Nyheter

Velkommen til hjemmesiden vår

 Fredag 31.mars 2017
Også den siste uken har Pastor Stephen avkom bemerket seg i Sverige. Sist onsdag gikk 3-årige Son of God prøveløp på sterke 1.16.8 på Solvalla - og det gjorde han bemerkelsverdig lett!
I går kveld vant 4-årige Paul The Apostle på Bollnäs på km 1.14.0.


  Torsdag 16. mars 2017

Pastor Stephen avkommene rader opp den ene seieren etter den andre i Sverige om dagen. Mandag var det datteren Ottens Dibaba som vant på en overbevisende måte på Farjestadtravet, 2140 m på 1.16,5. I tet fra start til mål og vant med flere lengder.  Dette var hennes fjerde seier på fem starter!!!
Også her hjemme begynner avkommene hans å vise frem. I dag vant hans 4-årige sønn Lord Wine på Bjerke på tiden 17.0a, 2100 m.

På bildet ser vi vakre Pastor'n som nå har funnet seg godt til rette på,Asak Hestesenter i Sørum (bildet er fra tidligere).   7.mars 2017
Pastor Stephens avkom imponerer i Sverige om dagen. Fredag vant Jack Zon, i STC unghestserie på Umeåker. Han tok dermed sin andre strake seier i STC unghestserie i sitt livs to første starter og med det 100 000 SEK innkjørt!

Søndag seiret 4 års hoppen Oopsi Southwind i Østersund og i går mandag, vant 4-års hoppen Elvira Gamble i Eskildstuna. 

Pastor stephen, kom onsdag sist uke til Norge og Asak Hestesenter i Sørum, der han vil være stasjonshingst i 2017. 
Vi har selv 3 åringer etter Pastor Stephen hjemme som vi er veldig fornøyd med. Vurderer du å bruke Pastor´n på din hoppe i år og ønsker å se noen avkom etter han først, er du hjertelig velkommen til oss for å se på våre åringer. På bildet vår ene åring etter Pastor Stephen og mor er Pouline Byvang.

Søndag 26. februar 2017
Da har den etterlengtede snøen kommet og hestene koser seg i sola. Får bare håpe den blir liggende en stund og ikke regner bort igjen. Åringene vokser og utvikler seg fint. To er solgt og ble levert til nye eiere i høst. Den eneste hoppe er sendt vekk for å ha selskap med annen åringshoppe. Så da er det kun 3 gutter igjen her på gården Alle etter Pastor Stephen og mødrene er hhv Real Big bang, Corazza og Pouline Byvang.
Det er 5 drektige hopper i år og de første føllene er ventet i månedsskiftet april/mai.
På bildet her sees de tre åringsgutta. Det er lagt ut flere bilder av hestene i fotoalbumet.


Tirsdag 14. februar 2017

Pastor Stephen's 3 åringer imponerer i 2017! Jack Zon debuterte på Gavle tirsdag 14.02.2017 med enkel seier på 1.18.6, 2140 volte, kr. 50.000,- var premien!
Jack Zon e. Pastor Stephen u. Wirana Lady


Søndag 29. januar 2017

Pastor Stephen's avkommer fortsetter å imponere i Sverige. Søndag vant hans datter Dream Lane enkelt V75 på Solvalla med 100.000,- i første premie.

På bildet ser vi vakre Pastor Stephen som i år skal være stasjonshingst på Asak Hestesenter i Sørum. For mer info om Pastor Stephen se egen side http://www.kvalitetsoppdrett.com/31875476  

Mandag 21. november
Fin kveld på Drammen i kveld. 2 oppdrettshester til start endte med en seier og en annen 
Først ut var Baldini som endelig tok en vel fortjent seier. Han har hevdet seg i tøft selskap i hele år, sat ny rekord på 12.0 og vært ofte på trippelplass men seieren har uteblitt. Et stort grattis til eier og trener Janne som gjør en utrolig jobb med Baldini. Så var det kapable Bitossi som startet i ny regi etter lang pause. Han ble rapportert litt tung i kroppen og skulle få et fint løp. Det fikk han av velkjørende Thor Borg og takket for det med sikker annen plass. Får håpe han holder seg frisk og hel fremover slik at vi får se kapable herremannen mer i løpsbanen fremover. Grattis til tålmodige eiere og kretsen rundt hesten. 

 Lørdag 19. november 2016

Snowstorm Hanover e. Muscle Massive vant Valley Victory finale på Woodbine på 1.5.5.1. Purse $ 4040.000. Han vant også kvalifiseringen forrige fredag.

Faren Muscle Massive er tilgjengelig på fryst sperma, kontaktperson Øistein Eriksen, tilf. 915 18 043                      mail: oei-e@online.no

Se annonse på trav 24 for mer info om Muscle Massive:

http://trav24.no/Travets-Gule/Hingstekatalog-2017/Muscle-Massive


1. november 2016

Pastor Stephen's avkom vinner løp i Sverige for tiden. I kveld vant 2 åringen P.S.Confess på 1.18.0 på Axvalla. I tillegg vant 3-åringen Can Lane på Jægersro i kveld på 1.16.2V. Vi er så heldige å ha fått Pastor Stephen til Norge neste år og han skal stå på Asak Hestesenter i Sørum, hingsteholder veterinær Hege Hjelkrem

 

Mandag 24. oktober 2016

Vårt gode samarbeid med Stall Zet fortsetter!

Fremtidens avlshingster finnes hos Stall Zet! Vi har lykkes i å få Pastor Stephen til Norge i 2017. Hingsten skal stå på Asak Hestesenter i Sørum.  

Pastor Stephen's første årgang, f. 2013 i Sverige teller 61 avkom, hvor hele 37 har startet pr. 26.10.2016. Det vil si en startprosent på over 60 %.

De beste 3 åringen i Sverige har rekorder som lover godt for fremtiden.  Best er:

Verona Brodda med 1.13,4, som vant som 2 åring i fjor på 1.16,7 i sin første start!

Paul the Apostle 1.14,2, Creme Frachie 1.14,2 og Saint Patrick 1.14,7.

The Blessed Virgin debuterte på 1.15,9/ 2140 volte!

Crucified en 2 årig datter e. Pastr'n vant på 1.14,9 v. i sin andfre start, 2/10 fra svensk rekord.

Pastor Stephen's avkommer er attraktive i Europa, ved den tyske Derbyauksjonen i Berlin ble åringen Officer Stephen auksjonens nest dyreste med Euro 50.000,-, ca NOK 475.000,-!

Se link for bilde av denne flotte åringen http://zetstallions.se/uncategorized/pastor-stephens-auktionstopp/


Vi har lykkes i å holde prisene på Pastor Stephen i 2017, med en påmeldingsavg. kr. 3.500,- + kr. 31.500,- ved levende født føll (8 dager gml.) 

 Søndag 26. juni 2016

Siden siste nyheter her på hjemmesiden har vi fått berget tørr og fin 1. slått, alle hoppene er insiminert på nytt og både Remember og Birka er konstatert drektige med Pastor Stephen på første forsøk. Fra før er Chickamauga konstatert drektig med Trixton.

Alle føllene har holdt seg friske og de vokser og forandrer seg dag for dag. Vi venter nå på at grasveksten der vi har slått skal komme skikkelig i gang så de kan få litt mer fint gress og boltre seg på.

På bildet ser vi Magic of Joy som er blitt 8 uker og begynner å bli skikkelig så staselig ein kar.  

Flere bilder er lagt inn på siden Fotalbum 2016, bare å følge med på utviklingen. Husk at de nyeste bildene legger seg nederst i bildefremvisningen.

 Onsdag 15. juni 2016

I natt kl halv ett fikk Pouline Byvang et fint hingsteføll etter Pastor Stephen. Dette var det 6. og siste føllet for i år her på gården og vi kan summere opp med 6 fine føll; 2 hopper og 4 hingster. Alt har gått veldig fint uten noen problemer over hodet og det er vi veldig glade for. Så får vi håpe at føllene holder seg friske og får en fin sommer. 

Insimineringen av hoppene som føllet tidligere er godt i gang. Chickamauga er allerede konstatert drektig med Trixton. Gå inn på siden Våre avlshopper for å se hingstevalg 2016.

Det er lagt flere bilder av føllene fra i år på siden Fotoalbum 2016 - de nyeste bildene ligger nederst i fremvisningen.

Mandag 30. mai 2016

Endelig var Bettini tilbake i seiersingen etter mye "strul". Han ble servert et fint løp i rygg på leder, fikk perfekt åpning på oppløpet og speedet inn til sikker seier. Gratulerer til eier og kretsen rundt Bettini - dette var vel fortjent . Også Sensation of Joy startet på Leangen i kveld. Han har slitt mye med helsen men i dag så han fin og rytmisk ut. Han tok føringen fra start og holdt teten til inn på oppløpet men ble slått til annen. Gratulerer også til eier og kretsen rundt Sensation men fin innsats. Med andre ord en fin kveld for vårt oppdrett på Leangen i kveld

Lørdag 28. mai 2016

Ved to-tiden i natt fikk Corazza hingsteføll etter Pastor Stephen. En langbeint og edel herremann som har fått navnet Chinetti. På bildet er han kun få timer gammel. Da er det kun Pouline Byvang av hoppene som ikke har føllet - hun ventes rundt 20. juni - også der er pappa Pastor Stephen.

Søndag 22. mai 2016
Da har alle føllene som har kommet hittil fått navn:
Magic of Joy (Tears of Joy), Andreetta (Remember Laser), Fidanza (Birka Håleryd) og Bronzini (Real Big Bang). 
På bildet ser vi Magic som viser at han er litt av en kar.  Det er lagt ut flere bilder av føllene på siden Fotoalbum 2016. De nyeste bildene legger seg nederst i bildeserien. 


Annet nytt er at Chickamauga, rek. 1.13.2, nå er inseminert med Trixton og Scarlet Gede, rek. 1.12.8, er inseminert med The Bank. 

 Fredag 13. mai 2016.
I kveld fikk flinke Big Bang et hingsteføll etter Pastor Stephen. Han har noe å leve opp til som lillebror til bl.a. Derby toer Baldini. På bildet ser vi mor og barn kort tid etter fødsel - flere bilder vil legges ut på siden Fotoalbum 2016. Neste hoppe ut, Corrazza, ventes i løpet av kort tid. 

 Fredag 6. mai 2016
Pastor Stephen har 61 3-åringer i Sverige i år. 15 har startet så langt i vår. Hoppa The Blessed Virgin debuterte på Solvalla 4. mai og vant lett på fantastiske 1.15.9, 2140 v. Dette er den hurtigste debuttid av en treårig hoppe i Sverige!