Nyheter 2020

Stolt mamma Scandolara med sin nyfødte

Tirsdag 19. mai 2020
Tirsdag morgen fikk vi en overraskelse i det Scandolara akkurat hadde nedkommet med et flott hingsteføll etter Tobin Kronos. Alt vel med mor og barn og de kunne ta en tur ut og nyte det fine maiværet allerede etter få timer 😀. Scandolara skal i år insemineres med Googo Gaaga. 
De nest hoppene som venter føll nå er Chickamauga og Birka Håleryd som begge venter i månedsskifte mai/juni. Bare å glede seg 😀

Mandag 4. mai 2020
For en herlig tid! Våronna er unnagjort og det spirer og gror over alt. I dag fikk hestene våre tilgang til det grønne, store området. Og det ble satt pris på. Åringene tok seg noen skikkelige turer og fikk noen langdrag fra topp til bånn. Graset begynner å komme fint og det smakte med grønt gress. Nå kan de få nyte lange, deilige dager ute i det fine været men de vil bli tatt inn om natten enda en stund fremover. Noen av åringene har sluppet det meste av vinterpelsen, men det henger fortsatt igjen en del på noen av dem. Plutselig er alt borte nå og de blir blanke og fine. Har lagt ut noen bilder i fra "slippet" under siden Fotoalbum 2019/2020. Gjør oppmerksom på at de siste bildene legger seg nederst i bildefremvisningen. 

Åringene våre er etter spennende hingster som Propulsion (Campana), Trixton (Ciancola), Southwind Frank (Frakaro) og Tobin Kronos Scarzelli og Nizzolo). 

Vi venter nå på neste hoppe som skal følle, Scandolara. Hun har termin i midten av mai. Deretter er det Birka Håleryd som ventes i slutten av mai. Disse 2 hoppene har vi her hjemme og vi ser frem til å få føll på gården igjen - herlig med de små!

Mandag 20. april 2020 🙂
I natt kom vårt første føll denne sesongen. Det var Pouline som fikk et stort og flott hingsteføll e The Bank. Dvs at flinke Pantani har fått en lillebror så han har litt å leve opp til :) 
Selv om det var en stor og kraftig gutt var fødselen av det lette slaget og gikk unna i en fei!
Pouline står oppstallet hos Marianne Killi og hun var også jordmor - tusen takk til henne for god oppfølging. På bildet ser vi Pouline, føllet og jordmor Marianne på sin første luftetur ute.
Neste hoppe som venter føll nå er Chickamauga i slutten av april.

Nytt ellers: åringene har vokst voldsomt den siste tiden og de røyter kraftig om dagen så snart vil de fremstå blanke og fine. Vi har fått gjødslet beitet og de vil snart komme ut på gresset på dagtid. 

Nå som travløpene har begynt så smått å rulle i gang er 3-årige Bertglio meldt til prøveløp onsdag 22. april. Øistein er verdlig fornøyd med henne i trening og det er alltid spennende å følge disse unghestene. Både Chinetti og Fidanza er også klare for starter utover og vil bli meldt så snart det dukker opp passende løp. Veldig spennende år og det er selvsagt Derby som er det store målet med disse to. 

Onsdag 8. april 2020 😲
Oppdrettsseier på Åby i kveld! Flotte Pantani hadde tatt turen over grensen i kveld og imponerer med en sterk seier. Fra spor11 var det litt sjanseartet på forhånd, men Pantani er sterk og avsluttet til seier på ny rekord 1.13.9. Gratulerer til eiere i andelslaget Right Price Tile og Stall Hamre.

https://tgn.no/artikkel/60-000-til-hamres-derby-hap/

Tirsdag 4. februar 2020
Stilige Bettini var endelig tilbake i seierringen igjen etter lang tid med mye utfordringer. Henriette Bye har overtatt Bettini sammen med Daniel Johansen og det virker som Bettini nå har fått ny gnist som montehest hos Henriette. I sterk konkurranse spant Bettini til tet og holdt inn til sikker seier. Gratulerer så mye til eierne, det var morro å se en opplagt Bettini i banen igjen. Vi følger med fremover og heier på dere 😉

😲 Onsdag 1. januar 2020 
Visentini sørget for ny oppdretts seier på årets første dag! :) Han løste fint i fra start og la seg rolig ned i rygg på lederen som stakk unna i 10. tempo. Visentini ble lagt ut i angrep på siste langside og stakk unna til sikker seier. Vår andre oppdrettshest i samme løp; Bronzini, holdt inn til en fin fjerde plass. Gratulerer til eier til Visentini Harald Nordhagen og til kusk Dag-Sveinung Dalen for god styring.

Bedre start på det nye året kunne man ikke fått, vi gleder oss til fortsettelsen :) 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 15:35

Hei! Det er prisen på Trav24 som er oppdatert og riktig pris for 2020. Ligger etter med oppdatering på hingstene på vår hjemmeside dessverre

...
02.12 | 12:37

Hei! Hva er prisen til The Bank i 2020? Det står 35000 på Trav24 men 50000 på kvalitetsoppdrett.com.

Mvh

Marie Leirfall

...
14.07 | 21:34

Tusen takk :)

...
14.07 | 21:33

Tusen takk :)

...
Du liker denne siden