Nyheter 2018

😮12. oktober 2018.
PASTOR STEPHEN avkommene fortsetter å imponere. Fredag ble Holy Water nr 2 i EM for 3-åringer på Vincennes på 1.12.6 2100mA. Holy Water har nå passert mer enn 1 mill SEK innkjørt på kun 13 starter som 3-åring.
Tidligere i år ble Son of God nr 2 i Svensk Travderby og Avalon Mist tysk hoppederby for 3-åringer. Hun vant ogsså Breeders Course for 2-åringer i 2017.
På bildet ser vi lekre Pastor Stephen. Ønsker du avkom etter denne flotte hingsten så har vi en åring (bror til Visentini) og føll til salgs etter han.

🙂25. september 2018.
Da har vi fått rapport på alle våre åringer som har  kommet seg vel frem til sine nye hjem.
Alle har slått seg fint til ro og er godt i gang med temmingen. Takk for bilder og tilbakemelding fra dere alle, vi setter stor pris på det.
På bildet ser vi Visconti som har vært ute i vogn. Trener Kai Johansen er veldig fornøyd med gutten. Bilder av Pozzovino og Bertoglio i "arbeid" under Fotoalbum 2018

🤪16.september
PROPULSION - hvilken hest!
Nok en gang imponerte han stort da han vant UET Trotting Masters Finale i Østersund på tiden 1.10.4 2140 m. Førstepremien var på hele 2 mill SEK og med dette passerte Propulsion 10.4 mill kroner innkjørt i 20018! Totalt innkjørt hittil i karrieren er SEK  22.185.317.

Propulsion har i 2018 inseminert 8 hopper i Norge, 5 av disse er konstatert drektig. Det vil bli et begrenset antall doser også for2019, så de som ønsker å bruke hans tjenester neste år bør melde seg allerede nå.

http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Propulsion-er-The-Master-of-Trotting

😀22. august

Son of God e. Pastor Stephen vant en av Derbykvalifiseringene på Jägersro over 2.600 m 1.13,1 etter bunnsolid avslutning fra et vanskelig spor 8!
Pastor Stephens avkom imponerer mer og mer og er nå på 3. plass på 3 års statistikken i Sverige!

Ønsker du et avkom etter Pastor Stephen? Vi har 4 åringer etter han som skal ut på Klasseløpsauksjonen 7. september. Se egne sider for hver av dem her på hjemmeside.

19. august 2018🙂
I dag har vi sluppet hoppene ut på nytt friskt beite. Det satte de pris på etter en heller tørr og dårlig sommer for beite og andre vekster. Nå kan de nyte noen dager med godt friskt gress igjen etter å ha fått full fôring med både høyensilage og kraftfôr mye av sommeren. 
Åringshingsten Visconti har kommet hjem etter sommerbeite og vi har også begynt å ta hestene om natten for en siste finpuss av åringene frem mot auksjonen 7. september. De har blitt håndtert en del siste tiden og også være på hestehengeren noe som gikk overraskende bra. Nå blir det strigling og pussing, mønstring og hengertrening frem mot auksjonen.
Vi har oppdatert hjemmesiden med nyheter, flere bilder av hestene under Fotoalbum 2018 og også noen flere bilder av åringene som skal ut på auksjonen under deres egne sider.

11. august
Propoulsion fortsetter å imponere! På årets 10 starter har han tatt 6 seire, 2 andre og 2 tredje plasser og kjørt inn 8.416.827 SEK! Totalt har han innkjørt 20.185.317 SEK
I sin siste start vant han Åby Stora Pris på en fantastisk måte hvor han slo Readly Express over 3100m.
Hoppe eiere som ønsker å benytte Propoulsion på sin hoppe i 2019 har allerede begynt å melde sin interesse

😀7. august
Sterke prestasjoner av Pastor Stephen's avkom! Han har en meget høy startprosent på sine avkom og nå kommer store prestasjoner også!
Tysk hoppe Derby for 3-åringer 4. august ble vunnet av Pastor Stephen hoppen Avalon Mists, u Sunshine Be, på tiden 1.13.4 for sin trener Paul Hagort. Avalon Mists blir regnet som en av Eurpoa's beste 3-års hopper. Hun utmerket seg allerede som 2-åring da hun også vant Breeders Course-finalen.
En annen av Pastor Stephen's 3-åringer imponerte på Jägersro sist tirsdag, 31. juli. Holy Water, u Longisland Iceta, ble knepent slått til 2. plass på sterke 1.11.2 i delfinale i Svensk Breeders Crown etter en reise i dødens.
Samme dag på Jägersro stod også et annet Pastor Stepehen avkom for en sterk prestason. Det var Global Takeover ble nr 3 på tiden 1.10.6!

😮1. august
Årets utgave av Hugo Åbergs Memorial ble også i år vunnet av Propulsion. Muscle Hill-sønnen til Stall Z imponerte så til de grader!
Les reportasje i Trav24 vedlagt link.
http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Propulsion-saa-man-nesten-ikke-tror-det-man-ser

 

😀Søndag 15. juli.
Propulsion fortsetter å imponere med sin andre strake storløpsseier. I går vant han Årjängs stora sprinterlopp ukjørt og totalt overlegen på tiden 1.09.2.
Flere gode avlshopper er drektig med Propulsion i Norge i år, blant annet vår egen Remember Laser (rekord 1.11.1), Golden Feeline og Brandy.
Det er fremdeles mulig å få plass i 2018.

Les også reportasje fra Årjäng på svensk travsport sine sider https://www.travsport.se/article/2.292/1.703259

🙂Søndag 15. juli.
I dag har vi sluppet hestene ut på nytt beite etter at de har måttet få full fôring med både grasensilage og kraftfôr i lengre tid pga tørken. Vi vil fortsatt gi tilgang på ensilage i fôrhekken og kraftfôr 2 ganger om dagen, men nå ble det ihvertfall litt grønt gress på dem igjen.
Har lagt noen nye bilder fra hestene i ny eng under Fotoalbum 2018, husk de siste bildene legger seg nederst i fremvsiningen.

🙂Tirsdag 3. juli
Da har vi laget en ny side Fotoalbum 2018. Der har vi lagt bilder av bl.a. årets hopper som er meldt på åringsauksjonen samt årets føll. Husk at de siste bildene legger seg nederst i visningen. Vi har også oppdatert siden Våre avlshopper og siden Til salgs. På bildet til venstre ser vi den spenstige åringshoppen Bertoglio.

🙂Mandag 2. juli
Da har 2-årige Magic of Joy gjennomført sine 2 mønstringsløp på en eksemplarisk måte. Kusk Bjørn Garberg var da også meget fornøyd med hesten. Takk til Irene og Mads for den fine jobben dere har gjort med Magic. Han ser bærre lekker ut!

🤪Fredag 8. juni

Det er gutten sin det! Tet fra start til mål, stikker sikkert unna på oppløpet. Sier ikke mer jeg, bare se...
Gratulerer så mye til flinkeste Mia og Rune, dere viser fram en Calle gutt som er bedre enn noengang. Dette var hans andre seier på en måned!
Takk også til kusk Kaj Johansen for god kusking, som alltid.

😎Fredag 8. juni.

Tidlig slått i år i flott tørkevær. Slo den ene dagen og presset den andre dagen og aldri hatt så tørt fôr før. Ble ikke så aller værst avling hjemme men noe færre bunter ble det sammnlignet med normalen. Nå blir det å gjødsel på og håpe på litt regn - det trenger både åker og eng sårt.

Åringshoppene satte pris på en prøvesmak av 1. slåtten.

🙂Tirsdag 22. mai
Da er vårt siste føll kommet.
Oppsummert har det blitt 3 hoppeføll og 2 hingsteføll
Takk til Chola for god jordmorjobb for de tre som kom til hos henne. Og takk til Wenche for fine bilder av føllene hos Chola

🤪Torsdag 17. mai
På selveste 17.mai morgen serverte Birka oss dette fine hoppeføllet . Hun er ute og koser seg i finværet i dag. Da er det bare Remember som ikke har føllet enda. Det ventes når som helst.

 

🤩Torsdag 10. mai

2 fine 2-åringer Kai, Maria og Tor Erik viste frem i oppvisningsløp på Nannestad i dag. Pantani, som ble solgt før auksjonen i fjor, og Øisteins egne Chinetti, oppførte seg eksemplarisk. De skiftet posisjoner underveis, var rolige og fine hele veien under løpet og også etter løpet - ikke noe stress der i gården. Stor takk til Kai og Maria som presenterte så flotte 2-åringer. De var blanke og fine, runde og trivelige - her har det ikke vært mangel på godt stell og god grunntrening

Hingsteføllet til Chickamauga

🤪Tirsdag 1. mai 2018
1. mai ble litt av en dag for oss. Først så fikk Chickamauga et flott hingsteføll e Pastor Stephen. Han kom kl 03.om natten. Chickamauga står opstallet hos Chola på Hadeland og hun var jordmor. Alt gikk fint og mor og barn var i fin form når vi var på besøk på ettermiddagen. 
Mens vi var på barselbesøk på Hadeland, så vant 4-årige Silence of Joy løp på Åmål i Sverige. Hun stakk til tet, ledet hele veien og vant sikkert. Gratulerer til eier og trener Ole Bjørn Hoppestad som har vært tålmodig og gjort en fantastisk jobb med spesielle Silence. 
Når vi kom hjem fra Hadeland fikk vi telefon fra Chola om at hun hadde tatt imot nok et føll for oss. Det var 12  traveren Scarlett Gede som hadde fått et hoppeføll , også denne etter Pastor Stephen. Alt hadde gått bra her også og føllet var sprekt og raskt på puppen.

Propulsion

🙂Torsdag 26. april 2018
Propulsion viser at han er i rute til større oppgaver som venter, bl.a. elitloppet. På Gävle i kveld viste han at han blir å regne med. Les artikkel i TGN (vedlagt link)
http://www.tgn.no/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=18577&Itemid=259

Propulsion og Southwind Frank er fulltegnet i Norge i 2018. De som ønsker å benytte disse to hingstene for 2019 kan melde seg nå.

 

Se egen side for disse hingstene her på vår hjemmeside under Hingster 2018 for mer info 

🙂Torsdag 26. april 2018
I dag fikk Corazza et stort og sprekt hingsteføll e The Bank. Dette var årets første føll hos oss i år. De neste ventes første halvdel i mai. Spennende :)

Åringshoppene, som vi har her hjemme, har vokst og utviklet seg fint i vinter og alle hestene har vært friske og fine. Etter en lang vinter med mye snø som har ligget nesten helt til nå, grønnes det raskt i disse dager. Litt regn og sol og varme så kan det gå raskt til at hestene kan komme ut på det grønne. Åringshingsten til Birka har vært hos en araberkompis på Nes. Han oppfører seg veldig fint og var med på Til start på Bjerke i begynnelsen av arpil. Han oppførte seg fint og dette var en fin læing.

😮Onsdag 25. april 2018
Googoo Gaagaa´s første norskfødte avkom i 2015, Gogo Hall vant i sin debut på Bjerke 25.04. Han tok en overbevisende seier for Frode Hamre. Han vant enkelt på 1.18,7 v, over 2.140 m.

Googoo Gaagaa er tilgjengelig for norske hoppe eiere sesongen 2018. På de første auksjonene var snittprisen på avkom etter denne spennende hingsten hele 260.000 skr. Det tilsvarer 4 x føllavgift. Han har høy drektighet og er kanskje det beste outcrossed-alternativet.
Mer info om Googoo Gaagaa http://www.kvalitetsoppdrett.com/31875485

😀Tirsdag 24.april 2018
Etter at Secret tok en flott seier 18.mars var hun tilbake i løpsbanen på Bergsåker i kveld. Hun ble tatt pent i fra start fra spor 6 som ble til 3. og 4. utvendig. Det var langt frem til de to ledende hestene ned mot siste sving men gjennom svingen og nedover oppløpet spurtet hun enormt inn til sikker 2.plass. Gratulerer til team Skoglund og alle i kretsen rundt Secret :)

😀7. mars

Camusso er nå skikkelig på gang. Har kun startet en gang etter operasjonen i fjor høst og så veldig fin ut på Bjerke i kveld. Trener og kusk Hans Storås tok det fornuftig og pent i fra start, angrep på siste borte og det så en stund ut som hun kunne utfordre storfavoritten. Hun var den enste som kunne følge denne gjennom siste sving. Favoritten ble for sterk og stakk i fra til sikker seier, men Camusso tok en like sikker annen plass og viste at hun kan bli å regne med fremover. Tusen takk til Mette og Hans for tålmodigheten de har gitt Camusso, håper hun kan gi dere noe tilbake fremover nå, i kveld så det veldig lyst ut. Stolt mamma Corazza og vi heier på dere

 

😀21. februar

For et løp hun gjør i kveld vår Scandolara! Fra dårlig spor havnet hun som forventet blant de siste ut fra start. Ble liggende i fjerde utvendig til siste bortre, fikk fin rygg rundt siste sving og på oppløpet spurter hun raskest av alle inn til toppers fin 2. premie, kun slått av storfavoritten i løpet! Takk nok en gang til Kaj for god kusking. Nå er Scandolara i form og vi håper på flere fine resultater fremover

😮Onsdag 14. februar.
Wow, Calzolari! Etter lang pause og et løp i kroppen er du tilbake :) Ledelse fra start til mål på Bjerke i dag godt understøttet av superkusk Kaj. Vinner overlegent! Gratulerer så mye til eiere Rune og datter Mia som trener, steller og gjør alt de kan for sin "Calle" gutt samt kusk og støttespiller Kaj Johansen som alltid leverer.

🙂 10. februar 2018
Dancelli, med nesten 445.000 kr innkjørt og en rekord på 12.0 nesten 445.000.-,  fikk prisen Årets eldre Varmblods hingst/vallak på AKERSHUS HEST-GALLA, lør 10 febr.

Calzolari fikk prisen Årets 4åring i Øvre Romerike travlag. Han fikk samtidig, noe forsinket,  også prisen for årets 3åring fra 2017!

Graulerer til alle i kretsen rundt disse flinke hestene fra vårt oppdrett . Vi håper og se mer til
disse gutta i løpsbanene fremover :) Vi heier på dere 👍

På bildet nedenfor ser vi Dancelli og Olav i et sine seiersløp i 2017, og på bildet til høyre ser vi Calzolari som åring før auksjonen i 2014.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 15:35

Hei! Det er prisen på Trav24 som er oppdatert og riktig pris for 2020. Ligger etter med oppdatering på hingstene på vår hjemmeside dessverre

...
02.12 | 12:37

Hei! Hva er prisen til The Bank i 2020? Det står 35000 på Trav24 men 50000 på kvalitetsoppdrett.com.

Mvh

Marie Leirfall

...
14.07 | 21:34

Tusen takk :)

...
14.07 | 21:33

Tusen takk :)

...
Du liker denne siden