Nyheter 2023

Søndag 15.10.

Yeeeeerhaaaaaa. Oppdrettsseier på Varig Orkla i dag også! I kveld var det Scarselli (ble nr 3 sist mandag) som tok en velfortjent seier etter mye småtrøbbel med helsa tidligere. Gratulerer så mye til eiere, kusk Magne Olsen og ikke minst til Irene Løfaldli som har det daglige ansvaret for henne og gjør en kjempejobb med henne. Dette var morro!


Mandag 09.10.

2 oppdrettshester til start på Varig Orkla i kveld førte til 2 trippelplasser! Casartelli ledet fra start til mål og tok med det sin 4. seier for året så langt. Scarselli tok også teten og slapp til favoritten. Hun fullførte veldig bra til 3. plass. Gratulerer til eiere, trenere og alle i kretsen rundt disse to flinke hestene - vi gleder oss med dere :)


Her kan du se løpet til Casartelli: https://www.rikstoto.no/Videoarkiv/Siste?type=RaceVideo&play=OR_NR_2023-10-09%231

Her kan du se løpet til Scarselli: https://www.rikstoto.no/Videoarkiv/Siste?type=RaceVideo&play=OR_NR_2023-10-09%236


Søndag 01.10.

Vi har for tiden flere hester til salgs og derfor laget en egen side her på hjemmesiden: Hester til salgs 


ÅRINGER TIL SALGS

I dag har vi hatt litt foto shoots av de 3 åringene vi har for salg i år. Alle er etter superaktuelle Googoo Gaagaa. Med på laget er Asgeir Rambjør som har fått veldig god kjemi med disse 3. Mer info om åringene på deres egen hjemmeside og oppdatering vil komme.

Trykk på bildet til den enkelte åring nedenfor så kommer du direkte inn på deres egne hjemmeside for info og flere bilder/video.

Åringene kan besigtiges hjemme på gården etter nærmere avtale.

Tirsdag 22.august

I går gikk vår egen 2-årige Gaviria mønstringsløp og det gjennomførte hun på en imponerende måte. Hun så lekker ut og travet inn til fine tiden 26.5. Tusen takk til Knut Arne Ødegaard og hans team som har gjort en kjempejobb med henne, vi gleder oss til fortsettelsen.
Vi har helsøsteren til flotte Gaviria, åringshoppa Ganna, for salg her hjemme. For bilder og info om henne se hennes egen hjemmeside Ganna

Lørdag 19.august

Flocky d´Aurcy hadde suksess i E3 finale på Romme. Hans avkom A Teaser spurtet inn til seier verdt 1 million svenske kroner på tiden 10.9/1640m.

10.juli

Oppdrettsseier på Varig Orkla i går . Casartelli stikker til tet fra start og lenser unna i raskt tempo godt foran de andre helt inn i mål til ny rekord 11.9aK og tangering av banerekorden . Han så virkelig lekker ut . Gratulerer til alle i kretsen rundt Casartelli, dette var rått

17. juni

Åringsgutta, Consonni og Mazzoleni, fikk et litt utvidet område på beitet i dag. Her har de ikke gått siden de var føll og det var spennende å få komme helt ut mot veien og i tillegg få full oversikt inn på tunet. Begge hingstene er etter Googoo Gaagaa og er til salgs. 

30.mai

Pantani, du stråler. Spinner til tet og leder inn til overlegen seier . Gratulerer til alle i kretsen rundt Pantani, dette var morro

18. mai

I kveld fikk hesta komme ned på beite for noen timer. De storkoste seg og litt fart

og morro ble det innimellom mumsing av grønt friskt gress

8.april

Så ble det oppdrettsseier under påsketravet i år også. Visconti tok en enkel seier i stallmannsløpet etter perfekt styring av Sebastian Rishovd. Gratulerer til alle i kretsen rundt Visconti, dette var morsomt og vel fortjent. Og god påske til alle