Nyheter 2020

Årets hingsteføll koser seg på Enger

Fredag 18. desember
En liten oppsummering ift hoppe- og føllkabalen. Vi fikk i år 4 hingsteføll og 1 hoppeføll. 3 av hingsteføllene ble født på Enger hos Marianne Killi der vi har noen av hoppene våre, mens 2 føll kom til her hjemme; ei hoppe og en hingst. Hingsteføllene er nå samlet i en flokk hos Marianne mens hoppeføllet er her hjemme. Vi har fått hit ei venninde (Millthalia) til henne så de koser seg sammen. Vi har også solgt ei hoppe (Scandolara drektig med Googoo Gaagaa)til Sisyfos Breeders AB i Sverige. Corrazza fikk vi dessverre ikke drektig i år heller så hun valgte vi å ta ut. Vi har i år 4 drektige hopper, 2 med Googoo Gaagaa og 2 med Propulsion. 
Se egen side for mer info om hoppene Våre avlshopper

Visconti og Frode Hamre alene over mål på Jarlsberg

Torsdag 3. desember
Hvilke prestasjoner av oppdrettet vårt den siste tiden! I dag var det Visconti som sørget for oppdrettsseier og eierseier (Øistein eier han selv) på Jarlsberg . Visconti har hele tiden vist stor kapasitet men har slitt med helsen og man mener det kan være allergi eller noe i luftveiene. I dag fikk han vist hva som bor i han. Visconti tar enkelt tet og stikker i fra til overlegen seier. https://www.rikstoto.no/Videoarkiv/Siste?type=RaceVideo... 

Torsdag 5. november
Så ble det oppdrettsseier igjen da fineste Pantani gutten løser bra fra start, tar tet og leder helt inn til solid seier på Bjerke i går kveld. En veldig fortjent seier etter mange gode løp i tøff konkurranse. Stort grattis til alle eiere i andelslaget Right Price Tiles og Stall Hamre

Mandag 2. november 

Oppdrettsseier igjen, nå også i Frankrike Flinke og holdbare Dancelli fortsetter å imponere  Med dette har Dancelli nå tjent 1.5 mill kroner 

https://tgn.no/artikkel/pengemaskin-uten-sko-pa-beina/?fbclid=IwAR3mDTtEOcLnGsKCISOgwpAEuT_G4o_yePu9DE0Hfv8pkr9EvREA08StuS8

Canola juli som 1-åring

Onsdag 28.oktober

Oppdrettsseier på Bjerke i kveld da 3-årige Canola vinner i sin tredje start. Leder fra Start til mål . Gratulerer til alle i kretsen rundt Canola, hun ser flott ut og blir spennende å følge fremover . (Løp 8)

https://www.rikstoto.no/Videoarkiv/Siste?type=RaceVideo...

Chinetti var også ute på Bjerke i dag. Han havnet i tredje innvendig og satt bom fast med alle krefter over mål. Han viste at han er i toppform og så veldig pigg ut i kveld. (løp 6)

Fidanza

Søndag 25. oktober
En oppsummering fra sist ukes resultater på travbanen der de gode prestasjonene bare fortsetter for vårt oppdrett 😁.

Det startet mandag med ny seier til Magic of Joy på Leangen. Han startet fra 20 m tillegg, kommer fint til, får en fin reise og spurter inn til seier. 
Onsdag er de to 2-åringene Zanasca og Cazartelli som gjennomfører sine mønstringsløp på en fin måte. Sist de var ute gikk det litt fort med begge, nå holdt de seg innenfor tidskrevende og kom i mål på hhv 25.1 og 24.9.
Lørdag var Fidanza ute mot de aller beste i årgangen i Oaks revansjen på Momarken. Fra spor 8 måtte hun brukes mye fra start og kom ned i rygg på leder/favoritten. Hun holdt fint til mål men ble spurtet ned av et par de siste meterne inn mot mål. Men en flott 4. plass fra dårlig utgangsposisjon og i tøft selskap var veldig bra. Hun viser at hun er på høyde! 
Søndag er det Pelucchi sin tur på Jarlsberg og han vinner etter tet frastøtt til mål.

Oppsummert nok en fantastisk uke for vårt oppdrett 😃

Lørdag 17. oktober
Nok en fantastisk dag på travbanen i går 😁. Vi lastet opp både Fidanza og Chinetti som skulle starte i hvert sitt løp 😱. Det endte med flott spurtseier til Fidanza og tredje plass til Chinetti etter dødens siste tusen. Helt fantastisk 😁. Takk til Eirik Høitomt for super kusking 👏
I tillegg gikk også 3-årige Pozzovini et veldig fint prøveløp for sin eier Bjørn Olav Aarskoghun så fin ut🤩. Gratulerer til eiere og alle rundt spesielle Pozzovino 👏😃. Med dette er nå alle fra vårt oppdrett i denne årgangen i gang 💪😃


Ønsker du deg en hest i fra vårt oppdrett så har vi for tiden flere interessante unghester til salgs. Bla deg videre nedover her eller gå inn i venstremenyen på siden Åringer for salg 2020 for mer informasjon. Vi har også 2 og 3-åring samt føll for salg.

Fredag 9. oktober
Toppers uke på travbanen også denne uken 😃. 
Mandag startet Magic of Joy på Leangen, og for et løp han gjør! Han føk til tet fra 6. spor for deretter å få en trykk fra nestfavoritten. Det ble en svett åpning og da Brekken kom slapp Sjoner og Magic fornuftig nok teten. Magic lå i rygg til ut på oppløpet og ingen trodde vel han hadde mer å by på etter trykken han hadde fått men da luken kom spurtet Magic som en vind forbi og vant løpet - ikke tegn til melkesyre der i gården, imponerende 💪👏. Gratulerer til eier og trener Irene Løfaldli, og takk til kusk Arvid Sjoner for toppers kjøring 👌
To 2-åringer har vært ute i mønstringsløp denne uken; Zanasca og Casartelli.De så begge veldig fornuftige og fine ut  og oppførte seg eksemplarisk. Tross det fikk ingen av dem godkjent da det gikk for fort ift kravet🙄. Tror kuskene må ønske seg nye klokker til jul 😂🤣. 

Mandag 28. september 2020 😃
Wow for en helg for vårt oppdrett på banen! Det startet fredag der 3-årige Canola debuterte med en flott 2.plass. Deretter fulgte Magic of Joy opp med en sterk prestasjon i V75 på Leangen lørdag. Han er startrask og han prøvde på teten men favoritten var kjappest og tok den. Magic måtte derfor gå den tunge veien utenfor favoritten hele veien men kjempet meget bra helt inn til en fin 4. plass!
Så var det Visentini sin tur på Biri i går søndag. Han ble tatt pent fra start og havnet fint til i annet par utvendig. Også denne gang avsluttet han formidabelt inn til seier med en siste 500 i 10 fart! Sikker vinner på ny rekord 1.12 .9 !
Til slutt var det vår egen Chinetti som skulle ut og forsvare sitt favorittstempel. Han ble tatt pent ut og havnet etterhvert i tredje utvendig. Han angrep siste langside og tok seg raskt frem til tethesten. Eirik Høytomt satt rolig i vogna og kjørte inn til sikker seier. 
Stolte av hestene fra vårt oppdrett og vi gratulerer alle eiere, kusker og alle i kretsen rundt disse fine hestene som visste seg fram denne helgen.

Fredag 18. september 2020.
Vi har 4 toppstammede åringer for salg. Mødrene er alle med gode egenprestasjoner og interressante stammer. 

Gå inn siden Åringer for salg 2020 eller klikk deg inn på den enkelte hest nedenfor for mer informasjon og flere bilder av de enkelte.

Propulsion har vært veldig ettertraktet på auksjoner både i Danmark og Sverige og har oppnådd høye priser.
Remembers eldste avkom i live er 3-årige Canola som gjennomførte et fint prøveløp i mai på 19.7.

Trixton hadde vinner og tredjehest i årets åpne Derby. Han hadde også tredjehest i svenske hoppederby.
Scarletts eldste avkom er 2 år og er klar for mønstringsløp i regi Kai og Maria Johansen.

Southwind Frank har 2-åringer i USA og de viser et utrolig talent.
Moren Birka har flere flinke avkom bl.a. toer i årets JGP hoppeavdeling Fidanza.

Vakre Nizzolo er første årgang til den toppstammede ungheststjernen Tobin Kronos. Tobin Kronos har vært veldig populær som avlshingst og det er store forventinger til han i avlen.
Moren Chickamauga huskes som ei svært tøff og talentfull hoppe i løpsbanen

Ciancola i farten (e Trixton u 12 traveren Scarlett Gede )

Torsdag 2. september 2020

Vi har nå lagt inn inn videoer på sidene til de 4 åringshoppene som er meldt på årets Klasseløpsauksjon. Klikk deg inn på siden Auksjon 2020 for info og bilder av de enkelte.

Årets auksjon blir gjennomført som en internettauksjon og all informasjon om denne samt katalog over alle påmeldte hester m/info og bilder om disse finner du på https://www.auksjonshester.no/index.php/item/kom-i-gang-med-internettauksjon?category_id=6

Husk å registrere deg som kjøper på ASVTs Trottex AB i god tid om du er ute etter et nytt håp - kanskje er det nettopp på årets auksjon akkurat din store stjerne finnes???? 

Vedlagt link til bruksanvisning på hvordan du kan registrere deg https://www.youtube.com/watch?v=XopJzq4FF2g

Vi har nå laget en egen side med informasjon og bilder av åringene som er meldt på årets Klaseløpsauksjon som denne gang avholdes som en nettauksjon. Sidene er under utvikling og vil bli oppdatert etterhvert. Klikk deg inn på hestene nedenfor for å komme inn på den enkeltes side eller gå inn på siden Auksjon 2020

Hestene kan besiktiges hjemme hos oss på Frogner frem til søndag 23. august. Etter den 23. vil  de bli satt til Kai og Maria Johansen på Nannestad hestesenter og kan besiktiges der. 
Avtal tidspunkt for besiktigelse på på telefon: Øistein 91518043, Anne-Lise 90520022. 

Tirsdag 28. juli 2020 😃
Oppdrettseier på Oviken travbane i Sverige i dag i det Secret of Joy tar en sterk seier i sin første start for året. Flinke Secret ble belønnet med SEK 25 000.  Gratulerer til eier, kusk og alle i kretsen rundt Secret - hun så lekker ut i dag 😃

Følg linken og se løp 2 fra Oviken 

Søndag 7.juli 2020
Etter en fantastisk JGP helg for vårt oppdrett så ble dagen i dag avsluttet med oppdrettseier på Leangen. Magic of Joy var ute på 1600 m og fra spor 5 skar han til. Storfavoritten Moni Rajah fikk perfekt posisjon i annet utvendig og alt lå til rette for seier til han. Men da han angrep på siste langside svarte Magic opp hele veien inn i mål og tok til slutt en sikker seier. I dag imponerte han virkelig Irene Løfaldli sin storvokste Magic! Gratulerer så mye til eier og alle i kretsen rundt Magic - dette lover bra 😃

Søndag 5. juli 2020 😀
Vi gleder oss over flotte resultater for vårt oppdrett i Jarlsberg Grand Prix løpene i helgen. Fredag kvalifiserte både Øistein sin egne Chinetti og Frode Hamre trente Pantani seg til finalen i Jarlsberg Grand Prix. Pantani ble nr 3 i kvalen på fine 11.7 mens Chinetti ble nr 4 i samme løp på tiden 12.3. I finalen spurtet Pantani inn til en flott 3. plass på 12.3 mens Chinetti fikk en flott 6. plass på tiden 12.7. 
Lørdag var det Janet og Øistein sin Fidanza sin tur i hoppeavdelingen av JGP. Hun hadde kvalifisert seg 14 dager tidligere og fått spor 5 i finalen. Hun løste bra ut og kom fint til i annet par utvendig der hun fikk ligge rolig til siste sving. Hun spurtet flott via tredjespor og så ut som en vinner midt på oppløpet før storfavoritten Another Creation fikk åpning fra rygg leder og spurtslo Fidanza siste metrene. Fidanza kom i mål på ny rekord 12.8 som var samme tid som vinneren. At vårt lille oppdrett skulle kvalifisere hele 3 hester til de 2 JGP løpene er stort. Når det i tillegg ender med en 2. plass, en 3.plass og en 6. plass i finalene, så må vi si oss både stolte og selvsagt svært glade og fornøyde. Målet for alle disse 3 er selvsagt Derby og vi gleder oss stort fremover. 

Fidanza

Chinetti

Pantani

Torsdag 25. juni 2020.
I natt like før soloppgang fikk Scarlett Gede en fin hingst. Pappa til føllet er Southwind Frank. Alt vel med mor og barn😃.
Dette er vårt siste føll for i år og vi oppsummerer med 4 hingsteføll og 1 hoppeføll, alle velskapte og fine 😀😲
Flere bilder av føllene og våre andre hester finner du på siden Fotoalbum 2020 (de nyeste bildene legger seg nederst i fremvisningen)

Fidanza i varming fra et tidligere løp

Mandag 8. juni 2020
Endelig hadde Fidanza fått et bra spor og hun takker for det med tet fra start til mål💪😃. Mer å gå på sa kusk Erik Høitomt etter den sikre seieren. Grattis til Janet og Øistein - dette var vel fortjent etter mange sterke prestasjoner av Fidanza i tøffe lag 👍. Vi gleder oss til fortsettelsen 😁

Birka og Fellini

Mandag 1. juni 2020.
I løpet av natten kom det 2 føll. Først ut var Chickamauga som rett over midnatt fikk et sprekt hingsteføll etter Southwind Frank. Choícka står opstallet hos Marianne Killi på Leirsund - stor takk til henne for god oppfølging 😀
Deretter fulgte Birka Håleryd opp med et stort og flott hoppeføll. Pappa her er Tobin Kronos. Birka står hjemme hos oss på Frogner. Begge fødslene gikk veldig greit og alt bra med både mødre og barn 😀  På bildet ser vi Birka og hennes hoppeføll Fellini ute på sin første tur ikke mange timer gammel.
Flere bilder av føllene kan du se på siden Fotoalbum 2020

Søndag 24. mai 2020
Oppdrettseier på Leangen i dag! Magic of Joy var ute på sin første sprint i dag. Han spant til tet og ledet deretter hele veien inn til en sikker seier på ny rekord 14.8. 
Vel fortjent og gratulerer så mye eier og trener Irene Løfaldli 👍😀

Stolt mamma Scandolara med sin nyfødte

Tirsdag 19. mai 2020
Tirsdag morgen fikk vi en overraskelse i det Scandolara akkurat hadde nedkommet med et flott hingsteføll etter Tobin Kronos. Alt vel med mor og barn og de kunne ta en tur ut og nyte det fine maiværet allerede etter få timer 😀. Scandolara skal i år insemineres med Googo Gaaga. 
De nest hoppene som venter føll nå er Chickamauga og Birka Håleryd som begge venter i månedsskifte mai/juni. Bare å glede seg 😀

Mandag 4. mai 2020
For en herlig tid! Våronna er unnagjort og det spirer og gror over alt. I dag fikk hestene våre tilgang til det grønne, store området. Og det ble satt pris på. Åringene tok seg noen skikkelige turer og fikk noen langdrag fra topp til bånn. Graset begynner å komme fint og det smakte med grønt gress. Nå kan de få nyte lange, deilige dager ute i det fine været men de vil bli tatt inn om natten enda en stund fremover. Noen av åringene har sluppet det meste av vinterpelsen, men det henger fortsatt igjen en del på noen av dem. Plutselig er alt borte nå og de blir blanke og fine. Har lagt ut noen bilder i fra "slippet" under siden Fotoalbum 2019/2020. Gjør oppmerksom på at de siste bildene legger seg nederst i bildefremvisningen. 

Åringene våre er etter spennende hingster som Propulsion (Campana), Trixton (Ciancola), Southwind Frank (Frakaro) og Tobin Kronos Scarzelli og Nizzolo). 

Vi venter nå på neste hoppe som skal følle, Scandolara. Hun har termin i midten av mai. Deretter er det Birka Håleryd som ventes i slutten av mai. Disse 2 hoppene har vi her hjemme og vi ser frem til å få føll på gården igjen - herlig med de små!

Mandag 20. april 2020 🙂
I natt kom vårt første føll denne sesongen. Det var Pouline som fikk et stort og flott hingsteføll e The Bank. Dvs at flinke Pantani har fått en lillebror så han har litt å leve opp til :) 
Selv om det var en stor og kraftig gutt var fødselen av det lette slaget og gikk unna i en fei!
Pouline står oppstallet hos Marianne Killi og hun var også jordmor - tusen takk til henne for god oppfølging. På bildet ser vi Pouline, føllet og jordmor Marianne på sin første luftetur ute.
Neste hoppe som venter føll nå er Chickamauga i slutten av april.

Nytt ellers: åringene har vokst voldsomt den siste tiden og de røyter kraftig om dagen så snart vil de fremstå blanke og fine. Vi har fått gjødslet beitet og de vil snart komme ut på gresset på dagtid. 

Nå som travløpene har begynt så smått å rulle i gang er 3-årige Bertglio meldt til prøveløp onsdag 22. april. Øistein er verdlig fornøyd med henne i trening og det er alltid spennende å følge disse unghestene. Både Chinetti og Fidanza er også klare for starter utover og vil bli meldt så snart det dukker opp passende løp. Veldig spennende år og det er selvsagt Derby som er det store målet med disse to. 

Onsdag 8. april 2020 😲
Oppdrettsseier på Åby i kveld! Flotte Pantani hadde tatt turen over grensen i kveld og imponerer med en sterk seier. Fra spor11 var det litt sjanseartet på forhånd, men Pantani er sterk og avsluttet til seier på ny rekord 1.13.9. Gratulerer til eiere i andelslaget Right Price Tile og Stall Hamre.

Tirsdag 4. februar 2020
Stilige Bettini var endelig tilbake i seierringen igjen etter lang tid med mye utfordringer. Henriette Bye har overtatt Bettini sammen med Daniel Johansen og det virker som Bettini nå har fått ny gnist som montehest hos Henriette. I sterk konkurranse spant Bettini til tet og holdt inn til sikker seier. Gratulerer så mye til eierne, det var morro å se en opplagt Bettini i banen igjen. Vi følger med fremover og heier på dere 😉

😲 Onsdag 1. januar 2020 
Visentini sørget for ny oppdretts seier på årets første dag! :) Han løste fint i fra start og la seg rolig ned i rygg på lederen som stakk unna i 10. tempo. Visentini ble lagt ut i angrep på siste langside og stakk unna til sikker seier. Vår andre oppdrettshest i samme løp; Bronzini, holdt inn til en fin fjerde plass. Gratulerer til eier til Visentini Harald Nordhagen og til kusk Dag-Sveinung Dalen for god styring.

Bedre start på det nye året kunne man ikke fått, vi gleder oss til fortsettelsen :)