Kvalitetsoppdrett.com

Kat.nr 17 Nencini -SOLGT

Nencini strekker ut på beite på Enger

Link til Nencinis digitale katalogside

Hingst, mor Chickamauga far Southwind Frank.

Chickamauga var ei tøff hoppe i løpsbanen som satte rekorden 13,2aK /Kr. 321.500. Hun vant bl.a.kval til JGP hoppeavd. Hun galloperte seg dessverre bort i finalen. 
Chickamauga`s eldste avkom er 3 år. 

Far til Nencini er superaktuelle Southwind Frank rekord 1.09.7 grunnlag 1.950.887 usdollar.

Southwind Frank vant 11 av 12 starter som 2-åring og endte på trippelen i 24 av 26 starter totalt. Ble kåret til Årets Hest som 2-åring og vant en rekke storløp, bl.a. Peter Haughton, Stanley Dancers og stakesløp som Wellwood, Beal og Colonial Trot (se video).

Pappa til Southwind Frank er Muscle Hill som er champion og har dominert voldsomt på statistikkene. Han er nå verdens dyreste avlshingst og koster ca 1.2 millioner kroner for en livstidsbedekningsrett. Det er ikke rart. Hans avkom preger omtrent alle resultatlister. Hjemme i USA har han allerede produsert tre Hambletonianvinnere i Perfect Spirit, Trixton og Marion Marauder. I tillegg har superhesten Mission Brief og Bar Hopping vunnet kval til Hambo. Resolve, All The Time, Propulsion, Sothwind Mozart og El Titan er noen av topphestene han allerede har produsert. 

Mor Flawless Lindy var selv en meget god løpshest og stammer fra et morslag med vinnere over alt.

Southwind Franks eldste avkom var 2-år i 2020 og hans debut ble definitivt lagt merke til. Ikke bar selges unghestene for store summer men de som allerede har startet er torløpsvinnere. Flawless County tjente hele 430.000 dollar som 2-åring, Type A. tjente 164.000 usd, Delayed Hanover 136 usd mens ytterligere tre avkom tjente over 50.000 usd. I Sverige tjente Chipper Kronos 170.000 kroner på tre starter. Seier i kval til Breeders Course og fjerde i finalen.