fart) og Chicka havnet etterhvert i 3 par utvendig. Hun angrep ned mot siste sving og spurtet enormt da hun fikk rettet ut på oppløpet. Hun hadde størst fart inn i mål til sikker annen plass - noen meter til så hadde hun nok vært vinneren....

https://www.rikstoto.no/RikstotoDirekte/RDsisteuke/?autoStart=true&vodData=t:Race|rdk:BJ_NR_2013-09-24|rn:5

🙂Lørdag 14. september 2013
I dag var Real Big Bang og føllet Belloni (lillebror til Baldini) på utstilling på Dyrsku'n i Seljord. Hun fikk 2. pr og stilt som nr 2 i kvalitet. Big Bang kom lengst av varblodstraverne i konkurransen Best uansett rase - hun er jo et glansbilde å se på. Føllet Belloni er også en lekker sak som oppførte seg eksemplarisk hele dagen. Det så rent ut som han koste seg og nøt all oppmerksomhet og kos han fikk i fra alle som var bortom han - og det var ikke rent få! På bildet titter han nysjerrig ut på folkelivet - en vakker gutt han og!
Nedenfor utklipp i fra dommerkortet:
Helhetsvurdering eksteriør:
Vakker hoppe av meget god type. Pent hode. Jevn kroppsbygning med meget god muskulatur. Gode, velstilte bein. Gode bevegelser.

Mandag 9.september 2013.
Da har roen igjen senket seg litt i kroppen. Det har vært en fantastisk siste uke for vårt oppdrett som toppet seg i går da Baldini tok en fantastisk 2. plass i Derby - slått med hode på målstreken etter å ha ledet hele veien. Litt ergelig når du er så nære, men du verden 2. plass i selvestre Derby!!! - dette var stort og utrolig spennende. Og selv om Derby har vært det store målet så er det klart at her blir det mye morro også fremover - Baldini er en årgangstopp! Vi gleder oss til fortsettelsen. Grattis Janne - hvilken jobb du har gjort!
Gratulerer også til Geir Vegard Gundersen, Baldinis faste kusk, som var den som slo Baldini på målstreken med sin egentrente Support Justice. Det ble jo nesten som dobbel å regne. Dette var vel fortjent og det var ikke mange øyne som var tørre da du og familien entret podiet for å motta heder og ære.

Må jo også nevne auksjonen fredag som også var en dag fyllt med spenning. Vi hadde to åringer ute, Bitossi og Bertoni. Vi vil i etterkant si oss fornøyd med resultatet, spesielt med tanke hvor de havnet. Bitossi gikk til Jan Kr Waaler og Bertoni til Per Gotling. Da vet vi at "gutta" våre er i gode hender. Vi vil ønske nye eiere og trenere lykke til framover.

Torsdag 5. september 2013
Kvelden før auksjonen - merker spenningen stiger i kroppen. Gutta våre har stått på Bjerke den siste uken og de har oppført seg fint. I kveld har vi "trent" litt i  visningsringen og shinet litt. Videre er alt av utstyr klargjort til i morgen. Siste finpuss i morgen tidlig før vi går opp i teltet. Litt overskyet og duskregn i kveld men håper det blir bra vær i morgen - alt er triveligere da. Da blir det snart kvelden her - håper søvnen blir god.

Jøsses - fikk akkurat med løp i Bergen og der startet Poulidor, lillebroren til Chicakamuga. Også han gjorde et flott løp i dag. I fra 5. spor havnet han i andre utvendig som ble til dødens men da trykket han seg til tet. Svarte tappert opp favoritten oppover oppløpet men ble slått rett før målstreken til andre. For en uke for vårt oppdrett!!

Onsdag 4. september 2013
Så ble det oppdrettseier i dag og! Deloria startet i V65 løp på Bjerke og i fra 4. spor spant hun til tet sammen med kusk Hans Christian Holm. Etter en rask første fem hundre fikk hun dempe noe før hun dro unna til sikker seier på ny rekord mange lengder foran nr to i mål. Nok en overbevisende seier denne uken til hest i fra vårt oppdrett. Gratulerer til alle i kretsen rundt Deloria (lillesøster til vår egen Chickamauga). 

Dancelli gjennomførte også sitt andre mønstringsløp i dag på en fin måte og kom i mål på 27.4 vM. Alle våre åringer som ble solgt i fjor har dermed gjennomført sine mønstringsløp. 

😀 Tirsdag 3. september 2013
Jøsses for et løp han gjør igjen i dag Miracle of Joy. I fra første spor så det mørkt ut da han galopperer kort før startvogna slipper. Han tar travet igjen og havner i 3. innvendig. Ingen drømmeposisjon men i siste stallsving kommer han ut og trykker seg til tet på siste langside. Deretter øker bare forspranget og han tar en meget overbevisende seier i sitt livs andre start. 2 seire av to mulige he, he... På bildet ser vi Miracle etter seier i debuten sin for 3 uker siden sammen med kusk Hans Christian Holm og Nina Bakken som gjør en flott jobb med han i det daglige. Stor takk til dere

Onsdag 28. august 2013
Jada, jada!! I kveld var det spenning i kretsen rundt Baldini; Derby kval og kun 2 i hver kvalifisering videre til finalen - ikke tid til noe tull da! Fra spor fem åpnet Baldini som en katapult og blåste til tet. Der kunne han dirigere hele veien til sikker seier. Så da er han i Derby Baldini og det er vel fortjent. Janne trakk spor fem i finalen også - det gikk jo bra derfra i dag så .... Stort grattis til Janne og kretsen rundt Baldini. Vi gleder oss til neste helg.
 
På bildet til høyre blid eier og oppdretter. Bildet under Baldini med de flinke jentene sine
 

😉 Tirsdag 27. august 2013.
Spennende uke dette med kvalifiseringer til Kriteriet og Derby - vi har med en i hver. Idag er det lillebroren til Chickamauga, Poulidor, som skal i kvalifisering til kriteriet. Han gikk jo veldig bra sist til ny rekord på 16.0 men står litt langt ut på vingen. Det er også tøfft når kun to går videre fra hver kvalifisering - skal ha tur på veien da. Men han har vært flink og vi håper han gjør en god figur i kveld.
I morgen er det Baldini (storebror til Bertoni som skal ut på åringsauksjonen), sin tur og her er forhåpningene straks høyere. Han har jo vist at han er blant de beste i årgangen og vi må være ærlige å si (med "mors hjertet") at vi mener han fortjener en av de tolv plassene i Derby. Han har vunnet i halvparten av løpene sine, er rask i fra start, tøff, uøm for posisjoner og har vist at han tåler distansen veldig bra. Jeg har også kusk Frode Hamres sine ord etter løpet sist (Derbytesten) frisk i minne - de var svært så oppløftende he, he... Men han er ikke helt "trygg" og kan finne på noen tullete ting innimellom - det har han ikke tid til i morgen! I morgen gjelder det sammen med sin faste kusk Geir Vegard Gundersen. Tvi, tvi til Poulidor og Baldini..🤔

🙂 Lørdag 24. august 2013.
I dag startet Chickamauga V75 løp på Drammen. I fra spor 7 kunne det se tøfft ut på papiret. Etter kjapp åpning havnet hun i dødens allerede i første sving. Hun gikk på litt hardt underveis men stod allikevel på til en sterk 3. plass i fra den tunge veien. Kusken Kaj var da også veldig godt fornøyd med henne etter løpet. Hun er i orden nå Chicka så dette kan bli morsomt utover høsten.

Onsdag 21. august 2013
Da har alle våre åringer vi solgte på auksjonen i fjor gjennomført godkjent mønstringsløp. Alle ser veldig fine ut og vi vil takke trenere og eiere for vel gjennomført så langt. Så er det bare å krysse fingrene og håpe de holder skadefri og friske slik at de får trent som ønsket framover. 
Nå har vi begynt å ta inn åringene vi skal ha ut på auksjonen i år om natta. De har vokst og utviklet seg fint i sommer så nå er det siste finpuss som gjenstår. Vi setter de inn på Bjerke til Anders Wolden mandag 26. august, så er du på Bjerke så stikk gjerne innom for å besiktige dem. Ellers har vi laget egen side her på hjemmesiden: Auksjonshester 2013 der det ligger informasjon samt nye bilder av dem. 

😮 😀 Onsdag 14. august 2013
Oi, oi, oi for en kveld på Bjerke som oppdrettere i dag! Baldini skulle ut i derby testen og Miracle of Joy skulle debutere.
Først ut var Baldini som sammen med gjesekusk Frode Hamre fikk overta teten på første langsiden. Det ble en luftig åpning på 10,4 første 500. Da favoritten kom opp og trykket etter 1000 m (som gikk på raske 13.4), slapp Frode fornuftig til denne og la seg stille og rolig i rygg. Der fikk han ligge å kose seg inn i mål som 3. hest med mye krefter på lager. Frode var da også meget fornøyd og imponert over Baldini - forhåpningene fram mot derby ble ihvertfall ikke mindre he, he. Baldini har gang på gang vist hvilken kapasitet han har og at han er blant de aller beste i sin årgang. Vi krysser fingrene for at han kvalifiserer seg om 14 dager og får være med i Derby - det fortjener han og flinke Janne.
Og så var det Miracle sin tur. Han har stått på Bjerke siden januar
 og fått sine jobb i bakken der - etterhvert sammen med Chickamauga. Etter et fint gjennomført prøveløp var det tid for debut - og jeg må si jeg ble imponert. I fra første spor beholdt han overraskende teten, fikk trykk i fra favoritten men svarte opp. Fikk roet tempoet litt men fikk igjen trykk fra favoritten og ned mot siste sving svarte han opp i 15 tempo. Da trodde jeg det skulle bli for tøfft for han, men han fortsatte å forsvare seg og vant tappert og vel fortjent på 17.5 i sin aller føsrte start i livet. Det var godgutten sin det!! En stor takk til Nina som har lagt ned mye arbeid i Miracle det siste halvåret.

Miracle på vei til sermoniplass etter løpet med kusk Hans Christian Holm og Nina Bakken(fotografen var visst noe oppspilt og nervøs for det ble stort sett uskarpe bilder i fra løpet - og delvis etterpå he, he...)

Tirsdag 30.juli 2013
Ny oppdrettsseier i dag!! Lillesøsterr til Chickamauga, Deloria, tok en fin seier på Bjerke i dag etter lang pause. I fra spor gikk hun rett til tet og ledet helt inn til sikker seier på 17.5 2100m -  ny rekord. Deloria har kun startet 5 ganger tidligere med fine resultater. Får håpe hun nå er kvitt problemene hun har slitt med og kan få vist hva hun er god for i banen. Gratulerer til kretsen rundt Deloria.

Søndag 28. Juli 2013
Den Chicka den Chicka! Ny seier på Biri i dag. I fra 3. spor løste hun fint ut og tok teten. Styrte det meste til ut på oppløpet og vant til ny sikker seier på 15.0 2100 m. Kusk Geir Vegard Gundersen var også førnøyd etter løpet. Er det Biri som er banen til Chicka? Ny start på samme bane til lørdag - spennende! 

😲 Søndag 21. juli 2013
Lett match uttalte Geir Vegard Gundersen etter å ha passert målstreken først med Chickamauga - totalt overlegen og med masse krutt igjen. Geir Vegard safet i fra start og havnet til i annet utvendig men gikk ut i første sving og fikk overta teten med en gang. Her bestemte hun det meste til Geir Vegard slapp etter i siste sving og hun stakk i fra til sikker seier. I dag så hun veldig fin ut og travet stemte hele veien. Ny Biri tur for Chicka til søndag om en uke igjen - vi gleder oss!

 Søndag 23.juni 2013.
Ja da må si oss fornøyd med helgen som oppdrettere og eiere; I går startet Baldini i Kronprins Haakons pokalløp på Drammen. Det endte med en flott 2. plass etter en meget god Thai Broadway. I dag startet Chickamauga på Biri og det endte med seier etter en flott avslutning. Gratulerer til kretsen rundt Baldini - vi gleder oss til fortsettelsen. Og så får vi håpe at Chickamauga kan vise seg fra sin beste side framover så kan også det blir morsomt framover - kapasiteten er der. 

😀 😉 Tirsdag 18. juni 2013.
Da er 1. slåtten berget her på gården. Det går unna når 4 traktorer kjører etter hverandre; ranking, pressing og pakking. Fantastisk tørk har det vært et par dager nå og topp kvalitet på vinterens fôr. Det er de firbeinte veldig glad for men vi tobeinte er veldig fornøyde når vinerfôret er av topp kvalitet. Det er reint så jeg gleder meg til vinteren! Men vi skal nå ha fin sommer først da..... forhåpentligvis

😲 Tirsdag 18. juni 2013
Spennende uke for oppdrettet vårt de nærmeste dagene. 3-årige Poulidor er tippet vinner på en 2100 m på Bergen torsdag. Så er det Baldini sin tur i Kronprins Haakons pokalløp på Drammen lørdag med 200' i første premie. Så er det Chickamauga sin tur på Biri søndag. Vi er optismistiske og gleder oss til spennende dager i vente. Tvi, tvi til eiere og kusker.

😀 Torsdag 13.juni 2013
Så kom siste føllet for i år. Twigg fikk et stort og velskapt hoppeføll e Banker Hall i natt. Twigg klarte seg alene og alt hadde gått bra - føllet stod og tittet nysjerrig rundt seg  når Øistein kom i stallen kl 5. Bildet er tatt i utegangen "dagen derpå". I år har alt gått etter "boka" med resultatet 5 velskapte og friske føll - 3 hopper og 2 hingster. Så håper vi på en fin sommer slik at hopper og føll kan nyte livet ute på godt beite.

😀 Torsdag 6. juni 2013
Clerk Magistrate sønnen, 3-årige Don Di Quatro, debuterte i kveld på Kalmar med seier på sterke 1.15.0 - 2140m volte! Ny banerekord for 3-åringer i sin debut.
Les mer om denne flotte prestasjonen på Trav24' og TGN sine sider
http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/15.0-2140-volte-i-aarsdebut-av-3-aaring
http://www.tgn.no/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=2814&Itemid=105


😲😀Enda en gladmelding i dag da lillebroren til Baldini, 2-årige Bettini e. Zerberus og Real Big Bang, gikk mønstringsløp på Leangen på fine 1.28.0. Bettini har vært i Jomar Blekkans regi siden han ropte han inn for hesteiere hos seg på åringsauksjonen i fjor. Vel gjennomført!

På bildet ser vi Bettini som åring

🙂 Tirsdag 4. juni 2013
I dag startet Chickamauga i lunsjtrav på Bjerke. Etter å ha ligget i tredje innvendig fikk hun åpning på siste bortre og spurtet til fjerde plass etter rask avslutning på km tiden      14.8 aK. Gledelig var det at hun gikk feilfritt - hun har godt av slike løp som i dag.

Tirsdag 21. mai 2013
Og her tyter det ut føll he, he.. Ved ti-tiden i kveld kom føll nr fire her på gården til verden. Det var Corazza som fikk et hingsteføll etter Banker Hall. Litt hard fødsel var det men alt gikk greit. Dette er Corazza sitt første føll og det er alltid litt ekstra spennende. Men hun ser ut til å ta dette fint og er veldig rolig og snill mot hingsteføllet sitt.

Mandag 20.mai 2013
Ved halv to tiden i natt fikk Tears hoppeføll etter Orlando Vici.
Sprek til beins men lite sugerefleks så det tok litt før hun fikk i seg rikelig med råmelk og jeg kunne legge meg. Nå er hun oppe og drikker både titt og ofte så alt bra med mor og barn - bare jordmor som er noe redusert her nå he, he... Snart skal hun få komme ut og lufte seg litt. 
Neste føll nå blir Corazza som vi venter i månedskifte mai/juni. 
Bildet viser mor og barn som enda ikke har vært på beina etter fødselen men mor titter fornøyd på babyen sin. 
Nye bilder av de 3 føllene våre er tatt i dag  og lagt under Mitt fotoalbum (nyeste bildene legger seg nederst i fremvisningen).
Enjoy!

😀 Onsdag 15. mai 2013
I kveld startet Baldini på Biri. I fra spor 6 måtte han gå via tredjespor i første sving og kom til tet etter 400 m. Første 500 gikk etter raske 13.5 og han fikk trykk av stri hest på utsiden men dette affiserte ikke Baldini som stakk unna til sikker seier på den sterke tiden 16.7a/2600. Fast kusk Geir Vegard var da også veldig fornøyd etter løpet og hadde følgende kommentar: - I dag var hesten veldig bra. Han la ikke av i den siste svingen, men det var jeg som holdt han på bittet for at han ikke skulle gå for fort. Det er ingen grunn til at han skal ta ut mer enn han behøver.
He, he - nei det kan vi da være enig i. Fornøyd og blid var også eier Janne og det er selvsagt vi som oppdrettere også! 
Masse grattis til Janne og Geir Vegard nok en gang.

Fredag 10. mai 2013
Clerk Magistrate eldste avkom er 3 år. I går debuterte to av dem på Färjestad og det ble stor suksess med dobbeltseier!
Zahara vant på tiden 18.4/2140 m og fikk dermed kr. 50.000,- inn på kontoen. Bella Bella ble nr 2 på 18.6/2140 og fikk kr 25.000. 
De første hoppene er insiminert med Clerk Magistrate, deriblant landets beste hoppe gjennom tidene Tinita Love. Birka Håleryd som den første insiminerte er allerede konstatert drektig. 
Bildet av Clerk Magistrate på kåringa på Bjerke i vinter.

😀 Onsdag 8. mai 2013
I dag var det en spennende dag for oss som oppdrettere da vi hadde 2 hester i samme løp på Bjerke. Baldini og Chickamauga. Baldini var favoritt (spor 4) men kunne ikke erobre teten i fra annetvalget Banker Fly (spor 1). Etter en luftig åpning i 11 fart måtta han gå hele løpet i dødens. Chickamauga havnet etterhvert i fjerde utvendig. Første 1000 ble unnagjort på 13.6. Baldini måtte i dag se seg slått av en svært god Banker Fly men du verden så tapper han var til andre i fra dødens hele veien. Chickmauga avsluttet vel raskest av alle etter at hun angrep på siste bortre og tok en sterk fjerdeplass. Hadde hun ikke brutt litt innover på oppløpet og derfor måtte justeres ville det sansynligvis vært tredjeplass. Veldig gode prestasjoner av begge våre i dag og morsomt at Banker Fly, som er etter Banker Hall, viser slik storform for tiden. Vi har jo to lillebrødre til Baldini (åring og føll) som er etter nettopp Banker Hall så vil du sikre deg en av disse er det bare å komme å titte. Se løpet på RD - løp 6
https://www.rikstoto.no/RikstotoDirekte/RDsisteuke/

Velkommen til hjemmesiden vår

😀 Tirsdag 7. mai 2013
I dag kom føll nr 2 til verden, et stort hoppeføll etter New Winning og Orlando Vici. På bildet til høyre hviler hun ut etter å ha vært oppe og fått i seg den livsviktige råmelken. På bildet under er hun blitt 4 timer og ute og tester beina.        Nå venter vi et føll til i denne omgang før det blir et lite opphold til de to siste føllene kommer i juni.

😀 Lørdag 4. mai 2013.
Nesten 
midnatt kom årets første føll; sprek og fin hingst u Real Big Bang og Banker Hall. Dette var den femte hingsten i rekka etter Big Bang. På øverste bilde er han ikke mange minutter gammel og vil allerede opp å stå. På bildet under er han 12 timer og ute og trimmer - en riktig spreking er det!

🙂 Mandag 29. april 2013.
Vår veterinær Hege Hjelkrem kom med gladmelding i dag om at vår nyervervede hoppe Birka Håleryd allerede er drektig med Clerk Magistrate - på første forsøk! 

😀 Søndag 28. april 2013.
Tidenes beste norskfødte hoppe, Tinita Love 11.3 ~ 5.3 mill valgte Clerk Magistrate. Han kommer fra Nord-Amerika med strålende unghestresultater. Han vant seks løp, bl.a. storløpene Goodtimes Trot og American National. Han tok også fem andreplasser i knallhard konkurranse. Clerk Magistrate var på trippelen i storløp som Stanley Dancer Memorial, World Trotting Derby og Canadian Trotting Classic i tillegg til andreplasser i kvalifisering til Hambletonian og Kentucky Futurity. Kjappe avslutninger var hans varemerke men han kunne også gjøre jobben selv. Med rekord på 1.08.9 og vinnerrekord på 1.09.0 var han den raskeste hingsten som noensinne var importert til Sverige når han kom dit for få år siden. Clerk Magistrate har vært populær i Sverige og hele 75 % av hans 2-åringer  gjennomførte mønstringsløp i fjor. I Nederland vant stortalentet Don de Quattro på 1.17.0 som 2 åring høsten 2012. Han er i denne spennende debuthingstens første årgang så starten er mer enn lovende. Clerk Magistrate bærer noe av det mest moderne blodet i USA.
To av Clerk sine norskfødte 3-åringer(som kun består av 8) gikk strålende på 16. tid i helgen. Også et 3. avkom etter Clerk har allerede vært til start og vist strålende takter.

😀 😀 😀 Onsdag 27. mars 2013.
Fyyyyytttttiiii så god han er den Baldini. Riktignok galopperte hans værste konkurrent i starten, men du verden så lett han gjør det. Tok teten, dempet for så å stikke i siste stallsving og siden var det kun snakk om en hest. Geir Vegard satt bare og kikket seg rundt og så ut til å kose seg stort der han satt he, he. 15.5 full vei med langvogn, øra proppfulle og en kusk som bare kunne sitte å se seg rundt! 14 siste tusen uten å bli snakket til- dette lover bra! Her må man etterhvert ha lov til å tenke på høstens store løp................Et stort grattis til Baldini, Janne og Geir Vegard. Vil også ønske alle våre hestevenner en riktig god påske.
 🤩🤩🤩

😀 Tirsdag 19. mars 2013.
Så var det tid for lunsjtrav på Bjerke og Baldini skal ut på en 1600 m i fra spor 11. Spenningen lå i om han holder seg til trav eller om han blir for ivrig og tyr til galoppen. Geir Vegard tok det rolig i fra start og Baldini fant seg i det - han må lære seg å stagges for han blir lett hissig den gutten. Det ble etterhvert femte utvendig. På siste bortre gikk han til angrep og fikk perfekt heng fram mot siste sving. Han trykket seg videre til tet og vant sikkert på ny rekord 14.8aK - meget bra en sur marsdag og han virket helt ukjørt med langvogn, ørehette på plass og en Geir Vegard som bare satt helt rolig oppløpet ned - her ser det ut til å være mye å gå på!
Stort grattis til Janne og kretsen rundt. 😀

En friskus og en kar med med mye godt humør er han gode Baldini

 Søndag 17. mars 2013.
Litt status i fra gården: hoppene har lagt seg skikkelig ut den siste tiden, men så er det da det heller ikke mer enn et par måneder til før de første føllene kommer. Tiden går jammen fort! New Winning, Real Big Bang og Tears of Joy er de første som føller i begynnelsen av mai. De har 11 mnd dag samme uke så da kan det bli litt å gjøre. Corazza og Twigg kommer litt senere, sist i mai og midt i juni. Det er bare å lade batteriene og være forberedt på en spennende og travel tid. Måtte bare alt gå bra!! De 2 åringsgutta våre, Bitossi og Bertoni, har vokst og utviklet seg fint i vinter. 2 forskjellige typer men veldig rettstilte og fine begge to. De røyter noe enormt om dagen, så fortsetter det slik er det ikke lenge før de har blank og fin pels. Da blir det litt annet inntrykk. Har tatt noen nye bilder av dem i dag som er lagt under Mitt fotoalbum - gå inn å ta en titt så får du se gutta i farten. Husk de nyeste bildene leggerseg nederst i bilderekka. 

Onsdag 6. mars 2013.
I dag ble Clerk Magistrate vist på kåringen på Bjerke. Clerk ble kåret for avl i Norge for sesongen 2013 - 2018 men er foreløpig kun innleid for årets sesong. 
Følg linken nedenfor for dommerkort der du kan lese dommerbeskrivelse, mål etc. Flere bilder av Clerk i fra kåringa ligger under Mitt fotoalbum.   http://www.nhest.no/NHS/utstilling%202/Resultatlister/2013/Hingster/Bjerke%206.3.13%20Clerk%20Magistrate%20(US).pdf

Fredag 8. februar 2013
En fin vinterdag med lit fin nysnø og deilig temperatur. Får håpe dette vinterværet vil vare en stund. Både to- og firbeinte koser seg da. Har tatt noen nye bilder som er lagt inn under Mitt fotoalbum og Årgang 2012. Hoppene er friske og raske og magene vokser raskt nå syns jeg - noe som også synes på bildene he,he...
Åringene har også holdt seg friske og raske hele tiden. Bitossi til New Winning er blitt en skikkelig bamse og er nok sjefen blant de to. Men Bertoni til Big Bang er en kjapp luring så det går unna innimellom. 

Onsdag 6. februar 2013
Så var det årsdebut for Baldini på Bjerke i dag og det må jeg si var overbevisende - nok en gang!! Fra spor 4 kjørte Geir Vegard med et mål for øye og det var tet. Åpning første 500 ble i overkant av raske 12 ... Var litt engstelig da hesten i lederrygg kom fram på oppløpet og utfordret men Baldini viste at han vil være først, svarte opp og vant til slutt sikkert på 16.2 full vei. Da var den femte strake seieren i boks!
Stort grattis igjen til Janne og Geir Vegard.  
Bildet viser Janne og Baldini en solskinnsdag i desember - flere solskinnsdager venter for de to framover, det er jeg sikker på!

😀 Fredag 28.12.2012 - julebesøk hos Baldini og Janne.
I nydelig solskinn, hvit snø og romjulsstemning tok jeg i dag fotoapparatet og reiste til Nittedal og Nordre Holm gård - hjemmet til Baldini og Janne. Nordre Holm gård ligger vakkert til like nedenfor Nittedal kirke og her vokste odelsjenta Janne opp med hest og traver. Som datter av Olaf Holm var hun stadig med pappa på Bjerke for hurtigkjøring og løp. Da jeg selv er født og oppvokst på gård i samme grenda, "Ramstadrunden", syns jeg det var veldig morsomt da det viste seg at det var Janne som hadde kjøpt Baldini av oss på åringsauksjonen for 2 år siden. Da var jeg sikker på at han ville bli tatt godt vare på. Baldini er en bestemt kar og de hadde (har) sine kamper Janne og han. Men Janne er tålmodig, tøff og liker en utfordring. Nå kommer resultatene og hun kan nok få mange gleder med sin Baldini bare han holder seg frisk og hel. I sine 5 første starter (den først endte i galopp) har det blitt 4 strake seire - og det på en meget overbevisende måte. Janne har innledet et samarbeid med Geir Vegard Gundersen som bidrar med hurtigkjøring og er fast kusk. Dette ser ut til å være et winning team så langt! Det var da også en Baldini som så fantastisk flott ut og en meget blid Janne som møtte meg i dag. Det rører et oppdretterhjerte å se at "ungen" trives og blomstrer så til de grader. Han var i et fantastisk humør og lekte seg rundt Janne med hopp og sprett (se flere bilder under Mitt fotoalbum - de nyeste bildene legger seg nederst) og han viste tydelig at han satte pris på eieren sin. Han sendte henne lange blikk når hun var i nærheten og humret muntert.
Jeg traff også på andre to- og firbeinte mens jeg var på Nordre Holm gård, og inntrykket jeg sitter igjen med er at der er det harmoni og høy trivselsfaktor hos alle.
 

😀 Fredag 21. desember 2012
Clerk Magistrate sine eldste avkom er 2 år i år og i følge rapporter se de meget lovende ut så langt. På Bersåker fredag vant 2-års hoppa Carlos Princess og fikk velfortjent sine 30.000 inn på kontoen.

😀 Tirsdag 18.desember 2012
Nok en seier på Baldini i kveld! Fra spor 2 spant trykket han seg til tet, åpnet på 14.0 første 500, roet ned i tet og stakk enkelt unna på oppløpet på ny rekord 17.1aM. Geir Vegard var meget fornøyd med hesten etter løpet. Det var første gang han snakket til Baldini og måten han svarte på imponerte GV som synes dette ser lyst for fremtiden. Måtte han bare holde seg hel og frisk så kan dette bli veldig morro i fortsettelsen. Grattis nok en gang til Janne som har gjort en kjempejobb med Baldini.

🙂 Tirsdag 18.12 desember 20121
Julen nærmer seg med stormskritt, det er kommet litt snø og det er fine forhold for hestene ute om dagen nå. Det har ikke vært så godt for føllene (eller hoppene) nå med lang periode med barfrost og "skarpt" føre. Så da snøen var et faktum en morgen de kom ut var det halen i været og full fart. Føllene er nå ferdig sertifisert, oppfører seg pent på alle måter, vokser og utvikler seg fint. Bortsett fra litt snørring i høst har de også også holdt seg friske og fine alle sammen - måtte det bare vedvare!

Tirsdag 11.12.2012
I dag tok Baldini sin 3. strake seier - også denne gang helt overlegen. I fra spor 7 kjørte Geir Vegard på det sikre rundt første sving, kom opp utvendig leder og kjørte til tet på første langsiden. Der lå han og kontrollerte til ut på oppløpet der han stakk i fra til sikker seier. Nå blir det mest sannsynlig en start til neste uke før han tar juleferie og får en velfortjent pause. Kan han legge på til 4. strake neste uke? Vi følger spent med. Grattis til Janne og Geir Vegard igjen - dere gjør en kjempejobb.

😀 Tirsdag 20. november2012.
Ny oppdrettsseier igjen i dag på Momarken da Baldini tok sin andre seier på rad - også denne gang på en meget overbevisende måte. I fra spor 9 havnet han i 4. par utvendig, gikk i angrep runden igjen og kom fram i dødens på siste bortre. Geir Vegard la seg rolig til utvendig før han på ny satte fart i siste sving og bare reiste i fra til en meget sikker seier på ny rekord 1.18.9 i søla. Geir Vegard skrøt da også av Baldini etter løpet - ikke helt å stole på enda men sterk og har den rette innstillingen. Dette lover bra framover. Grattis til Janne og velkjørende Geir Vegard.

😀 😀 Onsdag 14. november 2012
Ny oppdretseier i dag! Lillesøster til Chickamauga, Deloria, startet på Bjerke i kveld. Hun var raskest ut av hestene på 20 meter og kom etterhvert opp i rygg på leder. På siste bortre gikk hun ut i dødens og rundet enkelt til seier.
Gratulerer til alle i kretsen rundt Deloria.


Deloria som åring

😀Tirsdag 13. november 2012.
Baldini startet på Momarken i kveld. Fra spor 10 havnet han etterhvert i dødens men det affiserte han ikke mye. Baldini vant på en meget sterk og overbevisende måte! Stort grattis til Janne og resten av kretsen rundt Baldini på Nordre Holm gård i Nittedal - dere har gjort en kjempejobb! Vi heier på dere

  
Baldini som åring

Mandag 29.oktober 2012
Tiden går og nå skal også føllene fra i år vennes i fra sine mødre som begynner å bli lei de "store" gutta. De har hatt sin egen boks om natten en stund nå men har gått sammen med mor om dagen. Det er også snart slutt. En liten sup på morningen så får de gå på eget område ved siden av mødrene om dagen. Det fungerer vedlig fint. I går hadde det kommet litt snø om natten - overraskende også i år!! Noen som viste glede over det var føllene. Stusset litt på dette rare, hvite på bakken, men så ble det fart. Nye bilder er lagt inn nederst under Årgang 2012. De er ikke så små lenger nå......

😀 Lørdag 20.oktober 2012.
2-åringene til Clerk Magistrate utmerker seg i flere land. Han har også noen 2-åringer i Nederland, deriblant Don di Quattro som vant på en overbevisende måte på 17.0. Følg med hest nr 7, rød og gul kusk.
http://www.youtube.com/watch?v=0wfrBleCpdg&feature=em-share_video_user

Nå er Clerk Magistrate på plass i Norge og på Spangberg der de vil tappe og fryse ned sæd før han kommer til Asak Hestesenter hvor han skal stå til avlstjeneste 2013.

CLERK MAGISTRATE

🙂 Torsdag 11.oktober 2012
Clerk Magistrate, rek 1.09.4/$800.437, (e Andover Hall), den raskeste avlshingsten som noen sinne er importert til Sverige, vil stå i Norge på ASAK hestesenter neste år!
Hans eldste avkom er 2 år og de tegner meget bra. I Sverige har 75 % av dem har gått premielopp. Der er ikke mange norskfødte avkom etter han men også her har 75% gått mønstringsløp. Flere har allerede utmerket seg som bl.a. Gjølmes Bird som gikk 1.19,4 i løp på Bjerkebanen med stor galopp! Rune Haugen har 2 fine avkom og ryktene skal ha det til at Sugar Sandman allerede er god for tider godt under 1.20.

🤔 Tirsdag 11. september 2012.
Ja så er nok en Klasseløpshelg over og med den også auksjonen. For egen del får jeg ikke med meg mer enn auksjonen på fredag "live" da jeg er helt utslitt etter ukesvis med forberedelser og en laaaang fredag. Dessuten er det jo fortsatt noen firbeinte igjen hjemme som krever sitt. 
Tilbake til selve auksjonen. Vi hadde med våre 3 hingster og var selvsagt spente på dagen. Gutta oppførte seg eksemplarisk hele dagen og hadde en fantastisk handler i Peter - en stor takk til han!!! Det var stor interesse for åringene i forkant og Peter måtte ut å vise dem fram stadig vekk. Spesielt lekre Bettini og velutviklete og "karslige" Dancelli var mye ute og ble beskuet. De ble rett og slett lei av rundene og viste med tydelighet at de var fornøyd av turene ut på slutten. Litt mer uferdige men oppsynte og lettbeinte Sensation slapp litt lettere unna. Vi var selvsagt spente på resultatet på kvelden. Men allerede tidlig på kvelden skjønte vi at dette nok ikke ville bli noen stor dag. Prisene var lave, flere fikk ikke bud i det hele tatt og kom skuffet ned i teltet igjen. Da kvelden var over for vår del var da tross alt alle solgt og det er vi veldig glade for. Men vi må jo si oss skuffet over prisene. Ikke etter de dyreste hingstene, men tross alt hingster som har vist at de avler og, som mange uttrykte, veldig flotte og godt presenterte åringer. Men slik ble det og det må vi ta til etterretning. Det som gledet er at gutta våre havnet i gode hender. Bettini og Sensation ble kjøpt inn av Jomar Blekkan og Dancelli havnet hos Olav Mikkelborg. Det betyr nesten mer enn selve salgssummen at de havner i de rette hender og man vet at de blir tatt godt vare på. Ja, vi er litt stolte over at trenerne viser interesse for våre unghester. (i fjor ble også flere av våre åringer kjøpt av trenere). Så får vi bare la ting få synke litt, gå i tenkeboksen og se hva resultatet av det blir. Til slutt vil jeg få rette en stor takk til Peter for hjelp til trening i forkant og for flott presentasjon av åringene under selve dagen - vi har bestilt han til neste år også!  Så ønsker vi Jomar og Olav lykke til - får håpe at "gutta" våre vil gi dere (og oss) mange gleder i framtiden.
 
Bettini og Sensation (bilde øverst)- kjøpt av Jomar Blekkan
  Dancelli - kjøpt av Olav Mikkelborg

😀 Fredag 31.august 2012
Pga skader på oss tobeinte har vi vært så heldige å få proffesjonell hjelp av Peter Wallinder som har lang erfaring med unghester bl.a i fra USA/Canada. Han er her hver dag og trener med våre åringer som skal ut på auksjonen neste fredag. Han driver også som hovslager så nå er alt i trygge hender. Han er så rolig og flink med "gutta" våre og vi kan se at det er kjemi mellom dem. Nå føler vi at alt er i trygge hender og vi bestiller han til nest år også he, he...

Tirsdag 28. august 2012
Nå er jeg bare lei meg! Hadde nettopp en telefonsamtale med en trist eier av Dark Street. Snille, gode, flotte og flinke Dark Street har travet sitt siste løp! Etter at han gikk så flott inn til 2.plass sist er det blitt konstatert gaffelbåndskade i begge bakbein. Det er så dårlig prognose at eierne velger å avlive han. Kan ikke annet enn være enig i den avgjørelsen selv om dette er veldig leit. Det var jo go'gutten min her hjemme det og det har han visst blitt for alle de som har vært så heldig å få bli kjent med han. Så da endte han opp med kun 7 starter; 1 seier, 3 andre plasser, 1 tredje plass og 2 fjerdeplasser. Han viste på disse få startene at var en tøffing og utviklet seg fra gang til gang som Høitomt uttalte. Bare trist!
Dessuten galopperte Chicka i kval til hoppederby i går før bilen slapp.....

Onsdag 15.august 2012.
Gode prestasjoner av oppdrettet vårt de siste dager; 2 seire og en 2. plass!
Fredag startet Dark Street på Jarlsberg. I fra 4. spor tok han det pent ut og havnet i 3. innvendig. Han gikk etterhvert ut i dødens for etter en stund å gå ned i første spor igjen. Han speedet fint inn til annen og gjorde nok et godt løp.
Mandag startet Bartali på Jarlsberg. Han spant til tet i fra 6. spor, holdt jamnt tempo undetrveis og vant  på tiden 15.7ak.
Tirsdag var det Pantini sin tur på Drammen i monteløp. Han ble tatt pent i fra start og lå som 4. - 5. hest underveis. han angrep 200 igjen og speedet inn til sikker seier på tiden 17.9aM.

😎Søndag 12. august 2012
Da har det vært stille på hjemmesiden en stund pga ferie og tiden går så altfor fort.
Chickamuga kvalifiserte seg til finalen i JGP hoppeavdeling men igjen kom galoppen og nedtur. Hun startet på Mantorp i Sverige i Breeders Crown kval. 30. juli og da gikk hun et kjempeløp i dødens. Det var en imponert kusk Bjørn Goop etter løpet. Hun ble litt for stri i dødens ellers trodde han det kunne ha godt riktig så bra. Det ble litt tungt siste biten mot mål men rekordforbedring og kun 2 tideler bak vinneren i mål tross den tunge reisen. I Nils Brekkes pokalløp på Drammen i går var galoppskoene igjen på i fra start og hun ble disket. Nå er det bare å prepare for derby kval som blir neste utfordring. Bare hun da kan et spor i første rekke - hun må ikke ha for mye hindringer i starten den damen der.

😀 😮 Fredag 29.juni 2012.
Jippiii - da er Chickamauga (e. Banker Hall) i finalen i Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling!! I første kval løpet i dag spant hun til tet i fra  annet spor og åpnet på raske 11,7 første fem og 13.2 første 1000. Hesten i lederrygg prøvde et angrep ut mot oppløpet men Chicka skvatt unna med flere lengder og vant helenkelt på 14.1.  Her var det krefter igjen og vi gleder oss til finalen - også det i fra andre spor og med velkjørende Hans Christian i vogna.


😀 🙃 Fredag 22. juni 2012.
Oi, oi, oi - så spennende! Chicka startet på Jarlsberg i kveld og i fra spor 4 med Hans Christian i vogna overtok hun teten ut av første sving etter luftig åpning på 12,5. Favoritten kom straks utvendig. Nedover siste bortre økte tempo og man så at dette dreide seg om favoritten og Chicka. Ut på oppløpet så det ut som favoritten kneblet grepet men Chicka kontret og hun stod på helt inn men måtte se seg slått i siste steget av favoritten som gjorde et kjempeløp også han. Tiden på de begge ble gode 13.7aK. Nå ser vi fram imot neste fredag da det er kvalifisering til hoppeløpet Jarlsberg Grand Prix. I fra et perfekt annet spor skal det bli spennende. Hun er veldig sepsiell denne damen, men med Hans Christian i vogna krysser vi fingrene for at hun holder seg på beina. Kapasitetsmessig står hun ikke tilbake noen!

Tirsdag 19.juni 2012.
Dark Street gikk nok et imponerende løp på Momarken i dag. I fra 11 spor lå det an til fin reise denne gang etter å ha gått begge sine tidligere løp i dødens. Han kom fint igjennom til fjerde par utvendig. Dark angrep 800 igjen etter at favoritten hadde fått styre i tet. Det ble tredje og andre spor uten rygg på Dark men han stod på veldig bra og tok innpå lederen hele veien men rakk ikke helt fram. Siste 1000 gikk i 14 fart og han gikk med full fart i mål til flott annen plass.
Se også Stall Bacalaos hjemmeside http://www.stallbacalao.com/20916571

Vakre Dark'n

😀 Mandag 18.juni 2012.
Tidlig i dag kom årets siste føll her på gården til verden. Nok en hingst etter Twigg og Banker Hall. Som de andre "gutta"  er også han selvsagt oppkalt etter en tidligere italiensk toppsyklist; Argentin. Argentin ble født i utegangstallen og har allerede vært ute og trimmet seg i flere omganger i løpet av dagen. Flere bilder av Argentin ligger på siden "Årgang 2012".
At det kun ble samme kjønn i år er praktisk veldig bra - da blir det en binge med 3 hingster i utegangen til vinteren. Så får vi se hva vi fyller den andre utegangsbingen med??

😉 Onsdag 13. juni 2012.
I kveld gjennomførte 3-årige Deloria sin livs andre start på Bjerke. I fra spor syv (ble strøket ned til spor fem) spant hun til tet. Hun fikk trykk etter ca 500 m men svarte fint opp. På siste bortre kom nestfavoritten i fra annet par utvendig og ga Deloria en ny trykk men hun klarte å holde den ute rundt siste sving men måtte se seg slått midt på oppløpet. Deloria kjempet fint til annen på ny rekord 18.3vM. På bildet Deloria en uke før auksjon 2010.

På 1 uke har vi nå hatt 4 oppdrettshester til start og det har endt med en seier og to andre plasser. Det er vi veldig godt fornøyd med. Måtte dette bare fortsette! 😀 

🤩 Søndag 10.juni 2012.
I dag slapp vi hoppene på nytt beite og det ble liv i gjengen - spesielt de to små syns det var morsomt med nytt område å gjøre seg kjent på - det gikk i hopp og sprett. Vi er veldig fornøyd med de to føllene vi har fått til nå under New Winning (Bitossi) og Real Big Bang (Bertoni) - begge hingster etter Banker Hall. Se på bildene som er lagt inn under  "Årgang 2012" så forstår du nok hvorfor.

😀 Torsdag 7. juni var det Bartali sin tur på Klosterskogen. Han kom litt tregt igang og tapte mange lengder men kom etterhvert fint til i 3. par utvendig. Han kom med et kjapt angrep mot siste sving og fullførte fint til 2. plass.

Bartali som åring


😉 Onsdag 6. juni 2012.
Æsj - da ble det galopp på Chicka igjen! Gikk fint i fra start men så kom galoppen inn i første sving. Bruk av stang sånn til å begynne med er ikke noe for denne spesielle damen!

😀 😮 Tirsdag 5. juni 2012.
Sensation of Joy gratulerer sin storebror Dark Street med seier på Momarken i kveld. Og for et løp han presterte også denne gang! Han tapte mye fra start og havnet etterhvert i dødens. Der ble han liggende til siste bortre der han presset seg til tet og vant på en meget overbevisende måte på 1.17.4 vM i sin livs andre start. Se også de fornøyde eierne Stall Bacalaos hjemmeside http://www.stallbacalao.com/20916571

😀Sensation vil også gratulere sin far Victory Abroad med sitt avkom Victor Invalley som også tok en meget sterk seier fra dødens på Momarken i kveld på tiden 1.13,1.

Til opplysning er Sensation meldt på Derby auksjonen 2012.

🙂 Mandag 5.juni 2012.
In Bloom sitt førstefødte er 3 år e. Express It. Han har startet karrieren bra med 4. plass på Gävle 19.1 vM og 3. plass på 1.18.9 vM på Hagmyren, kun et tidel bak vinneren. Vi følger i spenning med Bloom sitt eneste svenskfødte avkom.  
I morgen starter Dark Street på Momarken, onsdag skal Ckickamauga ut på Bjerke og torsdag er det Bartali sin tur på Kloster. 3 spennende dager foran oss som oppdrettere/eier med andre ord!!

🙂 Tirsdag 29.mai 2012.
I dag startet Chickamauga på Momarken. Fra spor 9 kom hun fint igjennom til annet utvendig og dødens 800 igjen. Hun stod på fint helt inn og ble nr 2 på 15.8aM. Etter litt utstyrsforandring fungerte Chickamauga bedre i dag enn på lenge. Nå får vi håpe at dette stabiliserer seg og fortsette med det forebyggende arbeidet slik at hun får vist hva som bor i henne framover - da kan dette bli riktig morsomt.

😀 Fredag 25. mai 2012
Dark Street debuterte på Biri i dag. Desverre ble det to omstarter der han i begge tilfeller løste veldig bra fra sitt femtespor. Da de kom igang på tredje forsøk ble det galopp fra start og det ble en tung førstesving i 3. spor før han kom fram i dødens etter 600 m. Der ble han liggende resten av løpet men han stod på flott og siste sving så han ut som en vinner. Desverre kom det en bakfra og spurtet han ned til annen plass. Dark'n gikk et meget bra løp og Høitomt var meget førnøyd med hesten som kom i mål på tiden 18.7vM.


Se også link til de fornøyde eiernes (Stall Bacalao) hjemmeside under nyheter 30.mai: http://www.stallbacalao.com/20916571

😉Onsdag 23. mai 2012.
I dag slapp vi åringene på beite hos Lise og Arvid på Jessheim. Hoppa vår, Tioga, fikk selskap av en annen hoppe mens de tre hingstene våre ikke fikk noen andre kompiser. Opplasting og transport gikk over all forventing - det hørtes ikke lyd i fra hengeren. Slippet gikk også rolig for seg. Jeg hadde med kamera og fikk tatt noen fine bilder, trodde jeg; jeg hadde glemt å sette i minnebrikken!!!! Er det mulig. Så bilder av slippet ble det ikke i år selv om jeg knipset i vilden sky! Jeg får ta bilder senere utover sommeren og legge inn da - selv om det ikke blir det samme. Litt mer action når det slippes. Avlshoppene og de 2 føllene våre ble også sluppet på grønt i dag. Nå går de rundt husene her koser seg i sommervarmen medmasse grønt gress.

😥Søndag 20.mai 2012.
In Bloom fikk et stort hoppeføll mandag. Det lå galt og vi måtte ha vetrinærhjelp for å få det ut. Dette gikk flint og alt så ut til å gå bra med både mor og barn. Men føllet ville ikke sette det ene bakbeinet under seg. Alle mente at dette ville rette seg og vi ville selvsagt prøve å redde henne så her var det bare å trå til. Føllet var ellers livskrftig, matlyst som få og med en utrolig snill mor var det ikke noe problem å gi med flaske. Så da ble det våkedøgn - ut å gi flaske og drive "fysioterapi" hver time. Men beinet viste ingen framgang og i dag måtte vi ta den vonde avgjørelsen og avslutte det hele. Veterinæren skar opp bakneet og det viste seg at en "vegg" i kneet ikke fantes - og ingen løs bit var å finne. Rett og slett en misdannelse. Greit å vite for ettertid. Vi prøvde å gjøre det vi kunne men i slike tilfeller er det ingenting som hjelper. Veldig trist for det var et stort og fint hoppeføll som var veldig så livsktraftig på alle måter ellers. En oppdretters mareritt og man forsvinner langt ned i kjelleren for en tid.

😀 Fredag 11. mai 2012
Så kom føll nr 2: nok et hingsteføll etter Real Big Bang og Banker Hall dukket opp på kvelden. Det tok på å komme ut i den store verden men etter litt hvile og råmelk fra tåteflaska kviknet han fort til. Sugerefleksen var det ikke noe å si på he, he.. Se flere bilder under Årgang 2012

Tirsdag 8. mai 2012.
Sensation of Joy gratulerer sin far, Victory Abroad, som månedens V75 hingst.

Se link til Trav24 nyhetsarkiv: Månedens V75 hingst
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/4_med_2_seire_hver_i_maanedens_v75_hingst


Les mer om og se bilder av Sensation of Joy under Årgang 2011.

,

Lørdag 5. mai 2012.
Så er vi i gang - tidlig i morges kom det første føllet i år til verden. New Winning fikk en stor og sprek hingst etter Banker Hall. På bildet er han kun et par par timer og i ferd med å innta den livsviktige råmelken. Stolte og snille mamma passer på - hun er en utrolig flink mamma New Winning. Neste vi venter føll etter nå er Real Big Bang - hun ser ut til å kunne komme om ikke så alt for lenge så det er bare å følge med....

Tirsdag 1. mai 2012.
I dag måtte vi flytte unghingstene ut på et annet område pga våronn. Da ble det fart så søla skvatt og svetten piplet! Men de roet seg etterhvert og begynte å plukke i seg av gresset som allerede har kommet godt igang enkelte steder. De hadde nok fått trimmen sin i dag for det var 3 godt fornøyde gutter som ble tatt inn i utegangen på kvelden igjen.  Nye bilder er lagt til under Ågang 2011 og under de enkelte hestene.

Onsdag 25. april 2012
I dag debuterte lillesøsteren til Chickamauga, Deloria, på Bjerke. Fra annet spor spant hun tet og lå der til favoritten speedet henne ned fra annet utvendig tett oppunder mål. Tiden ble fin fine 18.7vM i debuten.

😀 Søndag 15.april 2012.
Da ble det enda en oppdrettsseier denne uka i det Bartali vant på Jarlsberg fredag tross tøfft løp. I fra bakspor ble det 3. spor i første sving som ble til dødens hvor han måtte gå til 300 m gjensto. Da gikk han til tet og vant sikkert. Meget sterk innsats!

🙂 Tirsdag 10. april 2012.
Ja så er påsken over, litt sur men allikevel med mye sol og fint vær og hestene har kost seg ute lange dager. Hoppene er store nå og begynner å sette jur. Det går raskt frem imot de første fødslene - de første 3 er ventet i begynnelsen av mai. Vi har kjøpt nytt overvåkingsutstyr som også kan kobles til mobil - håper vi får det opp å stå før det hele setter igang. Åringene vokser og utvikler seg fint. De 3 gutta har begynt å bli litt kjekkere nå som våren nærmer seg og det er mye fart og lek om dagen. Om ikke lenge skal de røntges og det er jo alltid spennende å se resultatet av det.

😀Mandag 9. april 2012
Endelig skulle det klaffe for Chickamauga! Etter mye om og men før start fosset hun til tet i fra syvende spor, ledet hele veien og stakk i fra til enkel seier på en sugen Momarkenbane. Får håpe at det nå løsner for Chicka slik at hun virkelig kan få bevist hva hun er god for - for som mange allerede har sett og uttalt er dette en hest med stor kapasitet og som er tøff som få.

😀 Søndag 18. mars 2012
På fredag startet Bartali på Jarlsberg. Han måtte passes litt i starten og tapte posisjoner på det men kom sterkt tilbake og avsluttet best av alle til 4. plass på tiden 15.3aK. Bartali virker til å være i rivende utvikling!
Lørdag startet Pantini i tøff motstand på Momarken. Gikk et bra løp og ble nr 3 på tiden 15.4aM - en rekordforbedring på hele 2.5 sek! Blir også meget spennende å følge framover.

🙂Fredag 27. januar 2012
To nye fine prestasjoner av vårt oppdrett denne uka:
Pantini tok en fin 2. plass på Momarken tirsdag. Han havnet i tredje par utvendig og ble med i angrep på siste bortre. Han avsluttet med et raskt oppløp til annen.
Bartali startet på Klosterskogen i går torsdag. Han havnet i tredje innvendig noe som ble til dødens midtveis i løpet. Han stod på og fullførte bra til 3. plass.

😀 Lørdag 14. januar 2012.
Dette har vært en fin uke for oppdrettet vårt; tirsdag vant Pantini på Jarlsberg, onsdag ble Bartali nr 2 på Bjerke og torsdag vant Chickamauga på en overbevisende måte på Bjerke. Måtte denne starten på året bare fortsette - vi krysser fingrene!


Pantini i fint driv sammen med sin faste makker Truls. Gratulerer så mye!

😀 Fredag 6. januar 2012.
Etter en stille periode her på hjemmesiden tar jeg nå nye tak for å oppdatere.
Jule- og nyttårshelgen forløp stille og rolig. Det er deilig at det har kommet litt snø - da koser hestene seg og det blir mer fart i dem nå når det ikke er så skarpt underlag. Åringene vokser og utvikler seg fint. De er i år en sammensveiset flokk. Dancelli har (som sin bror i fjor Martano) tatt lederrollen men er en fornuftig fyr som ikke liker mye krangling. Vi har vært heldige og ikke hatt noe problemer av noe slag så langt, så da får vi bare krysse fingrene for at det fortsetter slik.

🤩 Tirsdag 18. oktober 2011.
Nå har jeg laget egen side på årets årgang - se Årgang 2011 og klikk deg inn på den enkelte. Her kan du følge utviklingen på dem fra dag en og fram til nå via bilder og litt tekst. Jeg vil oppdatere med nye bilder og evnt "familie" nyheter etterhvert utover høsten og vinteren så det er bare å følge med regelmessig. Mer utfyllende informasjon om dem vil komme etterhvert. Koz deg med bilder og forhåpentligvis interresante opplysninger. Er også veldig glad for innspill og tips på hvordan jeg kan gjøre hjemmesiden vår enda bedre - legg gjerne inn kommentarer i gjesteboken.

😀 Mandag 17. oktober 2011.
Ja så er høsten kommet - men nå har det vært noen fine dager. Hopper og føll har nå fått nytt område å gå på utover jordet rundt stallen. Blir litt enklere å ta de ut og inn hver dag. Vi tar av og på grime på føllene og leier de ut og inn hver dag nå - de opfører seg eksemplarisk - lærer fort de små. Videre har vi klargjort med gjerde der de skal gå til vinteren.  Alle føllene spiser godt med kraftfor og grovfor og nå skal vi snart begynne avvenningen av de to største hingsteføllene. Vi har også gjort unna sertfiseringsbiten så nå mangler bare siste vaksine så er alt klart. Vi tok også en siste sjekk på hoppene og jammen fikk vi en skuffelse der - Tears, som ble konstatert drektig på 30 dager med den spennende nye hingsten Roc Melois, var tom. Ja, ja sånn er dette gamet - noen skuffelser må man ta med seg. Håper været holder seg - alt blir enklere med litt kaldt penvær.

🙂 Tirsdag 27.september 2011
Ja så har vi fått auksjonen litt på avstand, kommet oss litt til hektene og kommet inn i vanlig gjenge igjen. For jammen tar det på ja. Det bli noen hektiske maratondager både i forkant av auksjonen og på selve dagen. Vi er veldig fornøyd med hvor hestene våre havnet; Martano gikk til hesteiere hos Geir Flåten, Contador til Steinar Hammersborg, Caretta til Dag Usterud, Poulidor havnet i Bergen og Anza har kommet til ei flink og trivelig jente i Drammen. Vi har allerede fått tilbakemeldinger fra et par av de nye eierne om at de er så fornøyde og at hestene er snille og greie å handtere. Det er koselig å høre at alt er bra og at de har slått seg til ro i nye hjem. Nå begynner etterhvert arbeidet hjemme med avvenning av årets føll, 3 hingster og 1 hoppeføll. Bare halmen blir presset og kjørt bort så skal det gjerdes utover jordet slik at de får store områder utenfor utegangstallen. Slipper de ikke ut der før det har tørket opp mer - håper og satser på at det  blir tørrere vær utover nå! Når dette er gjort blir liksom rutinene litt enklere igjen. Enn så lenge får alle gå sammen på gras om dagen. De to største føllene har fått egen boks ved siden av moren sin om natten.

😀 Onsdag 24. august 2011
Oi, oi så god hun, var Chickamauga i dag! Fra spor 5 havnet hun i dødens, hun trykket på lederen og det ble en tøff åpning på 12.0 første 500. Det ble dempet men Chicka ble hissig utvendig og trykket på. De siste 500 la hun skikkelig press på lederen igjen og det ble en luftig avslutning også etter 12 tempo igjen. Hun kunne ikke kneble vinneren men du verden - 2. plass etter det løpet var veldig overbevisende. Hun er veldig tøff i hode og det fikk hun vist i dag. Nå blir det siste finpuss fram imot kriteriet kvalifiseringen. Håper hun får et bra spor og at hun ikke tuller seg bort i galopp så kan dette bli gøy! Klasse og tøffhet har hun så det holder.

 Søndag 14.august.
I går hentet vi hjem alle åringene fra sommerbeite på Jessheim. De har, som våre tidligere åringer, gått på havn hos Arvid Andersen. Lise og Arvid gir kraftfor hele sommeren og det synes på unghestene. De har vokst og utviklet seg mye i sommer og så veldig fine ut (se bilder under Mitt fotoalbum - Årgang 2010). Takk til Lise og Arvid for god oppfølging av våre unghester nok en sommer. Nå blir det preparering fram mot auksjonen - det går fort dit nå. Nå håper vi på litt triveligere vær og så får vi bare krysse fingrene for at det ikke blir noe skader eller lignende nå de siste ukene som er igjen. Vi har laget egen side for hver åring der du vil finne utfyllende informasjon og oppdateringer - følg med!

🤨 Mandag 22. juli 2011.
Uff nå er jeg mektig lei dette regnværet. Har hatt hoppene og føllene inne noen netter nå og de er ikke vanskelig å be. Det er bløtt og flyter overalt. Det er ikke bare for hestenens skyld vi tar inn - beitene blir også veldig opptråkket og ødelagt i slikt blautvær, så det er også for å spare de litt. Nei nå kan det komme litt penvær snart!

Torsdag 21. juli 2011
Helledussen -i dag kom vårt nye familiemedlem til gården. En 8 uker gammel Rottweiler valp. Hadde nesten glemt hvor små de er i den alderen. Men det er ei frampå og oppvakt lita jente som slo seg fort til ro. Nå blir det 4 ukers "barselpermisjon" på meg slik at Wilma og jeg kan kose oss sammen. Vi får håpe på litt sol og sommer framover - alt er mye enklere da.

😀 Onsdag 20. juli 2011.
Så er alle hoppene våre undersøkt - 5 i tallet  - og alle er konstatert drektige. 4 er drektige med Banker Hall, og 1 med den nye spennende franske hingsten Roc Melois. Lace San føllet sent og vil bli forsøkt insinminert med Banker Hall. Hun får etter all sansynlighet ny eier i Sverige etter det.

😀Tirsdag 19. juli 2011.
Endelig skulle det klaffe! Corazza startet fra 2. spor på Bjerke i dag. Hun kom fint til i 3. par utvendig og og satte inn et raskt angrep 500 igjen. Hun gikk inn til kontrollert seier for Hans Chriatian Holm på tiden 16.2 aM. 

😀 Torsdag 9. juni 2011
Banker Hall avkommene begynner for alvor å vise seg fram.
Se link til Trav24
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/fine_dager_for_banker_hall_og_eriksen

Banker Halls vakre hode

😀 😀 😀 Onsdag 8. juni 2011
Oi,oi for et løp hun gjorde i dag Chickamauga (e. Banker Hall)! I 3-årsløpet beholdt hun teten fra 1. spor men fikk trykk allerede på første langside. Det roet seg litt før det ble ny trykk og det gikk fort ned siste bortre; 14,7 tempo, men hun svarte opp og kjempet tappert inn til seier på 17.0 vM. I dag vist hun noe av tøffheten hun har vist i trening. Det skal bli morsomt å følge denne utover - dette lovet bra.

🙂 Onsdag 8. juni 2011
Treåringene til Banker Hall går bra i Sverige om dagen. Jimi el Bombo ser ut som en fremtidig stjerne. På en overbevisende måte vant han et 3-års løp på Mantorp lørdag 4. juni 2011: "Sikta mot stjärnorna, forsøk 3" på tiden 13.8 a over 2100m! Dette er ny banerekord for 3-åringer over mellomdistanse.

😲 Mandag 30. mai 2011.
Så kom det da - føllet til Tears. Hun er ikke god å skjønne seg på. Nå er det hennes fjerde føll og hun lager seg ikke til mot følling som andre - nesten ikke jur og ingen andre tegn til at fødsel nærmer seg. Jeg har nå våket om nettene for jeg har jo vært usikker på henne - det har jo vært tiden og jeg syns kanskje hun har vært litt roligere enn vanlig. Tok henne inn fra beitet i går kveld som vanlig, studerte henne men neida - her ville det nok ikke komme noe føll enda. Så 2 timer senere var jeg ute i stallen igjen og da lå det et føll som sparket i beina og ville opp!! Hadde akkurat kommet og alt var bra men så irriterende at jeg ikke skal skjønne meg på den mærra. Greit nok når alt går bra men liker å være tilstede og ha kontroll!
Vel, enten jeg var der eller ei he, he - det ble en fin, mørkbrun hingst etter Victory Abroad

Velkommen til hjemmesiden vår

🤩 Fredag 27.mai 2011
Innldeningen til Solvalla helgen starter bra for Banker Hall i det hans 3-årige avkom Basilika Silas vant Svensk Travsports Unghestserie på pene 17.1 vM. Etter å ha tatt teten fikk hun dirigere hele veien og innfridde dermed favorittstempelet.

 Fredag 27. mai 2011
Nå har Spirit forlatt gården og er på vei til Sørlandet og ny eier Ann Kristin Løland. Er veldig glad for, og har en god følelse av at hun er kommet til rett person. Etter å ha kranglet litt under opplasting oppførte hun seg veldig rolig når hun først kom på hengeren. Hun var heldig og hadde selskap av en snill og grei kaldblods. Det kan jo være greit med en stø og erfaren reisekompis på langtur og første gang på henger. Har akkurat fått første rapport fra turen - Spirit stod som en prest med munn full av høy så dette skal gå bra. God tur videre til Ann Kristin og hestene, og gratulerer med ny hest!

😀 Onsdag 25.mai 2011.
I dag har vi kjørt åringene til Lise og Arvid på Jessheim og sluppet på beite . Vi har de siste årene hatt våre åringer der - der følges det opp og fôres med kraffôr daglig - og det er nødvendig - så denne avtalen er vi meget godt fornøyd med. Opplasting, transport og slipp gikk over all forventning. Alltid litt spennende i forkant spesiellt med tanke på transporten - de har jo ikke vært på henger før. Den eneste som ble igjen var Spirit da hun er blitt solgt og hentes fredag.
Anza i farten

Velkommen til hjemmesiden vår

😀 Tirsdag 24.mai 2011
I dag startet Chickamauga på Momarken. Selv om hun er urutinert virker hun veldig travsikker, og fra spor 12 tråklet hun seg fram til en fin posisjon. Hun angrep siste bortre og avsluttet veldig bra via 3. og 4. spor i siste sving til flott 3. plass. 

😀 Onsdag 18.mai 2011.
Ja så har det vært en lang helg med mange gode opplevelser ifm OGP, oppdrett til start og nytt føll.
Vi var spente på Pantini som startet lørdag. Du verden hvor fin han ser ut; rund og god og han så veldig lekker ut i banen (se bilde). Selv om det ble galopp mot siste sving når proppene ble dratt var oppdretter svært fornøyd med det han så. Lykke til videre til team Glittum som gjør en fremragende jobb.
Natt til mandag kom det tredje føllet til verden - ei veldig stor hoppe etter Twigg og San Pellegrino - den eneste i landet etter denne hingsten i år. Hun måtte ha litt starthjelp av jordmor det første døgnet til å reise seg å få i seg mat - beina var lange og det var en stor kropp så det var ikke så greit for en nyfødt å få stablet alt riktig og for så å stå støtt og drikke. Men nå går det i hundre ute i løpegården (bilde kommer snart). Du verden så fort ting endrer seg for disse små.

😀  Lørdag 7. mai 2011.
Skjønte i går kveld at nå ville Big Bang få føll i løpet av kort tid. Og ganske riktig - litt over midnatt var hingsteføll nr 2 i år kommet til verden her på gården. Far til føllet er Zerberus. Big Bang var litt preget av føllingen. Hun var kun oppe for å snu seg skrape litt og legge seg igjen. Hun var ikke veldig interessert i den lille. Jeg måtte melke henne mens hun lå og fikk i føllet godt med råmelk i flere omganger i løpet av natten. Utpå morgenkvisten begynte Big Bang å kvikne til såpass at hun viste interesse for føllet og stod oppreist så den fikk drikke selv. Jeg fikk et par timers søvn før det var igang igjen - vi skulle jo ta røntgenbilder av åringene i dag. Big Bang og føllet fikk komme ut i løpegården og det så ut til å være godt både for mor og barn. Se flere bilder av føllene under Mitt fotoalbum - Årgang 2011

Søndag 1.mai 2011:
Så er vi igang - i kveld kom årets første føll på gården. New Winning fikk et hingsteføll etter Norvelous Hanover. Det var en veldig oppvakt og sprek krabat som ikke var lenge om å komme seg på beina og få i seg råmelk - ny rekord! Føllet skal hete Dancelli.

😲Banker Hall nytt:
Stadig nye 3-åringer etter Banker Hall kommer ut i Sverige og de viser seg fram på en meget positiv måte:
Vinner på Halmstad: Paying Guest, i regi Kolgini så valakken strålende ut og vant på 1.17.5.
Vinner på Solvalla: Basilika Silas, debuterte med overlegen sier på 1.18.0 etter siste 800 m på 1.14.5.

😀 Banker Hall nytt:
Svenske Stall Dalarnas hest i årets konkurranse Folkehesten heter Banker`s Garcon og er etter norskstasjonerte Banker Hall. Han gjorde sin debut på hjemmebanen Romme forrige fredag og det endte med en overlegen seier for sin trener Fredrik Pedersen. Han ga sin adept et fint løp i andre utvendig og når vallaken fikk beskjed om å angripe blåste han rundet de øvrige og vant veldig lett som klar favoritt i spillet via 18.0 siste tusen.

Se også Trav24:
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/rix_hesten_var_en_banker

🤩Fredag 28. januar 2011.
I dag har vi hatt besøk av både hovslager og veterinær. Alle åringene ble tatt inn i stallen og ble verket. De oppførte seg stort sett bra - lærer fort disse små. Etter at de var verket kom veterinær Hege og vi fikk gitt siste vaksine så nå er alt ferdig for registrering.

🙂 Onsdag 26. januar 2011.
Corazza startet i dag i V75 løp på Bjerke. Fra tredje spor løste ut hun bra men ble hengende i tredjespor første sving som etterhvert ble til dødens. Hun ble avløst 950 m igjen og holdt fint inn til 3. plass på 16.1.

🙂 Søndag 2. januar 2011.
Fireårige Banker Hall hoppen Miracles of Joy vant idag på V75 med Åke Svanstedt i sulkyen.
http://www.aleback.se/hingst.asp?id=5&nyh_id=246

Fredag 31. desember 2010.
Så er årets siste dag kommet og tiden for litt tilbakeblikk på året som er gått.
Vi fikk 6 fine føll i vår/sommer og alle er friske og raske. Hadde veterinær i romjula, fikk vaksinert og shippet dem så da skulle alt være klart på den siden. Alle våre 6 hopper ble drektige i år så det venter forhåpentligvis 6 nye føll til sommeren igjen. Vi solgte 4 av 5 åringer på auksjonen i høst. Som alle andre oppdrettere var heller ikke vi spesiellt fornøyd med prisene, men vi er veldig fornøyd med de nye eierne og det kan være vel så viktig. Vi har fått tilbakemeldinger i fra alle og de er fornøyde med sin nye åring. Det er veldig hyggelig å ha litt kontakt og følge utviklingen på dem. Når det gjelder to-åringene vi solgte på auksjonen i 2009 har faktisk alle bortsett fra 1 (har hatt muskelskade) gjennomført mønstringsløp, 3 av dem har også gått godkjent prøveløp. Dette er vi veldig fornøyd med. Løpshesten til Øistein, Corazza, har startet jevnt og trutt og tjent ca 100 000. Hun har vært veldig uheldig med sporene men har vist bra avslutninger. Hun har i tillegge stabilisert seg fint dette året og det er lenge mellom galoppene nå.  2-åringen hans Chickamauga har utviklet seg fint i høst og gjennomførte sitt prøveløp på fin måte i romjulen og hans 1-åring er nå temt og jogger lett rundt på Bjerkes områder.
Så når vi tenker tilbake på året er vi nå slett ikke så aller værst fornøyd, mye å gjøre men vi har vært heldige og ikke hatt noen store problemer, verken med sykdom eller skader på hestene, og vi gleder oss til 2011! Da har vi også 6 tre-åringer (vår første store årgang) å følge med på og det blir vedlig spennende. Når vi i tillegg leser Trav 24 i disse dager med overskrift som "Det er nå man skal kjøpe norskfødt",
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/blogg_det_er_naa_man_skal_kjoepe_norskfoedt
ja, så ser vi lyst på fremtiden.  

Da gjenstår det bare å ønske alle våre hestevenner et riktig godt nytt (heste-) år!
 

😀 Onsdag 29. desember 2010.
2 starthester på Bjerke i dag; Chickamauga i prøveløp og Corazza i siste løp.
2-årige Chickamauga (bildet) gikk sitt mønstringsløp i november og har siden det utviklet seg mye. Hun oppførte seg eksemplarisk på alle måter, ble liggende alene som nr 2 mellom ledende eldre hest med høyt grunnlag og resten av feltet. Hun holdt stilen fint helt inn i mål og fikk tiden 24,8.

Corazza hadde igjen fått et dårlig spor ute på vingen, kom etterhvert ned i femte utvendig og spurtet prima inn til fjerde plass.

😀 Lørdag 20. november 2010.
I dag startet Corazza i Oaks revansjen på Momarken. I fra spor 8 havnet hun etterhvert i fjerde innvendig. Hun holdt farten bra til mål og det resulterte i en fin 3. plass i tøfft selskap.

😀 Onsdag 17. november 2010.
Banker Hall datteren Chickamauga gjennomførte i dag sitt mønstringsløp på tiden 1..28.8, avsluttet siste tusen etter 1.25.7. Dermed har fire av de seks åringene vi solgte på fjorårets auksjon gjennomført godkjent mønstringsløp så langt og det er vi svært fornøyd med.

Søndag 7. november2010.
Fast Photo datteren Stepping Space vant i går Breeders Crown finalen for hopper på Eskilstuna. Hun slo årgangseneren Viola Silas som hun også utfordret sterkt i hoppederby. Veldig morsomt å følge avkommene til Fast Photo Vi har jo likt de så godt og har nå 4 føll etter han på stallen.
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/stepping_space_slo_viola_silas

Fredag 29.oktober 2010.
🤩I dag gjennomførte Dark Street sitt møntringsløp på Biri på en veldig sugen og tung bane. Han kranglet litt med bittet de første 200-300 metrene men når han så la seg til gikk han veldig fint. Han avsluttet de siste 1000 etter 29 på enkel måte uten at Andre maste på han overhodet. Med tanke på at banen var 2-3 sek for tung må vi si oss fornøyd med det. Dark får det nå litt roligere en periode før vintertreningen setter inn for fullt. Det blir spennende å følge han til neste år. Se også eier Stall Bacalao's hjememside
http://www.stallbacalao.com/20916571

Onsdag 20.oktober 2010.
😀Banker Hall fikk positiv kritikk av eksteriørdommerne og ble kåret for avl i Norge. Med tanke på at han er 11 år og ikke blitt trent på svært lenge presenterte han seg meget fint. Det ble også beste mønstringspris på oss og det var morsomt.

Les introduksjon av Banker Hall på Trav24. http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/banker_hall_ny_i_hingstekatalogen
  
Du kan se annonse på Banker Hall i Hingstekatalogen og på Trav24 (se linker nedenfor). Her kan du også se videoer fra noen av hans løp i USA.

http://www.hingstekatalogen.no/varmblodshester/item/banker-hall.html?category_id=3
http://trav24.no/index.php/nor/travets_gule/hingstekatalogen_2011/banker_hall

😲Søndag 10. oktober 2010.
Banker Hall på treningsbanen på Asak Hestesenter - ser ut som han synes det er gøy å være litt for vogn igjen.

Fredag 8. oktober 2010
I dag kom det hyggelig hilsen fra nye eiere på Baldini og Dream - 2 av åringene som ble solgt på auksjonen. Baldini er allerede for vogn (se bilde) på Nordre Holm i Nittedal - har nok gjort noen sprell men har funnet ut at det er lurt å samarbeide. Eierne melder om en morsom hest å holde på med -ja det kan vi skrive under på! Godt jobba team Nordre Holm med Janne i spissen! Dream har funnet seg godt til rette hos nye eiere i Trøndelag, er igang med tommekjøring og oppfører seg bare pent - det er go'jenta si det! Veldig hyggelig med tilbakemeldinger fra nye eiere - vi følger spent med videre. Vi er glade for oppdateringer underveis. Lykke til med vider arbeid.

😥 Tirsdag 5.oktober 2010.
Ja så er det en hoppe mindre på stallen - Bentley har gått til de evige jaktmarker i dag. Dette er ikke en koneskvens av auksjon, dårlige priser etc.  men har vært planlagt over lenger tid. Hun har slitt med problemer i kjeven som det ikke har vært noe å gjøre med. Så dette var til hennes beste - men allikevel ingen hyggelig dag!

😉 Onsdag 29. september 2010.
Corazza startet i dag på en 2600 m på Bjerke. Etter flere omstarter kom de endelig av gårde og hun gikk til tet som ble til lederrygg i andre sving. Mesteparten av løpet foregikk med punktert hjul samt at det var en ulyd i halsen gjorde at det ble tungt for henne mot slutten. Hun endte første utenom premie.

😲 Lørdag 25. september 2010.
I dag ankom Banker Hall Norge og Asak stutteri. Han så veldig fin ut og var i god stand. En veldig snill hingst virket det også til å være. Nå blir det å preparere fram mot kåring på Bjerke den 20. oktober.

🤔 Mandag 20. september 2010
Ja så er den store Klasseløpshelgen med auksjon fredag og lørdag over. Våre 5 åringer var i ringen på fredag og vi må si vi var veldig spente på forhånd. Vi fikk høre fra mange at det var flotte individer å se til - velutviklede åringer som var godt presenterte fikk vi høre. Det er alltid koselig for en oppdretter å få slike tilbakemeldinger. Men forventninger på forhånd endte i stor skuffelse i etterkant! Det ble generellt lave priser - også på våre. Realiteten er et faktum - det er for mange hester i markedet og da blir prisen deretter! Nå blir det bare å vurdere hva man skal gjøre heretter. Man legger ned masse tid og penger i dette som en trives så godt med og synes har vært veldig morsomt å holde på med; avlshopper og føllene som kommer. Man legger hele sjela si og all fritid i dette - vil jo gjøre alt så godt og riktig man bare kan. Og så blir resultatet et slag i ansiktet på høsten under auksjonen. Jammen var det mange triste og fuktige oppdretterøyne å se utover kvelden. Det er nok mange som går i tenkeboksen nå ja. Men hos oss står nå hoppene der - runde og fine, drektige og blide, 6 i antallet, så det er ikke gjort over natta og endre på dette. Vi får la ting synke inn og bruke litt tid på evalueringen før noen avgjørelser taes.

Mandag 13. september 2010.
I kveld har vi drektighetsundersøkt den siste hoppa vi ins. i år, Lace San, og hun var også drektig! Dvs at alle hoppene vi skulle ins. i år er blitt drektige. Forhåpentligvis går alt bra og det dukker opp 6 fine føll til neste år. Se på siden over våre hopper hvilke hingster de enkelte er drekitge med.

 😉Søndag 12. september 2010.
Break The Bank K. vant igjen - i natt ble det kjørt kvalifisering til million dollarløpet Canadian Trotting Classic på Mohawk Raceway. Det ser ut til at Trond Smedshammer har fått Revenue sønnen i form igjen etter en liten down periode - dette var hans andre seier på kort tid! Det blir spennende å følge med finalen der store penger venter!

http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/break_the_bank_k_vant_igjen

Tirsdag 7. september 2010
Ja, ja så var den spenningen over. Vidar Hop ville kjøre skoløs rundt om i dag! Corazza så riktig så fin ut før start i det tredje kvalløpet til hoppederby. Fra tredje spor havnet hun i 3. utvendig og det så veldig bra ut, men dødens hesten gikk veldig tilbaketrukket - lå utvendig 3-4 hest så det ble langt fram for Corazza. Vidar angrep 700 igjen og hun stod på veldig bra helt inn i mål og ble nr. 5 med lik tid som tredje hesten. Hun rekordforbedret seg og så riktig så fin ut. Det ble ingen Derbybillett på henne, men du verden så fin spenst det var i henne i dag - nå er nok løsningen på utstyr og ballanse snart optimal. Det kan bli mye morro med Corrazza framover !

Morsomt var det at Empress Tile nå ser ut til å være tilbake for fullt - etter en rask spurt ble hun nr. 2 og sikret seg finalebillett. Vi skal følge ekstra nøye med henne neste søndag - hun ble jo født hos oss og vi kommer garantert til å heie litt ekstra på henne!!

😀 Søndag 5. september 2010
Break the Bank K e. Revenue vant i natt Simcoe Stakes på Mohawk etter en giftig avslutning.

Se kommentarer og løpet her 
http://www.tgn.no/id/11078863

 😮Tirsdag 31.august 2010.
Da er Corazza meldt til derby kvalifiseringen neste tirsdag. Hun har fått et flott 3. spor - bare hun nå holder seg på beina og ikke noe tull så får vi se hvor langt det rekker. Spennende blir det ihvertfall!!!

😀 Mandag 30.august 2010.
Banker Hall , årets 2-åring i Nord Amerika i 2000, vil bli oppstallet i Norge  neste år - nærmere bestemt på Asak Stutteri i Sørum. Øistein Eriksen har inngått leieavtale på hingsten for 3 sesonger.
Balanced Image-sønnen, som tjente over en million dollar på drøyt tolv måneder i USA og vant seks av ni løp som 2-åring, vil være et spennende tilskudd til norsk avl.
Banker Hall vil hentes til Norge i slutten av september og vil bli vist på kåringen på Bjerke i oktober.

http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/banker_hall_til_norge

  😥Onsdag 25. august 2010.
Ny start for Corazza i dag. Fra et fint 2. spor og etter ha vist fin form i sine siste løp var forhåpningene om en bra plassering store. Men - Corazza feilet direkte! Hun havnet etterhevrt i femte innvendig, reparerte tilfredsstillende til 6.

Fredag 20.august 2010.
I dag har vi satt de to åringshingstene; Baldini og Miracle, inn på Bjerke. De skal stå der frem til auksjonen. Baldini skal Øistein ha på amatørstallen mens Miracle skal stå på stallen til HC Holm. "Gutta" gikk greit på hengeren og så ut til å slå seg raskt til ro .
 

  Miracle og Baldini i nye omgivelser på Bjerke

😀 Onsdag 18. august.
Ny start for Corazza i dag. I fra et dårlig spor, ytterst i annen rekke på tillegg, så vi vel ikke så veldig lyst på sjansene. Vidar Hop kom fint igjennom og havnet i tredje, etterhvert andre utvendig. Hun angrep i siste sving og spurtet raskt til 2. plass. Det var både eier og kusk veldig fornøyd med. Neste start blir onsdag 25. august - da med et mye bedre utgangspunkt; 2. spor auto.

😲 Søndag 15. august 2010.
I dag hentet vi hjem de to åringene, Deltonia og Deloria, som har gått på beite på Jessheim. De så flotte ut og har utviklet seg fint i sommer - de har da også fått tilleggsfôr med kraftfôr hver dag! Takk til Lise og Arvid for flott oppfølging av hoppene våre i sommer. Vi håper å få plass til noen åringer hos dere også neste år!
Nå er alle åringene våre hjemme og prepareringen fram mot auksjonen begynner.
 

Deloria og Deltonia hjemme i luftegården igjen

🤩 Onsdag 11. august 2010.
I dag startet Corazza i TGN serien for ungdomskusker. Corazza feilet på startsiden, ble kjørt perfekt av Ole J. Østre og reparerte sterkt til tredje plass på 17.3. Neste start blir onsdag 18. august da med Vidar Hop i sulkyen.

😲 Lørdag 24. juli 2010.
Maple Leaf Trot er Canadas største løp for eldre hester. Fjorårsvinneren San Pail (e San Pellegrino) tok de andre på knockout og vant på 09.4. Han er Nord-Amerikas suverent beste hest for øyeblikket. Da vår hoppe Twigg er drektig med nettopp San Pellegrino er det veldig morsomt å se at hans avkom gjør det så bra.
Ikke nok med det, bak San Pail gjorde svenske Reven d`Amour (e Revenue) et flott løp til annen på 09.9. 

😀Fredag 23. juli 2010.
I dag var det tid for årets Stochampionatauktion på
Axevalla travbana.
Årets dyreste ble en hingst etter Revenue og det gleder oss at interessen for Revenue er stor da vi selv har en åringshingst som er meldt på årets Derbyauksjon i september - Miracle of Joy.
Ikke så rart at Revenues avkom er spennende da hans avkom gjør det bra både i Sverige og ikke minst i USA.

M.T.Hot Shot

 Torsdag 8. juli 2010.
I kveld gikk Sprintmästaren av stabelen på Halmstad og vinneren ble San Pellegrino sønnen You Bet Hornline. Iom at vi har bedekket ei av hoppene med San Pellegrino i år er det morsomt å se at hans avkom gjør det bra. You Bet Hornline vant sitt kvalifiseringsløp på 1.11. 5. I finalen havnet han i 3. utvendig, satset innvendig på siste bortre. Det så ikke ut som han skulle få fri bane på oppløpet men Robert Bergh kjørte slalom og You Bet spurtet imellom hester til seier på tiden 1.11.1.! You Bet Hornline tilhører San Pellegrinos første årgang i Sverige. Hans 3-åringer i år ser også veldig bra ut.
Se hjemmesiden til Hingstdepån (under våre hingster) der du kan lese mer om San Pellegrino.

http://www.thell.se/hingstdepan/index.html

😀 Onsdag 7. juli 2010.
I dag hadde vi drektighetskontroll på 3 av hoppene våre (som alle er inseminert hjemme i år) - 2 på 30 dager og en på 16. Og JIPPI - de var drektige alle tre. Da er alle de 5 hoppene vi skulle inseminere i år drektige! Alle bortsett fra ei har tatt seg på første forsøk og det må vi si oss veldig godt fornøyd med. Til lørdag henter vi hjem Twigg og føllet som har stått i Sverige til bedekning med San Pellegrino. Det blir spennende å se igjen dem for de har vært borte i nesten 2 mnd. Bortsett fra de to åringshoppene Deloria og Deltonia, som går på beite sammen med andre åringshopper på Jessheim, er da alle hjemme igjen og det er godt. Da ser vi fram til en litt roligere periode med "hjemmekos" både for de firbeinte og tobeinte.

🤔 Onsdag 30. juni 2010.
Ja så var det ny start for Corazza i dag. Fra 1. spor på 20 meter kom hun fint til i annet utvendig som etterhvert ble til dødens. Corazza kom i mål som nr 4.

🤭 23. juni 2010.
I dag startet Corazza på Drammen. Fra spor 3 overtok hun føringen greit. Hun fikk dirigere i tet, i siste sving kom Noor Brodda (e Revenue) fra annet utvendig og gikk inn til seier. Hesten i lederrygg fikk åpning i siste sving og passerte også Corazza som ble nr. 3.
Ny start neste onsdag fra 1. spor på 20 meter.

🤭 17. juni 2010.
Ja så er 1. slått velberget i de hvite plastballene. Tenkte i utgangspunktet å la det ligge å tørke en dag til men det var spådd regnvær i morgen og vi tok ikke sjansen på å la det ligge - best å få pakket det inn og ikke få regn i det. Det viste seg imidlertid at det har vært en utrolig tørk - graset var veldig grønt og fint, og tørrere enn jeg hadde forventet - så dette ble toppers fôr! Som dere ser av bildet går det unna når dette står på - det rankes, presses og pakkes på løpende bånd. I tillegg er det en traktor som samler sammen ballene men en gang slik at det kan gjødsles på nytt og gi næring til nytt gras. Noe av enga vil beites av avlshoppene våre på 2. slått.

😀16. juni 2010.
I  dag gikk Chattanooga (u Lace San e Muscle Memory) mønstringsløp på Bjerke. Hun er med det den første ut av våre 2-åringer av de vi solgte på auksjonen i fjor. Og det gjennomførte hun med glans på 1.28.8. Etter en forsiktig innledning avsluttet hun i 1.25.1 fart siste tusen og hun så riktig så flott ut der hun strakk ut på oppløpet. Hun ble kjøpt av trener Hans Chr. Holm og hun har stått på stallen hos han på Bjerke hele tiden. At hun skulle komme ut så tidlig var vi litt overrasket over for det er ei stor og mektig mærr som vi kanskje trodde ville trenge noe mer tid. Hans Chr. og hans team har gjort en kjempejobb med henne og hun har trent bra uten skadeavbrekk i hele vinter. Nå venter noen uker med bakketrening før evt prøveløp utpå høsten.
Bra gjennomført team Holm - vi følger spent med videre.

😀 12. juni 2010.
I natt har alle hestene vært inne da det ble skikkelig guffent regnvær. Ble veldig glad for det når jeg var ute i natt for å se til Lace som ventet føll for det bøttet skikkelig ned. Og årets siste føll her på gården kom til verden  i natt da Lace fikk hoppeføll etter Not Disturb. Iom dette dårlige været er det godt å ha en nylig rengjort utegangstall og ty til for de to minste føllene. Her er det stor plass for dem til å teste beina litt og hoppene får også beveget seg en del innendørs. Så snart det blir bedre vær vil også disse komme ut på beite.

Vi kan se tilbake på en vår med 6 føllinger og heldigvis har alt har gått bra i forbindelse med det. Da får vi bare håpe at alle får en fin sommer på masse grønt gress.

🙂 9.juni 2010.
I dag nedkom Tears of Joy ute på beite - det ble ei lita sprek og veldig vakker hoppe etter Not Disturb. Det tok ikke lang tid før hun var på beina, fikk i seg litt melk og spankulerte litt forsiktig rundt. Det er litt guffent vær så natten vil bli tilbrakt i stallen.
Ny hingst for Tears er ikke bestemt enda

😀 Mandag 24.mai 2010.
Nå har gresset skutt i været og i dag slapp vi hestene ut på beite - noe de så ut til å sette veldig pris på.  Etter noen runder i full fart roet det seg raskt og det frodige gresset ble inntatt av stor og liten. Vi er så heldig å ha beitet rett rundt husene og det er veldig koselig å sitte på terrassen å se idyllen råde ute i det grønne. Se bilder i fra slippet under Mitt fotoalbum.

Torsdag 20.mai 2010.
Ja, da er to av hoppene sendt til hingst. Real Big Bang skal insemineres med Zerberus og Twigg med San Pellegrino. In Bloom reiser vi med til uka - også hun skal til Zerberus. New Winning nærmer seg også tidspunkt for inseminering så her må snart få bestemt oss for hingst - vi får bruke pinsehelgen til å studere på det.
De to siste hoppene som skal følle i juni, Tears of Joy og Lace San, begynner også å lage seg fint til nå. Begge venter føll etter Not Disturb.

Ellers er det nå blitt varmere i været og da kommer gresset som et skudd etter å ha stått i stampe i det kalde maiværet. Det kan gå fort mot beiteslipp nå og det skal bli deilig for både to- og firbeinte. De 2 hingsteåringene våre skal gå hjemme på innmarksbeite mens de 3 åringshoppene skal gå sammen med noen andre hopper på Jessheim. Avlshoppene skal også gå hjemme på innmarksbeite.

🙂Fredag 14. mai 2010.
Ny start for Corazza i dag. Havnet i tredje senere annet utvendig. Ble hindret noe på siste borte, angrep 300 fra mål og sto på bra inn til fjerde. Avsluttet siste 1000 etter 14 og rekordforbedret seg igjen til 15,5aK. Nok et bra løp av Corazza - kusk og eier fornøyde.

🙂Torsdag 6. mai 2010
Corazza startet i lunsjtrav på Bjerke i dag. Fra tredje par utvendig angrep hun500 igjen og stod på bra inn til 4. plass på 17,6a. Neste start blir på Bjerke 14. mai fra spor 9 på 1600 m.

Søndag 2. mai 2010
😲 Ups - nå skjer det fort her - et føll til kom til verden før den andre var tørr! Denne gang et hoppeføll e Fast Photo og In Bloom. Da er alle de 4 vi ventet etter Fast Photo ankommet. Da skal det blir godt med en liten pause i føllingen og noen gode netters søvn - det kjennes på kroppen at det skal bli godt!!!
De siste to føllene venter vi i begynnelsen av juni - far til dem er Not Disturb.

Søndag 2.mai 2010.
Ja så kom den tredje hingsten på rappen i år! Også denne etter Fast Photo og mor er Bentley. Dette er Bentleys fjerde føll. De tre første var hopper så her kom første hingsten.

Torsdag 29. april 2010.
I dag startet Corazza i lunsjtrav på Bjerke. Fra spor 4 havnet hun i andre par, etterhvert tredje par utvendig. Angrep i 3. spor i siste sving og ble nr. 4 i mål på 17.3aM.

🤩 Søndag 25. april 2010
I dag kom føll nr 2 - nok en hingst etter Fast Photo og førstegangsfødende New Winning. Det blir spennende å følge denne krabaten med den gullkantede morstammen der både mormor og mormors mor var deltagere i Hambletonian Oaks - sistnevnte ble nr. 2!!! Flere bilder kommer etterhvert i Mitt fotoalbum - Årgang 2010

Onsdag 21. april 2010
😀Da er vi igang - i kveld kom første folungen for i år. En flott hingst etter Twigg og Fast Photo. En skikkelig spreking som humret allerede før han var kommet helt ut. Har vært oppe og drukket, ligger nå og hviler så her ser alt ut til å være normalt. På bildet her er han bare noen minutter gammel. Det kommer flere bilder av han under Mitt fotoalbum - Årgang 2010

Tirsdag 20.april 2010
😀 Corazza årsdebuterte i går på Bjerke etter 3,5 mnd pause - og det var en gledelig happening! Etter en åpning på 13,5 første 500 m plasserte Geir Vegard henne perfekt i andre par utvending fra 6. spor. Hun kom i mål som tredje hest på 15,9 - en rekordforbedring på hele 3 sekunder!! Det mest gledelige var allikevel måten hun fungerte på. I fjor var hun sprutredd og veldig var noe som ofte førte til at det endte i galopp. Nå virker hun mye mer stabil og "voksen" og det var en meget fornøyd Geir Vegard som leverte hesten etter løpet. Dette kan bli morro framover!

Mandag 19.april 2010.
Ja nå begynner det å nærme seg de første fødsler her på gården. Twigg har hatt sin 11. mnd dag, In Bloom og Bentley passerer 11 mnd denne uka og New Winning har til uken. Så nå kan det komme 4 føll på rappen. Overvåkingskamera er på plass og det blir litt lite nattesøvn en periode framover nå. Men sånn er det når man driver med avl, det gjelder å følge med enten det er natt eller dag, og det gir faktisk et aldri så lite energikikk å ta imot føll, så lite søvn en slik periode det går. Vi får bare håpe alt går bra i forbindelse med føllingene i år også. De 2 siste hoppene, Tears of Joy og Lace San ventes ikke før i Juni - og det kan nok bli godt med en liten pause med våkenetter etter at de fire første har nedkommet.
Vi oppdaterer så snart det skjer noe på denne fronten!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

obat herbal | Svar 16.01.2019 05.36

http://gamatori.com/2019/01/15/obat-vagina-berkedut-tidak-normal-paling-ampuh/
http://www.klikgamat.com/2019/01/cara-menyembuhkan-gangguan-otak-akibat-stroke-pa

obat herbal | Svar 24.12.2018 05.33

http://www.klikgamat.com/2018/12/cara-menyembuhkan-dan-mencegah-vertigo-paling-ampuh.html
http://gamatori.com/2018/12/19/cara-merapatkan-dan-mengencangkan-miss-

obat herbal | Svar 30.11.2018 04.06

http://gamatori.com/2018/11/30/cara-menyembuhkan-urine-atau-fases-bocor-ke-dalam-vagina-secara-alami-paling-ampuh/
http://www.klikgamat.com/2018/11/cara-menyemb

obat herbal | Svar 23.10.2018 05.41

http://gamatori.com/2018/10/20/cara-mengatasi-dan-mencegah-keputihan-berwarna-putih-susu-secara-alami/
http://www.klikgamat.com/2018/10/cara-menyembuhkan-dan-me

anette | Svar 07.03.2014 00.58

jeg er verdens lykkeligste hesteeier i dag <3 og jeg er superstolt av hesten min, bartali <3 <3 han gleder meg hver eneste dag! Takk!

anne toft | Svar 10.01.2013 09.37

Kjempe flink Janne på Holm gård. Du står på. Tante Anne

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 15:35

Hei! Det er prisen på Trav24 som er oppdatert og riktig pris for 2020. Ligger etter med oppdatering på hingstene på vår hjemmeside dessverre

...
02.12 | 12:37

Hei! Hva er prisen til The Bank i 2020? Det står 35000 på Trav24 men 50000 på kvalitetsoppdrett.com.

Mvh

Marie Leirfall

...
14.07 | 21:34

Tusen takk :)

...
14.07 | 21:33

Tusen takk :)

...
Du liker denne siden