Kvalitetsoppdrett.com

123 Zanasca

Zanasca

Zanasca er en flott mørkebrun feilfri åringshoppe, vokst opp sammen med Savini og Finetto på gården hos oss på Frogner. Hun har fått regelmessig markkurer og hovpleie.

Pappa er Pastor Stephen. En kombinasjon av de beste prestasjoner og den mest populære stamme finnes nå tilgjengelig i Norge. Pastor Stephen var en av de aller beste unghestene som har konkurrert i USA. Han vant storløp som William Wellwood Memorial og Champlain Stakes. Pastor Stephen var også først i mål i verdens største 2-årsløp, Peter Haughton Memorial men ble diskvalifisert for en tvilsom sjenering på siste langside etter at han vant sitt kval enkelt (se video). Likevel ble han den 2-åringen som tjente mest. Hans helbror, Father Patrick var om mulig enda mer overlegen og vant ”alt” som 2-åring. Begge kåret til årets 2-åring i USA/Canada i verdens hardeste konkurranse.


Pastor Stephen har også levert i avelen. Derbytreer Son Of God 2 mill - 12.1am, toer i Breeders Course-finalen og treer i Breeders Crown Holy Water 1.5 mill - 11.7am og vinner av DiamantStoet og treer i Breeders Crown Dream Lane 1 mill - 11.4ak hans millionærer i Sverige så langt. Her hjemme har Global Takeover (S) vunnet under Unionstravet på Momarken. Cry Wolf kom fulltanket til mål i finalen av Champion Jarlsberg Grand Prix på 12.2 som fast mens hester som Nika og Ithinkiama Genius er norskfødte hester som har gjort det bra. 

Topphopper som Tinita Love, Kick Off Laser, Real Big Bang, Mea Jean Boko, Kronprinsessa Sund og Remember Laser har allerede benyttet Pastor Stephen her hjemme.

Mamma Scarlett Gede e. Insert Gede u. Doxi Hanover, var en meget sterk og god traver som vant 11 løp og 12 andreplasser i sin karriere, med bl.a 2 V75 seire! rek. (3) 1.18,0 volte m og 1.12,8 auto k, grunnlag kr. 516.656,-

Zanasca kan besiktiges hos travtrener Kai Johansen, på Nannestad, hvor hun prepareres frem til auksjonen. Hun kan besiktiges ved henvendelse til Øistein Eriksen, mobil 91518043, mail: oei-e@online.no eller Anne-Lise Huseby mobil 90520022