Nyheter

Velkommen til hjemmesiden vår

🙂 Fredag 31.mars 2017
Også den siste uken har Pastor Stephen avkom bemerket seg i Sverige. Sist onsdag gikk 3-årige Son of God prøveløp på sterke 1.16.8 på Solvalla - og det gjorde han bemerkelsverdig lett!
I går kveld vant 4-årige Paul The Apostle på Bollnäs på km 1.14.0.


  Torsdag 16. mars 2017

Pastor Stephen avkommene rader opp den ene seieren etter den andre i Sverige om dagen. Mandag var det datteren Ottens Dibaba som vant på en overbevisende måte på Farjestadtravet, 2140 m på 1.16,5. I tet fra start til mål og vant med flere lengder.  Dette var hennes fjerde seier på fem starter!!!
Også her hjemme begynner avkommene hans å vise frem. I dag vant hans 4-årige sønn Lord Wine på Bjerke på tiden 17.0a, 2100 m.

På bildet ser vi vakre Pastor'n som nå har funnet seg godt til rette på,Asak Hestesenter i Sørum (bildet er fra tidligere).  🙂 7.mars 2017
Pastor Stephens avkom imponerer i Sverige om dagen. Fredag vant Jack Zon, i STC unghestserie på Umeåker. Han tok dermed sin andre strake seier i STC unghestserie i sitt livs to første starter og med det 100 000 SEK innkjørt!😮

Søndag seiret 4 års hoppen Oopsi Southwind i Østersund og i går mandag, vant 4-års hoppen Elvira Gamble i Eskildstuna. 

Pastor stephen, kom onsdag sist uke til Norge og Asak Hestesenter i Sørum, der han vil være stasjonshingst i 2017. 
Vi har selv 3 åringer etter Pastor Stephen hjemme som vi er veldig fornøyd med. Vurderer du å bruke Pastor´n på din hoppe i år og ønsker å se noen avkom etter han først, er du hjertelig velkommen til oss for å se på våre åringer. På bildet vår ene åring etter Pastor Stephen og mor er Pouline Byvang.

😀Søndag 26. februar 2017
Da har den etterlengtede snøen kommet og hestene koser seg i sola. Får bare håpe den blir liggende en stund og ikke regner bort igjen. Åringene vokser og utvikler seg fint. To er solgt og ble levert til nye eiere i høst. Den eneste hoppe er sendt vekk for å ha selskap med annen åringshoppe. Så da er det kun 3 gutter igjen her på gården Alle etter Pastor Stephen og mødrene er hhv Real Big bang, Corazza og Pouline Byvang.
Det er 5 drektige hopper i år og de første føllene er ventet i månedsskiftet april/mai.
På bildet her sees de tre åringsgutta. Det er lagt ut flere bilder av hestene i fotoalbumet.


🙂Tirsdag 14. februar 2017

Pastor Stephen's 3 åringer imponerer i 2017! Jack Zon debuterte på Gavle tirsdag 14.02.2017 med enkel seier på 1.18.6, 2140 volte, kr. 50.000,- var premien!
Jack Zon e. Pastor Stephen u. Wirana Lady


😀Søndag 29. januar 2017

Pastor Stephen's avkommer fortsetter å imponere i Sverige. Søndag vant hans datter Dream Lane enkelt V75 på Solvalla med 100.000,- i første premie.

På bildet ser vi vakre Pastor Stephen som i år skal være stasjonshingst på Asak Hestesenter i Sørum. For mer info om Pastor Stephen se egen side http://www.kvalitetsoppdrett.com/31875476  

Mandag 21. november
Fin kveld på Drammen i kveld. 2 oppdrettshester til start endte med en seier og en annen 😀. 
Først ut var Baldini som endelig tok en vel fortjent seier. Han har hevdet seg i tøft selskap i hele år, sat ny rekord på 12.0 og vært ofte på trippelplass men seieren har uteblitt. Et stort grattis til eier og trener Janne som gjør en utrolig jobb med Baldini. Så var det kapable Bitossi som startet i ny regi etter lang pause. Han ble rapportert litt tung i kroppen og skulle få et fint løp. Det fikk han av velkjørende Thor Borg og takket for det med sikker annen plass. Får håpe han holder seg frisk og hel fremover slik at vi får se kapable herremannen mer i løpsbanen fremover. Grattis til tålmodige eiere og kretsen rundt hesten. 

😀 Lørdag 19. november 2016

Snowstorm Hanover e. Muscle Massive vant Valley Victory finale på Woodbine på 1.5.5.1. Purse $ 4040.000. Han vant også kvalifiseringen forrige fredag.

Faren Muscle Massive er tilgjengelig på fryst sperma, kontaktperson Øistein Eriksen, tilf. 915 18 043                      mail: oei-e@online.no

Se annonse på trav 24 for mer info om Muscle Massive:

http://trav24.no/Travets-Gule/Hingstekatalog-2017/Muscle-Massive


😀1. november 2016

Pastor Stephen's avkom vinner løp i Sverige for tiden. I kveld vant 2 åringen P.S.Confess på 1.18.0 på Axvalla. I tillegg vant 3-åringen Can Lane på Jægersro i kveld på 1.16.2V. Vi er så heldige å ha fått Pastor Stephen til Norge neste år og han skal stå på Asak Hestesenter i Sørum, hingsteholder veterinær Hege Hjelkrem

 

🤩Mandag 24. oktober 2016

Vårt gode samarbeid med Stall Zet fortsetter!

Fremtidens avlshingster finnes hos Stall Zet! Vi har lykkes i å få Pastor Stephen til Norge i 2017. Hingsten skal stå på Asak Hestesenter i Sørum.  

Pastor Stephen's første årgang, f. 2013 i Sverige teller 61 avkom, hvor hele 37 har startet pr. 26.10.2016. Det vil si en startprosent på over 60 %.

De beste 3 åringen i Sverige har rekorder som lover godt for fremtiden.  Best er:

Verona Brodda med 1.13,4, som vant som 2 åring i fjor på 1.16,7 i sin første start!

Paul the Apostle 1.14,2, Creme Frachie 1.14,2 og Saint Patrick 1.14,7.

The Blessed Virgin debuterte på 1.15,9/ 2140 volte!

Crucified en 2 årig datter e. Pastr'n vant på 1.14,9 v. i sin andfre start, 2/10 fra svensk rekord.

Pastor Stephen's avkommer er attraktive i Europa, ved den tyske Derbyauksjonen i Berlin ble åringen Officer Stephen auksjonens nest dyreste med Euro 50.000,-, ca NOK 475.000,-!

Se link for bilde av denne flotte åringen http://zetstallions.se/uncategorized/pastor-stephens-auktionstopp/


Vi har lykkes i å holde prisene på Pastor Stephen i 2017, med en påmeldingsavg. kr. 3.500,- + kr. 31.500,- ved levende født føll (8 dager gml.) 

😀 Søndag 26. juni 2016

Siden siste nyheter her på hjemmesiden har vi fått berget tørr og fin 1. slått, alle hoppene er insiminert på nytt og både Remember og Birka er konstatert drektige med Pastor Stephen på første forsøk. Fra før er Chickamauga konstatert drektig med Trixton.

Alle føllene har holdt seg friske og de vokser og forandrer seg dag for dag. Vi venter nå på at grasveksten der vi har slått skal komme skikkelig i gang så de kan få litt mer fint gress og boltre seg på.

På bildet ser vi Magic of Joy som er blitt 8 uker og begynner å bli skikkelig så staselig ein kar.  

Flere bilder er lagt inn på siden Fotalbum 2016, bare å følge med på utviklingen. Husk at de nyeste bildene legger seg nederst i bildefremvisningen.

 Onsdag 15. juni 2016

I natt kl halv ett fikk Pouline Byvang et fint hingsteføll etter Pastor Stephen. Dette var det 6. og siste føllet for i år her på gården og vi kan summere opp med 6 fine føll; 2 hopper og 4 hingster. Alt har gått veldig fint uten noen problemer over hodet og det er vi veldig glade for. Så får vi håpe at føllene holder seg friske og får en fin sommer. 

Insimineringen av hoppene som føllet tidligere er godt i gang. Chickamauga er allerede konstatert drektig med Trixton. Gå inn på siden Våre avlshopper for å se hingstevalg 2016.

Det er lagt flere bilder av føllene fra i år på siden Fotoalbum 2016 - de nyeste bildene ligger nederst i fremvisningen.

🤩Mandag 30. mai 2016

Endelig var Bettini tilbake i seiersingen etter mye "strul". Han ble servert et fint løp i rygg på leder, fikk perfekt åpning på oppløpet og speedet inn til sikker seier. Gratulerer til eier og kretsen rundt Bettini - dette var vel fortjent . Også Sensation of Joy startet på Leangen i kveld. Han har slitt mye med helsen men i dag så han fin og rytmisk ut. Han tok føringen fra start og holdt teten til inn på oppløpet men ble slått til annen. Gratulerer også til eier og kretsen rundt Sensation men fin innsats. Med andre ord en fin kveld for vårt oppdrett på Leangen i kveld

😀Lørdag 28. mai 2016

Ved to-tiden i natt fikk Corazza hingsteføll etter Pastor Stephen. En langbeint og edel herremann som har fått navnet Chinetti. På bildet er han kun få timer gammel. Da er det kun Pouline Byvang av hoppene som ikke har føllet - hun ventes rundt 20. juni - også der er pappa Pastor Stephen.

😉Søndag 22. mai 2016
Da har alle føllene som har kommet hittil fått navn:
Magic of Joy (Tears of Joy), Andreetta (Remember Laser), Fidanza (Birka Håleryd) og Bronzini (Real Big Bang). 
På bildet ser vi Magic som viser at han er litt av en kar.  Det er lagt ut flere bilder av føllene på siden Fotoalbum 2016. De nyeste bildene legger seg nederst i bildeserien. 


Annet nytt er at Chickamauga, rek. 1.13.2, nå er inseminert med Trixton og Scarlet Gede, rek. 1.12.8, er inseminert med The Bank. 

😀 Fredag 13. mai 2016.
I kveld fikk flinke Big Bang et hingsteføll etter Pastor Stephen. Han har noe å leve opp til som lillebror til bl.a. Derby toer Baldini. På bildet ser vi mor og barn kort tid etter fødsel - flere bilder vil legges ut på siden Fotoalbum 2016. Neste hoppe ut, Corrazza, ventes i løpet av kort tid. 

 Fredag 6. mai 2016
Pastor Stephen har 61 3-åringer i Sverige i år. 15 har startet så langt i vår. Hoppa The Blessed Virgin debuterte på Solvalla 4. mai og vant lett på fantastiske 1.15.9, 2140 v. Dette er den hurtigste debuttid av en treårig hoppe i Sverige! 


😀 Fredag 6. mai 2016
Så er føllsesongen endelig i gang. Førstemann ut ble Tears of Joy som fikk en stor og kraftig hingst etter Judge Joe på kvelden den 29. april En skikkelig spreking som var raskt på beina og forsynte seg godt av råmelk på egenhånd. Natt til 2. mai var det førstegangsfødende Remember Laser som etter nesten 12 mnd drektighetstid satte et velskapt hoppeføll etter Pastor Stephen til verden. På kvelden dagen etter, 3. mai fikk Birka Håleryd et vakkert hoppeføll. Også den etter Pastor Stephen. Også disse to var spreke og fine og raskt i "matfatet". Neste for tur nå er Real Big Bang og Corazza - også disse etter Pastor Stephen. 
Det ligger flere bilder av føllene som er kommet under siden Fotoalbum 2016 http://www.kvalitetsoppdrett.com/31875469 - de nye bildene ligger nederst i bildeserien. 
 

 Fredag 25.april 2016

Jøsses så morsomt! I dag debuterte Bertoni som Folkehest Klosterskogen for Simen Bjørbæk Jessen etter flere måneders pause. Og det var en hest i flott skikk han viste fram, ikke bare i banen men også på stallgulvet. Bertoni tok en helenkel seier i sin debut og vant på tiden  16.7 til stor applaus fra publikum. Mange av deleierne hadde møtt fram og det var en veldig populær seier på hjemmebane. Veldig morsomt å være oppdretter av en Folkehest og når han også viser seg fram på denne måten ja da er det bare å glede seg fremover. Vi ønsker Team Jessen lykke til fremover og vi følger spent med - tvi, tvi

På bildet til høyre ser vi en avslappet og harmonisk Bertoni etter varming sammen med Simen og Kristin - en flink trio som vi ønsker masse lykke til. Nedenfor bildet fra varmingen.

Det er lagt inn flere bilder av ekvipasjen under Fotoalbum 2016.

Se også link til hjemmesiden til Folkehesten Klosterskogen

http://www.folkehesten.no/stralende-arsdebut/ 

 


Torsdag 28. januar 2016

Så var det tid for litt oppsummering og nyheter.

Når det gjelder oppdrettshester som har startet så har jo flinke Baldini startet og hevdet seg veldig bra. Han gjør alltid gode løp og sett veldig fin ut. Han viser toppform og han fortjener snart en seier etter de siste innsatsene. 4-årige Bitossi har startet kun 3 ganger som har endt med en seier. Han viser stor kapasitet og skal bli spennende å følge fremover. Broren til Bitossi, Dancelli, har også kommet fint tilbake etter at fjorsårsseongen ble ødelagt av skader og operasjon. I de siste startene har han vist at han skal bli å regne med fremover - han fikk vist kapasiteten i sin fine 3-årssesong så vi er ikke i tvil om at han har mye å hente i løpsbanen bare han holder seg frisk. 4-årige Bertoni har blitt folkehest på Klosterskogen, noe vi syns er vedlig morsomt og vi er selvfølgelig medeiere. Han er i vintertrening og blir veldig spennende å følge utover i sesongen. Han viste som 3-åring at han store fartsressurser. Det blir også spennende å følge de nyblivne 3-åringene som vi får gode rapporter på og selvsagt vår egen Scandolara som også ser veldig fin ut.  Vi håper på en god sesong for alle eiere og trenere av vårt oppdrett - tvi, tvi! 🤩

På hjemmefronten har vi nå kun 6 drektige hopper da begge våre åringer allerede ser solgt. Pelucci ble kjøpt av hesteiere hos Bo Westergaard og har reist til Danmark mens Scarponi reiste til Karina Andersen og Olav Mikkelborg i Årjeng etter en kort mellomlanding hos Hilde Mari Stumberg og ny kompis Zenato. Disse to reiste til Årjeng tirsdag denne uken og er vel på plass i nytt hjem. Bildet viser Scarponi som hilser på stallkompisen sin Victory Lap - mon tro om han kan plukke opp noen triks av han. Hos Karina og Olav vil Scarponi også treffe storebroren sin Dancelli  

Nytt på hjemmesiden er at det er laget en ny hovedside for Hingster 2016 med egen underside med informasjon på de enkelte hingstene som Øistein er agent for i år. På hovedsiden Hingster 2016 vil vi legge inn nyheter om hingsten og dens avkom. Håper dette kan være til hjelp når hingst skal velges til hoppen din.

😀 😮 😀Onsdag 9. desember 2015
Oppdrettshest til start i dag også. Flinke Baldini startet i fra 5. spor på sprint, åpnet raskt og fikk rygg på favoritten. Fikk åpning i siste sving men måtte helt ut i fjerde spor for å få fritt fram. Tapte mye fart på det men kjempet tappert inn til annen. Baldini har gått mange fine løp i år og fortjener snart en seier. Med 2. plassen i dag passerte han en million innkjørt og vi gratulerer eier og trener Janne samt hennes samarbeidspartner og kusk Geir Vegard, og selvfølgelig mamma Real Big Bang som i dag ble mamma til en millionær.
På bildet ser vi Baldini som føll sammen med flotte mamma Big Bang. 

Tirsdag 8.desember 2015

Ny oppdrettseier i går på Momarken. Dancelli startet på sprint fra 7.spor. Han trykket seg til tet ut av første sving, beholdt føringen og vant sikkert på gode 15.7 på sølete bane. På lørdag vant hans 3-årige bror  Bitossi i sin debut. Gratulerer til alle i kretsen rundt Dancelli. Vi har selv en 2-årig søster til Dancelli og Bitossi som står på amatørstallen på Bjerke som også ser lovende ut. Vi gleder oss til fortsettelsen. Lørdag 5.desember 2015

3-årige Bitossi debuterte på Jarlsberg i dag og huff det var en nervepirrende start! Han oppførte seg ikke akkurat helt etter boka på volten, men med starthjelp fra Jan Kristian Waaler kom han seg av gårde i det 3. startforsøket. Kaj la Bitossi ned i rygg på leder og da denne galloperte etter 800 meter ble det tet inn i mål. Han så lekker ut men du verden den starten var nervepirrende! Gratulerer til eiere, Jan Krisitian og Ragnhild - morsomt å se igjen hestene når de ser så lekre og staselige ut. Vi følger spent med på fortsettelsen. Takk også til velkjørende Kaj - ikke like enkle disse ungehsta bestandig men Kaj beholdt roen.

På bildet ser vi Bitossi hjemme på Frogner som åring.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 15:35

Hei! Det er prisen på Trav24 som er oppdatert og riktig pris for 2020. Ligger etter med oppdatering på hingstene på vår hjemmeside dessverre

...
02.12 | 12:37

Hei! Hva er prisen til The Bank i 2020? Det står 35000 på Trav24 men 50000 på kvalitetsoppdrett.com.

Mvh

Marie Leirfall

...
14.07 | 21:34

Tusen takk :)

...
14.07 | 21:33

Tusen takk :)

...
Du liker denne siden